gun ve yer belirleyelim hadi bakalım önerisi olan varmı
gün ve yer belirleyelimde kimler gelcek kimler gelmicek daha belli degilki biraz kalabalık olalım burası izmitli kaynıyo herkes bi görsün dimi yani gelmek istiyen belirtsin kendini a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gun ve yer belirleyelim hadi bakalım önerisi olan varmı
buluşma sayfasındada isteyenler var canım bence oraya yazalım gelmek isteyenler belirlenir o zaman
buluşma sayfası nerde ben bilmiyorum orayı CADIARZU
S.a canım..Benim düğünüm hem Kayseri de de Kocaeli de oldu..Çok detaylı araştırdık..Kocaelinin neresine gelin gideceksin inş.? Gölcükteyse güzel açık alanlar var..Yazlık mekanlar..Melisa falan harika.İzmit fuar i Venüs restoranda oldu benimkisi..Ama kış düğünüydü..Mezuniyetim de oradaydı tevafukYaz olacaksa Venüs havuz başı bahçelii çok güzel..Tabi bütçeye de bağlı tatlım..Daha uygun yerler de var güzel..Kira olarak 5-6bin ytl civarıydı bizimki.Mönüyü de kendin seçiyorsunn ona göre değişiyor fiyat..Bir de kalabalık mısınız?:..Gelinliği ne yaptın? avatarında gördüm Sposabella dan mı model seçtin..benim ki d Sb..Amaaa 1 kaç yerde değişklk yaptık...Yardımcı olabilecğim bi konu varsa,yardımım dokunursa ne mutlu bana...
Birde buranın pişmaniyesi ünlü dileyenlere yollarız değil mi Kocaeliler ?
.