Kocaeli dış çekim arıyorum

:52: Nişan düğün fotoğraflarımı hatta doğum fotoğraflarımı FOTO RENK'TE çektirdim gercekten bu işi severek yapıyorlar.Ailemizin fotoğrafçısı oldu artık :21: Ben çok memnuın kaldım kızlar sizede şiddetle tavsiye ederimmmmmm :9::39::15::16:K

bakın foto necat konusunda böyle bir blog var ona göre kızlar :KK53:

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar,benimde ekimde düğünüm var ve dış çekim çok istiyorum ,içime sinen birkaç fotoğrafçı oldu ama fiyatları bizi çok aştığı için anlaşamadık,açıkçası bütçemiz çok yok uygun fiyata kocaelide bu işi düzgün yapabilecek bir fotoğrafçı tavsiyesi olan var mı?

Merhaba kızlar. Evlilik fotoğrafçısıyım Kocaeli'den, tatil planlarımdan dolayı ağustos'un ilk haftası çekim almamıştım fakat planlar değişti ve boş vaktimi değerlendirmek adına cüzi miktarlı çekimler yapmak istiyorum. ilgilenenler çiftler, sevgililer, nişanlılar ve hatta evliler, kısa sürede iletişime geçsinler lütfen :)

nişan sürecimde birçok fotoğrafçı araştırması yapmıştım uygun fiyatlı ve müşterinin durumuna göre fiyat veren. msj atarsanız söyleyebilirim kızlarr burdan reklam olmasın.

Merhaba arkadaşlar,benimde ekimde düğünüm var ve dış çekim çok istiyorum ,içime sinen birkaç fotoğrafçı oldu ama fiyatları bizi çok aştığı için anlaşamadık,açıkçası bütçemiz çok yok uygun fiyata kocaelide bu işi düzgün yapabilecek bir fotoğrafçı tavsiyesi olan var mı?

merhaba tatlım foto renk diyorum körfezde , gunde sadece bı cekım yapıyolar düşünebılıyomusun ? müşterileri bitti demeden çekım bıtmıyor ve geriye bakınca harika yüzlerce kare kalıyor,bence işyeri olan insanları tercih etmek gerekir kotü bi durumda hesap sorabılmelı insan, acı tecrübe yaşamdan doğru bulunmuyor.

doğum için hastanelerin anlaştığı fotoğrafçılar iyi midir? yoksa düğünde yaşadığım foto necat kabusunu tekrar yaşamak istemiyorum :(

doğum için hastanelerin anlaştığı fotoğrafçılar iyi midir? yoksa düğünde yaşadığım foto necat kabusunu tekrar yaşamak istemiyorum :KK43:
Portfolyalarını inceleyin, tarzlarını görün ki kötü bir süprizle karşılaşmayın. :)

Kocaelide izmit tarafında dış çekim yapabileceğiniz yerler

Av köşkü ve saat kulesi birbirine yakındır

Tren garı

Sekapark

Yuvacıkda güzel yerler var

Meşelik parkı

Seka kamp

Eski gölcük yolu üzeri Sahil kenarı

Hereke sahili

Eskihisar

Eğer kandıra bölgesine yakın iseniz pembe kayalar

Aklıma gelenler bunlar he unumadan maşukiye de güzeldir :)

Back