Kocaeli///41

çok haklısını sana da izmitten selamlar hepimizin kadir gecesi mübarek olsun tüm dualarımız kabul olsun inşallah sevgilera.s.

bende kocaelıden.....herkesın kadır gecesı mubarek ola...hepınızı opuyorum kader arkadaslarım...kocaelılı olmak ayrıcalıktır...cok guzel burası cooookkkk....

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2​

Son düzenleme:
kızlar bende izmitten kaydirigubbakcemile5

yaaaa ben buralı değilim ama nerdeyse 5 sene oldu burda yaşıyorum buralı oldum artık.ilkönce alışamadım ama sonra alıştım güzel yer,ama insanlarına alışamadım hala.çok garip insanlar var burda

yaaaa ben buralı değilim ama nerdeyse 5 sene oldu burda yaşıyorum buralı oldum artık.ilkönce alışamadım ama sonra alıştım güzel yer,ama insanlarına alışamadım hala.çok garip insanlar var burda

evet katılıyorum kocaeli çok güzel bir yer ama insanlar her yerde garip yani buraya has bir özellik değil.benim memleketim sıcakkanlıdır yani açıkçası ben burdan başka bir yerde oturmayı asla düşünemema.s.

Aaaa mrb kizlar bende kocaeli dogma buyume ama suanda yurtdisindayim gebzede oturuyor annemlersayfayi gorunce cok mutlu oldum benden herkeze slmmmmmmmmmmm

Merhaba bende dogma buyume izmitliyim su an yart disinda yasiyorum cok seviyorum izmiti cok yer gezdim ama izmitim gibi yok

izmitli arkadaşlar izmitin nerelerinde oturuyosunuz ben derince yenikentteyim ya sizler

arkadaşlar birkaç ay sonra bende kocaeli'ne taşınıyorum...görüşmek üzere

arkadaşlar birkaç ay sonra bende kocaeli'ne taşınıyorum...görüşmek üzere

selam canım hangi semte taşıncan.ben yuvam akarcadayım.nedense birden merak ettim.:sm_confused:a.s.

arkadaşlar merhaba bende değirmendereliyim ve son 5 yıldır ordan ayrı yaşıyorum.çalışma hayatı evlilik derken arada sırada gider oldum.annem ve babam hala orada yaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…