Kocaeli///41

cok ozledim izmitimi fetiye caddesiniiii osledim
kizlar magzasini ozledimbenneyaptımki cok ucuz cunku orasi sositososito
ulus pazarini ozledimbenneyaptımki
simit sarayini--- marinayii--belsayiiiiiiii--- herseyi herseyi cok ozledimmmm
ofsssssssssssenağlama

ben de-ğirmendereye evleneceğim izmirde yaşıyorum ve orayı hiç görmedim.çok merak ediyorummm...

libyana aradığın kişi benmiyim nedir? görüşelim arkadaşım....

lilim değirmendere çok güzeldir....nette araştırırsan resimlerini bulabilirsin...umarım mutlu olursun...

kizlarrr selammmmmsositosositosositososito
topigimizi bulana kadar canim cikti yaf nerde bu millettklava:

kandıralı var mı kızlar içinizde ben kandırada okudum üni. çok özledim kerpe kefken gözümte tütüyor.
çok güzel yerler hele yoğurdu çok özledim yaaaaa

selam arkadaşlar bende kocaeli değirmenderede oturuyorum.izmitim çok güzel ve burdan başka biyerlerde oturmayı asla düşünemem

Kızlar KOCAELI topiği ne kadar suskun
Defalarca kez sordum yılmadan da soracagım Yok mu İzmitLi GölcükLü aramızda?
Emınım var ...Duyana kadar sorucam hatta bızler cogalana kadar..
Kocaelı'ye geldıgımde kocaman bır Kk aılesı olalım bulusalım cosalım muhabbetle yasayalım diliyorum..
burcumozgemle goruscez ınsaallah

Eeee kızlar yok mu artırann..;*

libyana aradığın kişi benmiyim nedir? görüşelim arkadaşım....

lilim değirmendere çok güzeldir....nette araştırırsan resimlerini bulabilirsin...umarım mutlu olursun...

Mesajını yenı gordum guzelım... Şeniz
Evet aradıgım sensın;aradıgım sızlersınız aradıgım burnumda tuten memleketım..

kocaelinin sapanca gölü sahilleride çok güzel özellikle de eşme köyünün sahilinden sapanca gölünde yüzmek harika, henüz el değmemiş bakir bir yer olduğu için, çok şükür ağaçlık ve bol yeşillik bir yer,,piknik ve hele de mangal için daha iyi yer düşünülemez..ayrıca seka kampıda bu yıl halka açıldı , nefis çimlendirilmiş ve temizlenmiş insanın orada ebedi kalası geliyor, yolu düşene tavsiye ederim..

libyana bende burdayım değirmenderede gel buraya seni bekliyoruz:sm_cool:

libyana bende burdayım değirmenderede gel buraya seni bekliyoruz:sm_cool:

Aaaa degırmenderedemısın arkadasım Şeniz
Insallah ya tabı neden olmasın gelınce ısterım gorusmek sızlerle..
Sevgıler hemserım kaydirigubbakcemile3

Herkese slm bende karamürseldeyim............varmı aranızda karamürselli......

karamurselı cok severım
Sahılıne mutlaka gıderdık hafta sonları
En son gecen yaz gıttık;harıkaydı...

arkadaşım bende kocaelidenim yuvacıktaki hangi minik tatil köyünden bahsettin?

Birçok önemli organizasyona ev sahipliği yapan Kocaeli, yepyeni ve büyük bir organizasyona hazırlanıyor. 2008 U.I.M. WORLD OFFSHORE 225 Şampiyonası TÜPRAŞ’ın sponsorluğunda Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla 20 – 21 Eylül 2008 tarihinde Sekapark açıklarında yapılacak.

SEKAPARK’TA DÜNYA ŞAMPİYONASI

Şuan sıralama turları var sesleri geliyo bende niyeyse heyecan yaptım sanırım öğleden sonra gidicem:dance:

ALLAHHH eşim bunların delisi...Görmesin duymasın bilmesin valla gelemeyiz bu ara izin yok:dilcikar:;bunalıma girmesin bidenem şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…