koca dayağını duydunuz nişanlı dayağını duydunz mu ?

Ben gördüm kapının önünde sanırım düğğn alışverişinde çıkan bir sorun vardı. Adam tatlıkıkla ikna edemeyince vurdu kıza. Hatta burda konu açmıştım. Nikahta imza atana kadar şansınız var sakın seviyorum falan diye böylr adamların nikahı na girmeyin. Kölesi olmayın diye. En iyi adam bilr değişebiliyor evlenince. Ki sizinki baştan göstermiş yüzünü. Ayrıca baksanız ne olacak. Bu Kıskanmak değil resmen size hakaret. İnanın evlenince hele birde çocuğunuz olunca o sevgi tamamen bitse bile o evliliği sürdürmek için kendinizi zorluyorsunuz. O ev yeri geliyor cehennem e dönüyor. Yapmayın bunu kendinize. Sevgi karşılığı olduğu sürece kıymetli dir. Nişan deneme süresi dir .

Kendine bu hatayi yapma lutfen. Yazik değil mi gençliğine, güzelliğine. Saniyor musun ki smdi agzina tokat indiren, evlenince dokunmaz? Siddetin hic bir turlusu makul değildir. Su duygularinizi hak etmeyen adamlara karsi romantik düşünüp "annwsinden tokat yiyp anne" diyen cocuklara benzetmeyin kendinizi. Çünkü bir anne çocuğuna vurdktann sonra bebeği agladiginda ona kiyamaz. Sizin nisanlinizn aciklamasi ise ayrı bir siddet unsuru "kiskanmayayim mi" demis. Kiskanma kuzum , kiskanma yahu. Boyle kiskanicaksaniz kiskanmayin! Kiskanmayi romantik eylem zanneden kizlarimiza da ornek olsun bu olay.
Bi zamanlar bende kiskaniyorum seni sozlerine maruz kaldim elbette siddet olmadan. Sadece masumca bi söz belki. Bu dahi rahatisz etti beni. Sakin kiskanilmak istemiyorum dedim. Gereksiz bi durum bu. Kiskanmak sevgiden değil guven eksikligindendir bence

Kıskanmak ve şiddet arasında kocaman bir uçurum var. Bir de gereksiz yere olanını hiç saymıyorum. Baştan bellirdi dememek için baştan prensipleri olmalı her insanın. Bırak dayağı, sözlü hakaret bile ayrılık sebebidir. daha fazla ne katlanıyorsunuz???

hikayeniz şöyle olsaydı ;
4 yıldır tutkulu bir aşk yaşıyoruz, çok ilgili, sevecen, her konuda destek olan, tüm dertlerime koşan, beni hep önemseyen, dinleyen, anlayan, sayan nişanlım ne olduysa birden bana el kaldırdı...

işte böyle bir hikayede çok ilginç hay Allah yaa yazık şimdi ne olacak diye oturup sizinle üzüle bilirdim.
neden yaptı elleri kırılasıca, ne güzel giden bir ilişkiye neden bu zararı verdi, offff pufff diye sizinle yine üzüle bilirdim.

ancak uzuuun uzun yazdığınız gerçekler var.. sizin burnunuzdan zaten gelen 4 sene var..
bu adam sizin yüzünüzü hangi anlamda güldürdü ki ? bu şiddet ne kadar şaşırtıcı ki ?? !

siz gerçeklerden hep kaçmışsınız, yaşadığınız psikolojik şiddeti 4 senedir fark etmemişsiniz ya da etmiş ancak bunu ayrılmak için yeterli sebep olarak görmemişsiniz... şu an yaşadığınız fiziksel şiddet sizi daha çok düşündürmeye itmiş...
((tipik bir yurdum insanı davranışı aslında, çok da şaşırtıcı değil... ))

ilk başlarda yaşanan ve 4 yıl kadar süren psikolojik şiddeti de dikkate alsaydınız bugün çok daha sağlıklı bir ilişki içerisinde olurdunuz diye düşünüyorum..

ayrılıp barışmak süründürmek affetmek rest çekmek terk etmek hepsi sizin kendi hayati kararınız,
sadece tavsiyem gözünüzü biraz daha açın... her şey zaten güllük gülistanlık değilmiş...
ilişkinizde ama çok güzeldi diye bir şey görünmüyor..

O tokati yemesen kendine gelmezdin sanirim, ki hala gelmis degilsin is oraya gelene kadar o nisani coktann atmaliydin daha neyi bekliyosun.

"çok sıkıntılar yaşadım duymadığım laf görmediğim muamele kalmadı. aşağılandım dışlandım basit biri olarak karşılandım."

Ben zaten bu olayı anlayamıyorum,neden kendinizi ezdiriyorsunuz,aşağılatıyorsunuz,dışlamalarına izin veriyorsunuz ?
Taviz tavizi doğurur,siz sustukça dün aşağılar bugün döver yarın da çeker vurur.
Aşk bu değil,sevgi saygı hiç değil,evlilik bu temeller üzerine kurulmaz.
Siz bu seçkin ailenin sadist evladına tez elden yol verin.

Dik duracaksiniz ve kararim kesin tartismaya acmiyorum diyeceksiniz. Basta kizarlar belki ama sizin kararli oldugunuzu gordukce bu sefer ikna etme yoluna giderler baktilar ikna edemiyorlar kabullenirler. Bu surec uzun olabilir ama ne olursunuz geri adim atmayin kendiniz icin yapin bunu

Inanin ben olup olmadik her konuya ayril bosan diye yorum yapan bir insan degilim ama bu konu cok farkli. Ne demek ya daha nisanliyken basit bir sebepten tokat atmak cene sikmak parmak kirmak. Bu nasil kisilikte bir insan oldugunu gosteriyor. Kiskanmak suc mu ne demek bu kiskanclik degil psikopatlik. Nisanliyken bunu yapan evlenince daha kötüsünü yapar.

Ister nisanliniz ister aileniz ne kadar nisan atilmayacak diye dirensede sizde dik durun ve atilacak attim bile deyin. O yuzugu parmagima hicbir guc taktiramaz deyin. Unutmayin evlenince birden sihirli degnek deyip melege donmeyecek psikopat nisanliniz. Allah yardimciniz olsun.

Canım benim ya, zor olsa da lütfen durma ve ayrıl bu adamdan. Şimdiden ne kadar canını yakmış baksana. Evlenince kv seni döver yine sen suçlu olursun, bu adam da döver üstüne. Bian önce ayrıl ve sakinleşmeye çalış.

gececek emin olun su an olayin sicakligiyla fazla duygusalsiniz. Biraz mantiginizi dinleyin. Bu adam hicbir zaman size tam ilgi gostermemis tam olarak sevdigini hissettirmemis. Ozledim bile dememis basit sebeplerden dolayi sizi dovmus birazcik sevseydi size bunlari yaparmiydi Allah askina. Sizde bir ananin evladi degil misiniz ne olur evlenip hayatinizi mahvetmeyin ask bitip yerinide sevgiye birakamayinca yaktim basimi dersiniz.

Ayy sinir oldum yaa.. Sokak ortasında sana vuruyo bide üstünesen yemin ediyosun vallahi kimseye bakmadım diye.. Uff avazım çıktığı kadar bağırıp herkesi başıma toplar şikayetçi olurdum direkt.. Pis herif ayıı.. Kocamda olsa rezil ederim onu hiç kimse hiçbirşey benden değerli değil.. Nasıl izin verirsin sana bunu yaşatmalarına.. Kurtul biran önce bi ömür ağlayacağına 3 gün ağlar unutursun..

Geri kalan hayatını mahvetmek istiyorsan evlen. Yada daha iyi bir hayat için kendi yolunda yürü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…