Kocaeli///41

gun ve yer belirleyelim hadi bakalım önerisi olan varmı

gün ve yer belirleyelimde kimler gelcek kimler gelmicek daha belli degilki biraz kalabalık olalım burası izmitli kaynıyo herkes bi görsün dimi yani gelmek istiyen belirtsin kendini a.s.

buluşma sayfasındada isteyenler var canım bence oraya yazalım gelmek isteyenler belirlenir o zaman

Kızlar Ben de GÖLCÜKLÜYÜM.. cveneburilerden...Şu an TripoliDeyiM. Depremden bu yana önce eğitim dolayısıyla sık sık uzak kaldım memleketimden sonra da evlilik ama senede en az 1ay kalırız Gölcüğümde..Seviyorum yaaaa çook...Güzel sahilimiz,anıtparkımız,cumhuriyet civarı..Depreştim yine..Ailem hala orada..Buraya gelirken bii dünyaa saray helvası ve pişmaniye getirdim azıcık ucakta perişan olmuşlar da ossssunnn tadından yinmiyoooooo yine de ikram ediyormmm yeni tanıştığım arabish arkadaslara K.validemler Kayseri'de onlar mutlaka bastırnanaaaa uscukkk neyy getirirler er geldiklerin de biz deee pişmanyeee..Bayılıyooorlarrr amaaa biz kıymetini bilmiyoruz..(ay cok yıyınceee dişimmmm ağğğrıyoooooo doğal olarakk hemideeee az kilooo yapıyooo ammaaannnn hergün yemiyossss yaa dimi kızlar..mumjuxxxxx..)

------------------------------------------------Old nEWSSS

Son düzenleme:
GÖLCÜKLÜ olmak ayrıcalıktır...GÖLCÜK bağımlılık yaratır;P
(kızlar azzzzz nostaljiii yapiiim yaa zateeeeen gurbett ellerdeyizzz...Okşiyimmmm seviyimmmmm Gölcüğümüüüü:) )

merhaba kızlar, ben daha kocaelili diilim ama seneye evlenip oraya gelicem. düğün mekanı arıyoruz kızlar yaa. bi yardım edin noolur. hep kapalı alanlar var kocaeli de düğün için. ben açık bir yerde olsun istiyorum. yorumlarınızı bekliyorum. hepinize şimdiden teşekkürler.

S.a canım..Benim düğünüm hem Kayseri de de Kocaeli de oldu..Çok detaylı araştırdık..Kocaelinin neresine gelin gideceksin inş.? Gölcükteyse güzel açık alanlar var..Yazlık mekanlar..Melisa falan harika.İzmit fuar i Venüs restoranda oldu benimkisi..Ama kış düğünüydü..Mezuniyetim de oradaydı tevafuk Yaz olacaksa Venüs havuz başı bahçelii çok güzel..Tabi bütçeye de bağlı tatlım..Daha uygun yerler de var güzel..Kira olarak 5-6bin ytl civarıydı bizimki.Mönüyü de kendin seçiyorsunn ona göre değişiyor fiyat..Bir de kalabalık mısınız?:..Gelinliği ne yaptın? avatarında gördüm Sposabella dan mı model seçtin..benim ki d Sb..Amaaa 1 kaç yerde değişklk yaptık...Yardımcı olabilecğim bi konu varsa,yardımım dokunursa ne mutlu bana...

tatlım buluşma haberleri kısmına baktınmı aylardır buluşmaya çalışıyoruz ama mağlesef beceremiyoruz.forum açık orda bir bak istersen.

izmitte oturuyo nişanlım ama güzel bi yer olsun da nerde olursa olsun ya mavi düş ü istedim ben ama çok pahalı geldi. venüs ile konuştuk ama o da kişibaşı 40 dedi. o da biraz pahalı. daha uygun ama güzel bi alan olsun istiyorum. aslında belediyeden bi yeşil alan kiralayıp bi organizasyon firmasıyla anlaşıp kendim bi yer yaratmak istiyorum ama nişanlım izmitte öyle yerler yok dedi.

Hayırlısı olsun canım sıkma canını inşaallah

herşey istediğin gibi olur)

inşallah cnm. kızlar bi el atın bi yardm edin ya izmitte açık alanda yada otel bahçesinde düğün yapan yok mu aranızda?

a.s.ARKADAŞLAR..Hiç mi Gölcükte yaşayan yok,,Hasret gidermek istiyorum..Çok özledim memleketimi..Belki de tanıyoruzdur birbirmizi ne malum..a.s.

kizlar havalar nasilll kocaelidee
ay cok ozledim yaaaaaaaaa
kizlar susmayin topigimiz tavan yapsin :)

KÖRFEZ ESENTEPELI VARMI ARANIZDA KIZLARsositosositosositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…