Kocaeli///41

Üzüldüm sizin adınıza:çok üzgünüm:

Çok zevkliydi dibimizden geçişleri:dance:

aranızda gölcükte oturan yokmuu

ben ben ben kaydirigubbakcemile3
Ya doğma büyüme Gölcüklüyüm herkes orada ailem akrabalarım arkadaşlarım..:lepi:
Canım Gölcük'üm;İzmitîm;Kocaeli'm..Şeniz
Şuanda yurtdışındayız fakat 6 ayda bir oradayız;en son 4 ay önceo oradaydık;ailemizin yanında :asigim:
Merkezde oturuyoruz...

Üzüldüm sizin adınıza:çok üzgünüm:

Çok zevkliydi dibimizden geçişleri:dance:

Nasip canım..:Saruboceq:
İnşaallah yine geleceğiz..Siz bizi bol bol haberdar edin ama olur mu :1hug: Bizi de memlekete...
Unutmasın bizi KOCAELİ:dilcikar: yerimseniben

merhaba kızlar bende izmitliyim merkez.:) libyanaya teşekür ederim sayende bu topii fark ettim selamlar:))

gölcükle ilgili özel bi bağım var depremi birlikte yaşadık hastanede çalışıyordum o geceden sonra 24 saat(hatırladıkça hala o günün stresıyle heycanlanıyorum) acısıyla yaralarını hep beraber sarmaya çalıştık gece gündüz demeden bağış olan ilaçları dağıtmaya çalıştık 15 sene hastanede çalıştım izmite gidip geliyodum çocuklar okula başlayınca buraya tayin olup burada devam ediyorum artık:) gölcüğü ben de çook seviyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
bende gebzeliyim kızlar...ya bana gölcük izmit kiralık ev uygun fiyata lazım..bilginiz varmı hanımlar..

Mrb kıslar bende İzmitliyim Merkezdeyim Yahya Kaptanda :)
Tüm İzmitlilere sLmlar :)

bende gölcükte oturuyorum ama kiralık ev varmı yokmu hiç bilgim yok canım

Benim bildiğim bir tane var;Gölcük merkezde;Barışların...:smiley-cool:
Apartman;en üst kat;6 katlı;dubleks;yani üstte de iki odası var..SANIYORUM 500ytl düşünüyorlar kirayı...Evin içi temiz fena değil...Ailem de yakınlarda oturduğu için biliyorum Toplam 6 odalı..Tek dezavantajı asansor olmayışı..Bir gidip bakın isterseniz...
Sevgiler..

ayin 20 de ordayimmm ekimdeee
cok mutluyum cok osledim vallaaaaaaaa:icecream::teytey:

Kızlar KOCAELİLER olarak bu kadar mıyız?
Çok daha canlı ve muhabbetli olmalı diye düşünüyorum burasının;çünkü Kocaelinin insanı sıcacıktır halistir neşelidir...Yurdumun her insanı gibi....
Daha da çoğalmak ve derin paylaşımlarda bulunmak duası ile..Hepinizin mubarek kadir gecesi kutlu olsun arkadaslar...
Memleketım her an burnumda tütüyor;yaşatmak istiyorum daima kalbimde ve ruhumda..
Dokunmak uzaklardan;duymak;duyurmak....
Canlanalım haydi artık..
Hayırlı akşamlar arkadaşlar...
İzmitime selam söyleyin;öpün yüreğinden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…