selam arkadaşlar bende kocaeli değirmenderede oturuyorum.izmitim çok güzel ve burdan başka biyerlerde oturmayı asla düşünemem
libyana aradığın kişi benmiyim nedir? görüşelim arkadaşım....
lilim değirmendere çok güzeldir....nette araştırırsan resimlerini bulabilirsin...umarım mutlu olursun...
canım bende değirmendere :sm_cool: neresindensin değirmenderenin??? :1rolleyes:
Kızlar KOCAELI topiği ne kadar suskun
Defalarca kez sordum yılmadan da soracagımYok mu İzmitLi GölcükLü aramızda?
Emınım var ...Duyana kadar sorucam hatta bızler cogalana kadar..
Kocaelı'ye geldıgımde kocaman bır Kk aılesı olalım bulusalım cosalım muhabbetle yasayalım diliyorum..
burcumozgemle goruscez ınsaallah
Eeee kızlar yok mu artırann..;*
libyana bende burdayım değirmenderede gel buraya seni bekliyoruz:sm_cool:
Konum itibari ilede çok severim memleketimi.İstanbul'a,Bursa'ya hatta Ankara'ya bile yakınız.Mesire yerlerimizin birçoğu natural hele metropol şehirlerde yaşayanların hasret kaldığı türden mesela..
Arkadaşların yazdıklarını geçersek;Maşukiyeden sonra Kırkpınar var Sapancamızda,orada bir Recel evi var görmelisiniz,Harika bir doğa manzarasında binbir çeşit kahvaltıyı tatmanızı öneririm.
Bahçecik belediyemizde,Soğuksu tepemiz
Nüzhetiye beldemizde<Gölcük'e bağlı>Şelale ve alabalık tesisimiz
Yuvacık beldemizde:Baraj manzaralı tesisler ve hatta minik tatil kötümüz
Hereke sahilimiz
60 evlerde harikalar sahilimiz....bunlar benim sevdiğim yerler hadi varmı bilmediklerimiz ekleyelim arkadaşlar
Birçok önemli organizasyona ev sahipliği yapan Kocaeli, yepyeni ve büyük bir organizasyona hazırlanıyor. 2008 U.I.M. WORLD OFFSHORE 225 Şampiyonası TÜPRAŞ’ın sponsorluğunda Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla 20 – 21 Eylül 2008 tarihinde Sekapark açıklarında yapılacak.
SEKAPARK’TA DÜNYA ŞAMPİYONASI
Şuan sıralama turları var sesleri geliyo bende niyeyse heyecan yaptım sanırım öğleden sonra gidicem:dance: