Koca DIRDIRI...

Davranma bence. Bırak ne hali varsa görsün. Evet annenin söylediği söz hiç hoş değil ancak eşinin tavrı yanlış başta. Aklına gezme sokma da ne demek! Anneye gitmek aileye gitmek yalnız kalmamak gezmek mi olmuş? Üstelik de acısı bu kadar taze insanlarla yok yere munakasaya girmek ne çirkin. Tamam annen değil sen söyleyebilirdin eşine gitmek istediğini ama bu kadar olay yapıp da seviye düşürecek bi durum yok ortada. Tekrar söylüyorum annenin söylediği söz evet çok ağır ve yanlış anlaşılabilir ama eşin kiskirtmis. Sen akilsız misin da annen aklına gezme dusurecekmis yada cocuk musun da heves edeceksin. Yanlış ve hiç hos değil. Eşinin suyuna gidip tatlıya baglamaya calisman onu haksizken hakli konuma getirir ama sınırlı bi yapısı varsa üstüne de gitme kendisi anlasın. Hoş olmayan şeylere sebebiyet vericek fikirler sunmam istemem. Annenden de rica edersin eşinle böyle konularda sen muhattap olursun.

Benim en çok kırıldığım cümlelerden biriside o oldu zaten.. Aklına sokma şimdi gezmeyi!? Sanki benim aklım fikrim yok salağım ben sanki.

Kardeşim 7 yasında dünde gitmedi okula ben orda kalırsam o da sabah okula giderdi..

Valla eski konularınıza denk geldiğimden ağır konuşmak hiç de istemiyorum ama çekeceğiniz var.

Siz sessiz kaldıkça anneniz de muhatap oldukça sorunlar hep olacak. Gidip gitmemeniz hiç sorun değil bence, sen evde değilken bu evin bekçisi değilim, yarın da ben anneme gidiyorum, hem onun temizliğine de şimdi ben yardım ederim vs., diyemiyorsanız neden evlisiniz zaten.

Benim en çok kırıldığım cümlelerden biriside o oldu zaten.. Aklına sokma şimdi gezmeyi!? Sanki benim aklım fikrim yok salağım ben sanki.
Anneye gitmek gezme değildir.
Aynı zamanda sizin ortak bir acınız var, zaten beraber olmanız gerekiyor.
Ne demek evde işi gücü yok mu?
Varsa var, bekler.

Yakın zamanda eşimin ailesinden bir yakınını kaybettik.
İnanır mısınız 3 hafta sabahtan o eve gidiyordum, akşam 12 de geri dönüyorduk.
Sonra haftada 2-3 kere gitmeye başladık.
Ama o taziye evini biz gençler hiç boş bırakmadık, bırakılmazda.
Kaldı ki ben gelinim, anlatabiliyor muyum?
Ben bunu düşünebilirken, yapabiliyorken; siz BABA acısı çekiyorsunuz.
Sizin bütün aile beraber kalmanız, bu süreci dayanışma içinde atlamanız gerekir.
Eşinizin sizi kendi elleriyle oraya götürmesi ve 40 ı olana kadar onun da orda kalması gerekir.

Kimse kusura bakmasın ama ben annede hata göremiyorum.
Öyle dadama böyle ayar çekilir diyorum, herkes haddini bilecek ki böyle sözler duymasın!

Haklısınız... Hala eşime birey olduğumu benimde fikirlerim olduğunu aşılayamadım. Daha doğrusu herşey onun dediği gibi olmalı eğer benim fikrim isteğim olursa ona sorup izin almalıyım ona uyarsa yapabilriim eğer o yapma derse yapmam. Artık özgürlüğmü yitirmiş hissediyorum... Bu konuda ne yapmalıyım peki

Kimse kusura bakmasın ama ben annede hata göremiyorum.
Öyle adama böyle ayar çekilir diyorum, herkes haddini bilecek ki böyle sözler duymasın!

filmdelisi bu bakımdan çok haklı eşim bana gelip bunu deseydi, dayımın bilmemnesini kastediyordu demem, anneme öyle dersen cevabını alırsın, ben gezmeye gitmeyecektim deyip susmanız lazım. Evin işi varsa var, o da yapılır ama anneme de giderim deyip kararlı ve güçlü olmanız lazım.

anneniz neden eşinizii arıyor. eşinizi siz arasanız böyle konularda daha iyi olmaz mı?

ayrıca eşinizin annenizle konuşma tarzı da çok çirkin. aralarında pek saygı yok anlaşılan.

siizinde lohusa halinizle gezmeniz ilginç.

bence hatalar karşılıklı

öncelike başın sagolsun
baban yeni öldügü için annen üzüntüyle belki ne dediginin farkında degildir ama
eşinde hiç altta kalmamış
annen size geldigi zaman eşin nasıl davranıyor

Yapmak istediğim şey tam olarak buydu...Ama malesef diyemedim.

Eşinizin ilk evliliğinden olan çocuğa da mı Siz bakıyorsunuz ? Eğer öyleyse neden?
1. Sınıfa başladı bu sene. Hafta ici annesinde , cuma aksamından pazaf aksamna kadar bizde. Eşim hiç ilgilenmediği için ben ilgileniyorum bütün gün biz beraberiz çocukla eşim ya dükkkanda yada dışarda oluyor.

anneniz kötü bir şey dememişki, eşinizle anneniz anlaşamıyorsa bu tarz şeylerde siz sorun, yani annenizin araması değil sizin eşinize söylemeniz daha mantıklı, ama zor ya durum Allah yardımıcınız olsun, siz orta yolu bulmaya çalışın,

Ben tam anlamıyla hiç bir zaman lohusaymış gibi olamadım... Hastaneden çıktım babam hastanede yatıyor diye yanına gittim hergün.. Sonra mezarlığa gittik babamı defnettik annemlerde durdum gündüzleride bi süre..

iyi ama çocuk hafta sonu babası için gelir normalde babasıyla görüşmek için, e babasıyla görüşmüyorsa annesinin yanında olması daha güzel değil mi.bu arada başın sağolsun Allah rahmet eylesin babana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…