koca dayağını duydunuz nişanlı dayağını duydunz mu ?

Hakkında Hayırlısı olsun. Doğru bir adım olmuş. Şimdi bunları yapan ileride neler yapar düşünemedim. Allah bazen bizi kötü insanlardan koruyor ama biz görmek istemiyoruz...... Karşına sana sahip çıkan ilgilenen Yüreği temiz biri inşallah çıkacaktır....... Ve değmiyor kimse Için küçülmeye.....üzülme,dua et.....Allah'ın sevdiği kuluymuşum diye canım....

ATTIM GİTTİ :)

Şimdi okudum cok iyi yapmışsın :) kayinvalideye bak ya şaka gibi bu kadin hic rahat vermezdi sana. Aman sakin barisma affetmen icin öyle konuşuyor (eski) nisanlin. Allah iyi bir insanla karsilastirsin inşallah

Gözünaydın ve geçmiş olsun.

Sen eline yüzüğü tutuşturmadan önce pişmanlık veya ağlamak aklına gelmiş miydi beyzadenin?
Sadaka falan ver bence.

BABAM YARIN KURBANLIK ALIP MAHALLEDE KESİP DAĞITACAK. EMİNİM KULAKLARINA GİDER AYYY ÇOK HEYCANLIYIM NASI BOZULURLARRR O SEÇKİN (!) AİLE MODLARI SÖNECEK .
ŞU AN BABAMI ARAYAN ARAYANA GEÇMİŞ OLSUN BİZ İYİ BİLİRDİK O AİLEYİ DEMEKKİ İÇİNDE OLMAK LAZIMMIŞ DİYE.
BİDAHA KIZ VERİRLER Mİ ACEBA DAHA 2 OĞLU VAR SIRADA BENDE SORAN HERKESE HERŞEYİ ANLATCAM REZİL OLSUNLAR İNSAN İÇİNE ÇIKAMASINLAR

ÇIKMASIN KİMSE İSTEMİYORUM KENDİMİ KOLAY KOLAY TOPARLAYAMAM ZATEN AİLEMDE MÜSADE ETMEZ UZUN BİR SÜRE..

KIZLAR BU ARADA BU ANTİDEPRASANLAR BAĞIMLILIK YAPIYORMUŞ UYUŞTURUYOORMUŞ FALAN BEN ÖLE OLMAK İSTEMİYORUM. BU NİŞANLILIKTAN HİÇ Bİ İZ KALMASIN İSTİYORUM HERGÜN O İLAÇLARI KULLANIRSAM AKLIMA GELECEK KENDİMİ BELKİDE HASTA GİBİ ACİZ GİBİ HİSSEDİCEM. O YÜZDEN DOKTORA GİTMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM BİRAZ HAVA DEĞİŞİKLİĞİ BİRAZ SOSYAL AKTİVİTE YETERLEDİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
BİDE BUGÜN BANA AÇIKÖĞRETİMDEN YÜKSEK ONUR BELGESİ GELDİ YANİ BEN BÜROYA GİDİP ALDIM VE KENDİMLE O KADAR GURUR DUYDUM Kİ BU KADAR SIKINTIYA RAĞMEN BAŞARMIŞIM DEDİM KENDİMİ İLK DEFA DEĞERLİ BİRİ OLARAK HİSSETTİM NASIL ANLATSAM BİRAZ G.TÜM KALKTI
ASLINDA AZİMLİYİMDİR ŞİİR YARIŞMALARINDA MAKALE YARIŞMALARINDA DERECE ÖDÜLLERİM VAR BİRAZ DAHA O TARZ YARIŞMALARLA KENDİMİ DAHA İYİ HİSSEDERİM DİYE DÜŞÜNÜYORUM NASIL :)

SANIRIM SORUN ÇÖZÜLDÜ DİYE KIZLAR DİĞERLERİNİN SORUNLARINA YÖNELDİLER :)
AMA SAOLUN KIZLAR ÜZÜNTÜMÜ PAYLAŞTINIZ 20 SAYFA BOYUNCA.. HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDİYORUM BELKİDE GAZINIZ OLMASA BİRŞEYLERİ GÖZÜME GÖZÜME SOKMASAYDINIZ DAHA NİŞANI ATAMAZDIM HERALDE :) NE İYİ ETMİŞİMDE YAZMIŞIM :)

Son yaşadıklarını anlatarak başla aileme gerisi çorap sokugu gibi gelir ama at nişanı sakin bekleme bitir simdi bunlar evlenince düşüne miyorum Allah yardımcı olsun

Co
Sevindim kurtuldu na okumadan yazdım kusura bakma

sen bu adamla buna rağmen nişanlı kalmaya devam edebiliyorsan afiyet olsun daha çok yersin

sadece aşama atlar ismi değişir nişanlı dayağından koca dayağına transfer olursun

ayrılık anında pişkinlik etmemesi, gururu bir kenara bırakarak yalvarması eeee haliyle güzel olmuş :)
yaşananlar kötü de olsa bazı kadınlar ayrılıklarda bunları yaşamayı istiyor :)
bende olsam bunları duymak isterdim, benim nasıl gururum kırıldıysa o da gurur yapamasın derdim...

iyi olmuş, gerçek ya da sahte... orada herkesin içerisinde yaşadığı o utanç ömür boyu yakasını bırakmasın da bir daha hiçbir kadına elini kaldıramasın inşallah...

hakkınızda bundan sonrası için hayırlısını diliyorum, Allah güzel insanlarla karşılaştırsın sizi..

sakin donme SAKIN gencligine guzelligine yazik

ANNESİ ARADI AZ ÖNCE. NE DİYO BİLİO MUSUNZ OĞLUM ÇOK KÖTÜ KENDİNE BİŞEY YAPMASINDAN KORKUYORUM. TOKAT ATTIĞINI DUYUNCA BANA BİŞEY YAPMASINDAN KORKMADINIZ AMA DEDİM.
SİZDE OĞLUNUZU KENDİNE BİŞEY YAPACAK KADAR PSİKOPAT YETİŞTİRMESEYDİNİZ DEDİM.
SONRA ESKİ NİŞANLIM MSJ ATTI. ANNEMİN SÖYLEDİKLERİNE ALDIRMA BEN KENDİMİ ÖLDÜRECEK DEĞİLİM AKSİNE YAŞAMAM LAZIM Kİ SENİ GERİ KAZANABİLEYİM YİNE ESKİSİ GİBİ GÖZLERİNE BAKABİLEYİM.
ENGELLEDİM NUMARASINI :)

bida arasan savciliga suc duyurusunda buluncam de

Canm okuduğum kadariyla kurtulmussun daha bişiler yazıp kafanı agritmayim yeterince doludur zaten en iyisini yapmışsın canm ilerde keşke o gün ayrılsaydim demekten iyisini.
Biliyorum biraz zor olacak hiç bişey olmasa bile keskelerine giden 4 yılına uzuleceksin belki ama geçti canm artık ve sen güzel bi adım Attın artık hayata.
insan kendisi yaşadığı ve yasattiklariyla elittir (ay Reha Muhtar gibi oldu nerde yaşanıyor ve yasatiliyorsa Türkiye ) neyse canm bu hareketleriyle bırak elit kısmını daha insan kategorisinde bile değilmiş zaten Kıskanmak başka insan güvenir 4 senelik nisanlisina dengesiz işte. .
İnsiallah hakkında hayırlısı olsun ve artık mutlu olursun canm

2 sene nişanlılık olursa bıkkınlık hrşey olur artık vıcıkvıcık olursunuz yazık geçen zamana....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…