• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaeli dış çekim arıyorum

arkadaşım bende izmitteyim benim arkadaşımın düğünündede istanbuldan bir fotoğrafçı geldi bende sürekli yanlarındaydım resimleri gördüm çocuğa direk benim düğünümdede sen çekiceksin dedim eğer yakınsa düğün tarihin sana onun web adresini veriyim istersen bi incele

yakın sayılmaz canım seneye haziranda inşallah :69: şimdiden araştırıp ayarlamak istiyorum çekimleri:97: sen beğendin demek kaça mal oldu acaba bir bilgin var mı canım yada fotografçının adı ve adresini verir misin bakayım ben sitesine bekliyorum canım :80:

izmit'ten birkaç kare..

Eklentiler

• $kk1.jpg
    $kk1.jpg
    106,3 KB · Görüntüleme: 163
  • $kk2.jpg
    $kk2.jpg
    85,4 KB · Görüntüleme: 171
  • $kk3.jpg
    $kk3.jpg
    167,6 KB · Görüntüleme: 256
  • $kk4.jpg
    $kk4.jpg
    94,8 KB · Görüntüleme: 176
  • $kk5.jpg
    $kk5.jpg
    69,2 KB · Görüntüleme: 271
Son düzenleme:
İzmit Seka Park'tan birkaç kare..

Eklentiler

• $kk6.jpg
    $kk6.jpg
    43,8 KB · Görüntüleme: 171
  • $kk7.jpg
    $kk7.jpg
    43,4 KB · Görüntüleme: 184
  • $kk8.jpg
    $kk8.jpg
    78,5 KB · Görüntüleme: 185
  • $kk9.jpg
    $kk9.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 170
  • $kk10.jpg
    $kk10.jpg
    37,3 KB · Görüntüleme: 201
  • $kk11.jpg
    $kk11.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 170
  • $kk12.jpg
    $kk12.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 179
Son düzenleme:
kardeşimin dış çekimleri izmit sahilde gölcük yolu üzerinde naila cafe var ya onun orda yapıldı. kayalıklara oturmuşlar batan güneşe bakıyorlar bende hiç fotosu yok. olsa paylaşırdım. orasıda düşünülebilir.

kardeşimin dış çekimleri izmit sahilde gölcük yolu üzerinde naila cafe var ya onun orda yapıldı. kayalıklara oturmuşlar batan güneşe bakıyorlar bende hiç fotosu yok. olsa paylaşırdım. orasıda düşünülebilir.

o taraf bana uzak oluyo canım ben körfez tarafındayım ama fotografçının ismini yada sitesini verebilirsen bi kaç örnek resme bakabilirim en azından öpüyorum

çok hoş olmuş. Kim çekti fotoğrafları, ne kadara mal oldu.benm düğünüm Karabükte olacak ama orda bikaç fotoğrafçının albümlerini inceledim beğenmedim. Fotoğrafları düğünden önce İzmitte çektirmek istiyorum ben de, düğünüm 2o kasımda, kar yağmur olmazsa dış çekim, hava şartları kötü olursa da mecburen stüdyo olacak. gerçi 2 defa kuaför masrafı olacak böyle ama en azından düzgün birşey olsun istiyorum. mesaj hakkım yok. bana mesaj atıp bilgi verirsen ya da bu konuda tanıdığı olan herhangi biri de bilgi mesajı atarsa çok sevenirim..

biz istanbuldayız ama izmit yakın olduğu için oraya da gelme imkanımız oluyor. yalnız naçizane bir öneri, stüdyo ile dış mekan birbirinden çok farklı oluyor. stüdyo fotoğrafları yapay kalıyor. inşallah düğününüzün olduğu gün hava açık olur. dış çekim her zaman daha sıcak ve güzel oluyor...hava biraz kapalı olsa bile bulutlu havada çekim ayrı bir güzel oluyor.. havadan korkmayın bence.. her mevsim ayrı güzel çıkıyor fotoğraf karelerinde yeterki ışık olsun.. tabii güzel bir gelin, damat olunca apayrı bir güzellikk :)
mutluluklaaar...

Arkadaşlar Düğün Çekimim icin Marsukıye taraflarında mekan bilen ve çekim yapacak Fotoğrafçı arıyorum.
Fiyatları ve çekimlerinide görebilirsem cok daha yardımcı olur benım ıcın. Şimdiden teşekkürler.

arkadaşım bende izmitteyim benim arkadaşımın düğünündede istanbuldan bir fotoğrafçı geldi bende sürekli yanlarındaydım resimleri gördüm çocuğa direk benim düğünümdede sen çekiceksin dedim eğer yakınsa düğün tarihin sana onun web adresini veriyim istersen bi incele

özelden bana web adresini vermen mümkün mü? Marşukiye taraflarında bir yer istiyorum ama onun ıcınde mekanlarla konusulması lazım. enazından bilgisi olan bir arkadas olursa cok sevınırım. simdiden tesekkurler. dugunum kısmetse hazıran gıbı planlıyoruz. bu sıte bna bır cok seyı bulmamda yardımcı oluyor. arkadas gibi :)

Kizlar bende seka park düsünüyorum dis mekan yaparsak eger. Ama tabi uygun bir fotografci bulabilirsem. Az önce hatta facebookta kocaelinde olan bir fotografcinin reklami vardi sag tarafa :) Hemen inceledim fotograflari gayet basarili. Mail attim umarim cevap gelir.

kocaeli oldukça yakın kızlar İstanbul'dan fotoğrafçı bulmanız çok daha rahat olacaktır diye düşünüyorum. hem yakın diye ya hiç yol ücreti almazlar ya da çok az olur ,))

kocaelinde dinçer özdemiri şiddetle tavsiye ederim...bizim nikah günü 1 saatlik bi süre ayırabilmiştik yaşadığımız aksiliklerden dolayı,nasıl poz verdiğimizi hatırlamıyoruz eşimle bile ama sonuç elimize geçince gördük ki harikalar yaratmı..kocaelinden geldi foto çekmeye üstelik çok mütevazı ve insanı çok rahatlatıyo ve harikalar yaratıyo...

tek kelimeyle bayıldım.ben antalyalıyım ama ALLAH nasip ederse bende izmite gelin gidicem.seka parka bi kaç kere gittim ama hiç bu kadar güzel gözükmemişti gözüme.sende çok güzel olmuşsun bu arada.gelinliğin,saçın,makyajın hepsi birbirinden güzel...ALLAH Mutlu etsin...

kocaeli oldukça yakın kızlar İstanbul'dan fotoğrafçı bulmanız çok daha rahat olacaktır diye düşünüyorum. hem yakın diye ya hiç yol ücreti almazlar ya da çok az olur ,))

istanbuldan bir fotoğrafçıyla görüştüm 3000 tl fotoğraf ücreti 500 tl de yol parası istedi ve istanbul 1 saat buraya.. özel taksi tutup gelse 200 lira tutmaz taksimetre.. kendi özel arabasıyla gelse 100 lira tutmaz bu kadar aç gözlüler yani..

kızlar bende dış mekan düğün fotografı çektirmek istiyorum kocaelideyim bi fotografçı buldum ama antalyadan gelmesi felan bayağı masraflı oluyo dinçer özdemir dedi bi arkadaş sitesine girdim ingilizce nasıl ulaşabilirim bu fotografçıya yardımcı olursanız sevinirim başka bilen çektiren varsa ne olur isim yazın sekadaki arkadaş hangi fotografçıya çektirdin canımmm cevap bekliyorummmm :43::43::43:

Back