Kocaeli dış çekim arıyorum

ceylin2011

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
223
Puanlar
163
Kızlar haziranda evleniyorum deniz ve yeşillik olan biryerde dış çekim istiyorum,ve kendimi rahat hissettirecek biri,istiyorum kocaelide kim var bulamadım:(varmı yardım edecek:43:

yok işte yok burdada kimse bilmiyor,internetten araştırdım şehir dışından gelenlerde pahalı istiyor.:14:

Bir ayağım izmitte, İstanbul'dayım ama İzmit için ekstra ücret almam. Derya Aydoğan diye aratarak, portfolyo başlığından düğün hikayesi çalışmalarımı değerlendirebilirsiniz...

Bir ayağım izmitte, İstanbul'dayım ama İzmit için ekstra ücret almam. Derya Aydoğan diye aratarak, portfolyo başlığından düğün hikayesi çalışmalarımı değerlendirebilirsiniz...

canım baktım ama düğün fotoları çok az başka yokmu birde

selam ceylin,benim eşim dügün fotoğrafcısı istanbul pendikte yaşıyoruz ama kocaeli uzak biyer değil geliriz yani:1: fiyatlarımızda gayet uygun istersen facebook adresimizden eşimin çektiği düğün fotolarına bakabilirsin adres Doğa C-p

selam canım,bakarım tabi,iş yerinden giremiyorum ancak akşam evde bakabileceğim,peki internet siteniz varmı,

24 nisan 2010da izmitte evlendim. yanılmıyorsam fotoğraflarımızı delta fotoğrafçılık çekmişti. Bu merkezde ana cadde üzerinde bir yer,kendim izmitli değilim o yüzden caddenin adını bilemiyorum ama ortasında kocaman ağaçlar olan cadde varya işte o, o caddenin istasyon tarafındaki başına yakın. Dış çekim için sapancaya götürüyorlar,orda bahçesi güzel olan,iskelesi olan mekanlarda çekiyorlar fotoğrafları. Mekanlar kalabalıktı biraz ama yine de fotoğraflar çok güzel oldu,memnun kaldık biz. :16: Sapancaya gitmek istemezsen izmitte de çektikleri yerler var ama göl ve yeşilikler içerisinde güzel oluyor çekimler. Çok alternatif çalıştıkları da oluyor ama bizimkisi daha klasikti. Bi önceki gün yağmur yağmıştı yerler falan ıslaktı hava güneşli olmasına rağmen, o yüzden yere falan oturarak pozum yok. :43: Yanınızda fazladan birileri olup,minder battaniye falan getirse daha iyi olabilir işler :) :81: İki kişi çalışıyorlar o yüzden farklı açılardan pozlar yakalanabiliyor. Bir de dış çekimde,hele yeşillikler içinde falansan gelinlik biraz hasar görebiliyor. Ben deterjan reklamından çıkmış gibiydim,çimen lekesi toz toprak :) :1: Ama salonun ışıkları yansıttığı için hiç biri görünmedi. :21: Bi görüşün orasıyla,çekimlerine bakın...şimdiden hayırlı olsun. :42:

Kızlar sağolun fotoğrafçımı buldum,hemde kk dan çokta içime sindi:21::kkk:

ceylin2011 çok güzel fotoğrafların olur inş. Yer olarak izmitte nereleri düşünüyorsunuz. banada fikir vermiş olursun. şimdiden mutluluklar dilerim canım...

ceylin2011 çok güzel fotoğrafların olur inş. Yer olarak izmitte nereleri düşünüyorsunuz. banada fikir vermiş olursun. şimdiden mutluluklar dilerim canım...

canım sendemi izmit tesin,seninki ne zaman,
ben çekim yeri olarak başta seka park ve saat kulsei ve belkide tren garını düşünüyorum,vakit olsa sapanca maşukiyeye gidebilsem ama zor gibi duruyor

evet canım İzmitteyim bende. Seka park favori mekan orası :) ne zaman gitsem mutlaka çekim oluyor:) inşallah vaktin olur canım sapancayada gidebilirsin :) değişik ve güzel fotoğrafların olur. SAna şimdiden mutluluklar canım, merakla fotoğraflarını yayınlarsan bekliyor olucam :66:

evet canım İzmitteyim bende. Seka park favori mekan orası :) ne zaman gitsem mutlaka çekim oluyor:) inşallah vaktin olur canım sapancayada gidebilirsin :) değişik ve güzel fotoğrafların olur. SAna şimdiden mutluluklar canım, merakla fotoğraflarını yayınlarsan bekliyor olucam :66:

ben daha hiç çekime denk gelmedim:)sapanca zor ama gidebilriim,4 haziran düğünüm balayı 9 gün haziranın sonunda elime geçerse fotolar koyarım tabiki,olamadı temmuzda:)sanada mutlulukalr:24:

tamam canım vallahi paylaşırsan çok iyi olur :)) evinide döşemişsin gördüm eşyalarını çok güzel beyaz beyaz :34: sana kolaylıklar diliyorum ceylincim...

tamam canım vallahi paylaşırsan çok iyi olur :)) evinide döşemişsin gördüm eşyalarını çok güzel beyaz beyaz :34: sana kolaylıklar diliyorum ceylincim...

çok teşekkür ederim canım ,darısı başına:6:

Kızlar, size KOcaeli de düğün dış çekim yapabilecek bir fotoğrafçı buldum....Biraz geç mi kaldım ?
Bende baya bi araştırdım, yuvacık, sekapark ve kasrı hümayün sarayında ve çınarlı dere çok güzel çekimler yapmış bir fotoğrafçı. Ayrıca önemli birinin de halen fotoğrafçılığını yapıyomuş. Paraya çok takıntısı yok ama boş zamanı herzaman olmuyo sanırım.
İlgilenen arkadaşlar bi görüşün derim...

adresi telefonunuda bulabilirim mesaj atan olursa...

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlar.
şehir dışına çıkabiliyoruz bilginiz olsun...
xxxx dan inceleye bilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende izmitteyim dış mekan çekim yapan bi fotografçı arıyorum ceylin senin fotolarını araım bulamadım bana örnek olsun diye bakıcamda inş.herşey gönlünce olmuştur darısı başıma :69:

Bende izmitteyim dış mekan çekim yapan bi fotografçı arıyorum ceylin senin fotolarını araım bulamadım bana örnek olsun diye bakıcamda inş.herşey gönlünce olmuştur darısı başıma :69:

arkadaşım bende izmitteyim benim arkadaşımın düğünündede istanbuldan bir fotoğrafçı geldi bende sürekli yanlarındaydım resimleri gördüm çocuğa direk benim düğünümdede sen çekiceksin dedim eğer yakınsa düğün tarihin sana onun web adresini veriyim istersen bi incele

çok alakasız olucak ama sizlere bişi sorucam izmitli arkadaşlar nişanınızı nerede yaptınız ve ne kadara mal oldu bana özelden mesaj atabilirmisiniz başlık açtım ama kimse yorum yapmamışta yardımcı olursanız çok memnun olurum

Back