Kocaeli dış çekim arıyorum

kızlar bende dış mekan düğün fotografı çektirmek istiyorum kocaelideyim bi fotografçı buldum ama antalyadan gelmesi felan bayağı masraflı oluyo dinçer özdemir dedi bi arkadaş sitesine girdim ingilizce nasıl ulaşabilirim bu fotografçıya yardımcı olursanız sevinirim başka bilen çektiren varsa ne olur isim yazın sekadaki arkadaş hangi fotografçıya çektirdin canımmm cevap bekliyorummmm :43::43::43:

Gülistan ilhan diye bir arastir canim facebooktan. Ben pek hoslanmadim bana basta tamam dedi ama sonra en olmaz saati söyledi ama belki sen anlasabilirsin.

Kizlar bende seka park düsünüyorum dis mekan yaparsak eger. Ama tabi uygun bir fotografci bulabilirsem. Az önce hatta facebookta kocaelinde olan bir fotografcinin reklami vardi sag tarafa :) Hemen inceledim fotograflari gayet basarili. Mail attim umarim cevap gelir.

yolcu41 merhaba, bulabildin mi acaba izmitte dış mekan için iyi birisini?benimde nisan başında nikahım olacak..hatta nikah istanbulda olacak ama ailem izmitte olduğu için izmitten alacaklar beni, o yüzden foto işini izmitte bitirmem lazım..kimseyi bulamadım:25:

yolcu41 merhaba, bulabildin mi acaba izmitte dış mekan için iyi birisini?benimde nisan başında nikahım olacak..hatta nikah istanbulda olacak ama ailem izmitte olduğu için izmitten alacaklar beni, o yüzden foto işini izmitte bitirmem lazım..kimseyi bulamadım:25:
,

serhan budak ist dısına gelio bi görüş istersen canım

,

serhan budak ist dısına gelio bi görüş istersen canım

Teşekkür ederim canım, arıyım bakalım.

bi de istanbuldaki meşhur bir fotoğraf stüdyosu izmitte şube açmışorayla görüştüm,fiyatı biraz yüksek geldi ama dış çekim yapıyor tabi ki. isim yapmış bir firma olduğu için de güvenilir kalitede resimler çekeceğini umuyorum. Tabi gidip incelemek lazım :30:

Teşekkür ederim canım, arıyım bakalım.

bi de istanbuldaki meşhur bir fotoğraf stüdyosu izmitte şube açmışorayla görüştüm,fiyatı biraz yüksek geldi ama dış çekim yapıyor tabi ki. isim yapmış bir firma olduğu için de güvenilir kalitede resimler çekeceğini umuyorum. Tabi gidip incelemek lazım :30:

Gorus canm ben bugun studyosuna on gorusmeye gittim serhan budakla calismalari baya iyi isinin erbabiymis fiyatta cok i veriyor ara kesin istersen verebilirim telefonunu

Kocaelinde bir kapalı bayan var çekim yapan fotolarını beğendim uygun gibi geldi bir görüş istersen derim gülistan ilhan facebook da sayfasıda var kendisinin dügün ve doğum fotoğrafçısı yazarsan cıkıyor kendisi sayfasıda var şimdiden hayırlı olsun

Kızlar ben bu yaz İzmit'te Foto Hilmi'de çektirdim fotolarımı, dış mekanda.

Ben yandım başka kimse yanmasın, kesinlikle uzak durun. Rezaletti tek kelimeyle.

Kimsenin en güzel günü mahvolmasın benim gibi...

Kocaeli'nde fotoğraf çekilecek o kadar çok yer varki, saymakla bitmez. Şehir merkezinde SekaPark, saat kulesi ve eski tren garı çok popüler ancak buralarda kalabalıktan çok rahat çalışılamıyor. Vakti müsait olanlara Sapanca, Kefken, kerpe ve özellikle Yuvacık'ı tavsiye ederim.

Albümler de örnek çalışmalarımız mevcuttur, ilgilen çitfler bizimle iletişime geçebilir

Kızlar izmitte dış çekim yapıcak yerleri söylermisiniz? Semtleri değil fotoğraf çeken firmaları lütfenn..

bu siteye bakmanızı öneririm

Son düzenleyen: Moderatör:

bu siteye bakmanızı öneririm

''foto çözüm'' izmitte farklı bir tarzı var bizim kuzen çektirmişti geçen yaz bir çok yer gezdıler en cok bu cekımlerı begendıler en azından bır bak

Son düzenleyen: Moderatör:
Fotoğrafçı illa ki izmitte olsun diyosanız internete Meryem Türkmen Photography yazın derim ben .. ikinci tavsiyeme istanbuldan gelebilen Esra Pozandır ama acele etmelisiniz çnükü programı hızlı doluyor.Kendimde ona çektirmiştim oradan biliyorum : )

Kızlar, eşim dış çekim ve düğün hikayesi çekimleri yapıyor.. Özel olarak çalıştığı için, uygun fiyata çok güzel albümler hazırlıyor.. Kendi düğünümüzde faydalanamadık ama :(( Sizlere tavsiye edebilirim.. Öyle uçuk rakamlar istemiyor :) Özelden iletişime geçebilirsiniz..

Epey araştırma sonucu körfez foto renk bu işin en güzel yapıldıgı yer oldugunu anladım, anlayışlı bir patronu var ne dedıysek yapdılar ve bizi hiç üzmediler, 750 adet fotografdan hepsini almak ıstedık okadar güzeldi çünkü,şidetle tavsiye edıyorum.

Foto renk var ben cok begendım nişandada orda çektirdim
adamlar bu işi biliyor herkeze tavsiye ederım adımı soylersenız ındırım bile yaparlar:)

Foto renk derim ben sana körfezde şirin bir yer pişman olmazsınız ayrıca cok kalıtelı dürüst çalısanları var.

photo via gözde'yi öneriyorum ben de. 2 arkadaşım ve kuzenim hep ona çektirdiler ve çok memnun kaldılar. google'a yazınca facebook sayfası çıkıyor.

Bizde Dinçer Özdemire çektirdik, burada konum var. Tüm gece sonuna kadar da bizimleydi. Bir sorun yaşamadık bende tavsiye ederim.

Kadıköy Fotoğraf Merkezi bildiğim kadarı ile şehir dışına geliyor. Hatta facebook sayfalarında ülkenin her yerinde çekim yapılır yazıyor bir bak derim

Back