ANNESİ ARADI AZ ÖNCE. NE DİYO BİLİO MUSUNZ OĞLUM ÇOK KÖTÜ KENDİNE BİŞEY YAPMASINDAN KORKUYORUM. TOKAT ATTIĞINI DUYUNCA BANA BİŞEY YAPMASINDAN KORKMADINIZ AMA DEDİM.
SİZDE OĞLUNUZU KENDİNE BİŞEY YAPACAK KADAR PSİKOPAT YETİŞTİRMESEYDİNİZ DEDİM.
SONRA ESKİ NİŞANLIM MSJ ATTI. ANNEMİN SÖYLEDİKLERİNE ALDIRMA BEN KENDİMİ ÖLDÜRECEK DEĞİLİM AKSİNE YAŞAMAM LAZIM Kİ SENİ GERİ KAZANABİLEYİM YİNE ESKİSİ GİBİ GÖZLERİNE BAKABİLEYİM.
ENGELLEDİM NUMARASINI :)
Canm okuduğum kadariyla kurtulmussun daha bişiler yazıp kafanı agritmayim yeterince doludur zaten en iyisini yapmışsın canm ilerde keşke o gün ayrılsaydim demekten iyisini.
Biliyorum biraz zor olacak hiç bişey olmasa bile keskelerine giden 4 yılına uzuleceksin belki ana geçti canm artık seni ve sen güzel bi adım Attın artık hayatta insan kendisi yaşadığı ve yasattiklariyla elittir (ay Reha Muhtar gibi oldu nerde yaşanıyor ve yasatiliyorsa Türkiye) neyse canm bu hareketleriyle bırak elit kısmını daha insan kategorisinde bile değilmiş zaten Kıskanmak başka insan güvenir 4 senelik nisanlisina dengesiz işte. .
İnsiallah hakkında hayırlısı olsun ve artık mutlu olursun canm
şimdi mi romantik olmak aklına gelmiş
zamanında bu aklı neredeymiş ? 4 yıldır onu terk etmen için yeterince çabalamış zaten,
eee bir 4 yıl da kazanmaya uğraşsın hadi ,
sen çoktan başka hayatlarda olursun zaten endişen olmasın
yalnız tavsiyem fazla iyiyim moduna girme, acını da oturup yaşa... ağlamayı üzülmeyi de bil..
ayıp değil, seviyordun düne kadar bu adamı... hayallerin vardı...
bir anda çok iyiyim ohh çok mutluyum diyenlere ben pek inanamıyorum, o insanlar sonra hiç ummadıkları anda oturup ağlamaya başlıyorlar...
o yüzden her şeyi sırasıyla yaşaman bence daha yararlı olur.
Heee de geç be canm şimdi biyerden Kıvirmak için ugrascak tabi yazikkkŞUAN BİLE MUTLUYUM :) AYRICA ORDA ESKİ ERKEK ARKADAŞIM VARMIŞ O YÜZDEN ÇOK SİNİRLENMİŞ BAKTIĞIMA ÖLE SÖLEDİ
SALAK BUNLAR YA BEN GİDİP ONUN YANINDA ESKİ ERKEK ARKADAŞIMA MI BAKICAM CANIMAMI SUSADIM BEN
EVET BENDE ŞUAN DÜŞÜNDÜMDE HERALDE TERS ETKİ YAPTI BENDE HERALDE HER SABAH GELEN GÜNAYDIN AŞKIMLAR MESAJI GELMEYİNCE FARKINA VARCAM AYRILIĞIN.. KORKTUM ŞİMDİ YA :S
aaa dünden bu yana neler olmuş böyle pek neşeli, pek keyiflisiniz. Bitirdiniz sanırım da bu kahkahalar... ?ONU VE AİLESİNE HATIRLATACAK HERŞEYİ KARDEŞİMLE BİRLİKTE ÇÖPE ATTIK . ALDIKLARI KIYAFETLER TAKILAR AYAKKABILAR SAÇ TOKASINI BİLE. YA ASLINDA BU LEPTOPUDA O ALMIŞTI NAPSAM Kİ
NESE ŞUANLIK KALSIN YA
ONU VE AİLESİNE HATIRLATACAK HERŞEYİ KARDEŞİMLE BİRLİKTE ÇÖPE ATTIK . ALDIKLARI KIYAFETLER TAKILAR AYAKKABILAR SAÇ TOKASINI BİLE. YA ASLINDA BU LEPTOPUDA O ALMIŞTI NAPSAM Kİ
NESE ŞUANLIK KALSIN YA
BENDE ÖLE HİSSEDİYORUM. DAHA BU SAAT OLDU GÖZÜMDEN YAŞ AKMADI :)
ESKİDEN Bİ KAVGADA YATAKTAN KALKAMAYAN BEN SU İÇEMEYEN BEN ŞİMDİ KALKTIM TOST YAPIYORUM ACIKMIŞIM DA :)
evlenmek istemiyorum hergün ağlamaktan bıktım nişanı atmak istediğimi aileme bir an önce açmalıyım ama nereden başlasam nasıl desem... nişanlımın ailesi çok seçkin(!) bir aile bizim burda o yüzden ailem nasıl tepki verecek bilmiyorum. damatlarını çok seviyorlar. tabi bunları anlattıktan sonra beni de ne kadar sevdikleri belli olacak...[/
adam daha evlenmeden sana gerçek yüzünü göstermiş evlendikten sonra bunlar artacak aklını başına topla biran önce ailene durumu anlat ne yani seçkin aile diye dayak yemeyi göze mi alacaksın anlamadım ben
Seni canı gönülden tebrik ederim. Hem o vahşiden ayrılarak hayatın için harika bir adım attın, hem de nasıl toparlanırım kısmı için hemen kolları sıvadın. Ailen konusunda da çok şanslısın, kıymetlerini bilmeye devam et. =)KIZLAR BU ARADA BU ANTİDEPRASANLAR BAĞIMLILIK YAPIYORMUŞ UYUŞTURUYOORMUŞ FALAN BEN ÖLE OLMAK İSTEMİYORUM. BU NİŞANLILIKTAN HİÇ Bİ İZ KALMASIN İSTİYORUM HERGÜN O İLAÇLARI KULLANIRSAM AKLIMA GELECEK KENDİMİ BELKİDE HASTA GİBİ ACİZ GİBİ HİSSEDİCEM. O YÜZDEN DOKTORA GİTMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM BİRAZ HAVA DEĞİŞİKLİĞİ BİRAZ SOSYAL AKTİVİTE YETERLEDİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
BİDE BUGÜN BANA AÇIKÖĞRETİMDEN YÜKSEK ONUR BELGESİ GELDİ YANİ BEN BÜROYA GİDİP ALDIM VE KENDİMLE O KADAR GURUR DUYDUM Kİ BU KADAR SIKINTIYA RAĞMEN BAŞARMIŞIM DEDİM KENDİMİ İLK DEFA DEĞERLİ BİRİ OLARAK HİSSETTİM NASIL ANLATSAM BİRAZ G.TÜM KALKTI
ASLINDA AZİMLİYİMDİR ŞİİR YARIŞMALARINDA MAKALE YARIŞMALARINDA DERECE ÖDÜLLERİM VAR BİRAZ DAHA O TARZ YARIŞMALARLA KENDİMİ DAHA İYİ HİSSEDERİM DİYE DÜŞÜNÜYORUM NASIL :)
aaa dünden bu yana neler olmuş böyle pek neşeli, pek keyiflisiniz. Bitirdiniz sanırım da bu kahkahalar... ?
NE DİYECEK DONDU KALDI BEKLEMİYORDU KENDİ ÇAPIMIZDA KÜSERİZ AMA BARIŞIRIZ DİYE DÜŞÜNÜYORDU AİLELERİN YANINDA YÜZÜĞÜ ÇIKARDIM VERDİM ELİNE YÜZÜME BAKAMADI KAFASINI KALDIRAMADI
BABAM BEN KIZIMI BU ŞEKİLDE VERMEDİM BEN DAHA VURMADIM KIZIMA SENİN NE HAKKIN VAR YÜZÜĞÜ TAKTIN DİYE TAPULU MALIN MI SANDIN DEDİ
HAKLISINIZ ÇOK BÜYÜK HATA YAPTIM GÖZÜM DÖNDÜ Bİ ANDA DEDİ.
BEN HİÇ KONUŞMADIM SAOLSUN AİLEM SANDIĞIM KADAR TEPKİ VERMEDİ AKSİNE TOKATI DUYUNCA BABAM HEMEN ÇIKART ŞU YZÜĞÜ VER DEDİ.
AMA EMİNİM ÇOK SÜRÜNECEK AFFET DİYE . EVDEN GİDERKEN YÜZÜME BAKTI SENİ BIRAKAMAM BEN Bİ HATA YAPTIM Bİ HAYVANLIK YAPTIM AMA NİYE BÖYLE BİŞEY YAPTIM DİYE İÇİM İÇİMİ KEMİRİYOR ZATEN SEN BENİ AFFETSENDE BEN SANA BUNLARI YAŞATTIĞIM İÇİN KENDİMİ AFFEDEMEM DEDİ.
ANNESİ DE ÇEMKİRDİ BANA BÖYLE SEBEPTEN YÜZÜK MÜ ATILR OĞLAN KISKANMIŞ SENİ NE VAR BUNDA DEDİ.
O AN NİŞANLIM BENİ ÇOK ŞAŞIRTTI ANNESİNE DÖNDÜ TOKAT ATTIM ANNE BEN TOKAT SEN NE DİYON ARTIK NASIL KAYNANALIK YAPACAĞINI ŞAŞIRDIN DEDİ. ŞOK OLDUM.
HA BİDE GİDERKEN ANNEM HAKKINDA DEDİKLERİN DOĞRUYMUŞ SENİN HAKKINDA Kİ DÜŞÜNCELERİNİ YENİ FARKETTİM BUNDAN SONRA SENİ ASLA YALNIZ BIRAKMICAM SÖZ DEDİ.
AMA BEN SADECE TEK KELİME ETTİM ONA.
GEÇ KALDIN DEDİM. BENİM PSİKOLOJİMİ ALT ÜST ETTİKTEN SONRA YAŞAMA SEVİNCİMİ ELİMDEN ALDIKTAN SONRA NE ANLAMI KALDI DEDİM. GÖZÜNDEN YAŞLAR SÜZÜLDÜ.
İÇİM ERİDİ O AN. AMA TAVİZ VERMEDİM
BUNDAN SONRA NELER OLACAK GÖRECEZ BAKALIM :)
şimdi mi romantik olmak aklına gelmiş
zamanında bu aklı neredeymiş ? 4 yıldır onu terk etmen için yeterince çabalamış zaten,
eee bir 4 yıl da kazanmaya uğraşsın hadi ,
sen çoktan başka hayatlarda olursun zaten endişen olmasın
yalnız tavsiyem fazla iyiyim moduna girme, acını da oturup yaşa... ağlamayı üzülmeyi de bil..
ayıp değil, seviyordun düne kadar bu adamı... hayallerin vardı...
bir anda çok iyiyim ohh çok mutluyum diyenlere ben pek inanamıyorum, o insanlar sonra hiç ummadıkları anda oturup ağlamaya başlıyorlar...
o yüzden her şeyi sırasıyla yaşaman bence daha yararlı olur.