koca dayağını duydunuz nişanlı dayağını duydunz mu ?

şimdi mi romantik olmak aklına gelmiş
zamanında bu aklı neredeymiş ? 4 yıldır onu terk etmen için yeterince çabalamış zaten,
eee bir 4 yıl da kazanmaya uğraşsın hadi ,
sen çoktan başka hayatlarda olursun zaten endişen olmasın

yalnız tavsiyem fazla iyiyim moduna girme, acını da oturup yaşa... ağlamayı üzülmeyi de bil..
ayıp değil, seviyordun düne kadar bu adamı... hayallerin vardı...
bir anda çok iyiyim ohh çok mutluyum diyenlere ben pek inanamıyorum, o insanlar sonra hiç ummadıkları anda oturup ağlamaya başlıyorlar...
o yüzden her şeyi sırasıyla yaşaman bence daha yararlı olur.

ŞUAN BİLE MUTLUYUM :) AYRICA ORDA ESKİ ERKEK ARKADAŞIM VARMIŞ O YÜZDEN ÇOK SİNİRLENMİŞ BAKTIĞIMA ÖLE SÖLEDİ
SALAK BUNLAR YA BEN GİDİP ONUN YANINDA ESKİ ERKEK ARKADAŞIMA MI BAKICAM CANIMAMI SUSADIM BEN

EVET BENDE ŞUAN DÜŞÜNDÜMDE HERALDE TERS ETKİ YAPTI BENDE HERALDE HER SABAH GELEN GÜNAYDIN AŞKIMLAR MESAJI GELMEYİNCE FARKINA VARCAM AYRILIĞIN.. KORKTUM ŞİMDİ YA :S

Heee de geç be canm şimdi biyerden Kıvirmak için ugrascak tabi yazikkk çok sıradan yafuuu bu kadar elit bi insana hiç yakışmadı dimi canm bosveeerrrr daha çok pişman olacak o asıl onu gördüğünde ve sen hayatinda ilerlediginde dahada mutlu olacaksın insiallah.
Bu yaşadıklarıni unutturcak bir insan çıkar sonra karşına ama demişsin zaten istemem şimdi diye biraz dinle kendini sen en guzel adımı Attın zaten canm

hadi gecmis olsun guzel yarinlarin olur insallah.. biraz uzulursun tabi tas degilsinya ama en guzelini yaptin zaman herseyin ilaci unutma... onune bak artik....

ONU VE AİLESİNE HATIRLATACAK HERŞEYİ KARDEŞİMLE BİRLİKTE ÇÖPE ATTIK . ALDIKLARI KIYAFETLER TAKILAR AYAKKABILAR SAÇ TOKASINI BİLE. YA ASLINDA BU LEPTOPUDA O ALMIŞTI NAPSAM Kİ
NESE ŞUANLIK KALSIN YA

EVET BENDE ŞUAN DÜŞÜNDÜMDE HERALDE TERS ETKİ YAPTI BENDE HERALDE HER SABAH GELEN GÜNAYDIN AŞKIMLAR MESAJI GELMEYİNCE FARKINA VARCAM AYRILIĞIN.. KORKTUM ŞİMDİ YA :S

korkman üzülmen için söylemedim ama her şeyi sırasıyla yaşamak iyidir...
yine güçlü durmaya çalış, gelecekten umudun olsun..
hepsinin geçeceğini, seni hiç hak etmediğini düşünerek kendini teselli edebilirsin..

zamanla zaten hafifleyip azalır her şey..
ani yükselip yere çakılmaktansa her zaman yavaş yavaş yaşamayı seçmiş bir insan olarak tavsiyelerim bunlardır efenim...

Yuhh cnm canını kurtar kendini sev. erkek mi kalmadı dünyada. Yol yakınken kurtul..kocan olursa dahü zor zindan etme hayatını. Cocuk olursa dönmek daha zor olur dibe batarsın...ne cesaret adama bakk

ONU VE AİLESİNE HATIRLATACAK HERŞEYİ KARDEŞİMLE BİRLİKTE ÇÖPE ATTIK . ALDIKLARI KIYAFETLER TAKILAR AYAKKABILAR SAÇ TOKASINI BİLE. YA ASLINDA BU LEPTOPUDA O ALMIŞTI NAPSAM Kİ
NESE ŞUANLIK KALSIN YA
aaa dünden bu yana neler olmuş böyle pek neşeli, pek keyiflisiniz. Bitirdiniz sanırım da bu kahkahalar... ?

NESE ŞUANLIK KALSIN YA

Kendisine vermeliydiniz o attıklarınızı ve elinizdeki bilgisayarı. !

BENDE ÖLE HİSSEDİYORUM. DAHA BU SAAT OLDU GÖZÜMDEN YAŞ AKMADI :)
ESKİDEN Bİ KAVGADA YATAKTAN KALKAMAYAN BEN SU İÇEMEYEN BEN ŞİMDİ KALKTIM TOST YAPIYORUM ACIKMIŞIM DA :)

Çünkü üstünden yük kalktı, hafifledin, rahatladın... İnan en doğru kararı verdin. Sen böyle hep güçlü hisset, gurur duy kendinle, sosyalleş, gez dolaş... Kafana takmamaya çalış hiç birşeyi.. Zaman zaman aklına gelebilir, üzülebilirsin, ağladığında olacak ama geçecek inan buna.. Kangren olmuş parmağı kestin, ee haliyle ilk başta biraz canın yanabilir.. Emin ol geçiyor, bi zaman sonra -ay onları benmi yaşamıştım- deyip güleceksin... Sevgiyle kal...

Seni canı gönülden tebrik ederim. Hem o vahşiden ayrılarak hayatın için harika bir adım attın, hem de nasıl toparlanırım kısmı için hemen kolları sıvadın. Ailen konusunda da çok şanslısın, kıymetlerini bilmeye devam et. =)
Psikolog konusuna gelince, bu herkes için gereklidir diye bir kural yok. Sen kendini nasıl iyi hissediyorsan, iyi hissetmenin formülünü bulduysan, çözersin zaten bu işi. Çözemiyorum dediğin kısımda da gidersin doktora. Bir de psikolog konuşarak terapi yapar, ilaç vermez. Yani korktuğun o kısımsa, ben de bir süre gittim. İlaç filan kullanmadım, terapiler de çok işe yaradı.
Neyse... Sana bundan sonraki hayatında mutluluklar. Hep böyle güçlü, azimli olursun umarım.

sert yorum mu ne sert yorumu bu konuya sert yorum yapilirmi guldurme adami secmece bunlar secmece geeell.bizde bu adamlarin ayaklari nasil yer tutuyo diyoruz iste boyle gotunu kaldirarak

Yaşadıklarını yaşadım tokat haricinde, seni çok iyi anlıyorum tatlım. Tarif ettiğin o kayınvalidenin aynısı bendede vardı, anlatamam yaptıklarını say say bitmez iftiralar yalanlar inkarlar... Nişanlım seninki gibi bugün söz verir yarın sözünden döner anasının ablasının ağzıyla konuşurdu bana. Nişan atıcaktım kaç kez hep peşimden geldi sözler verdi yalvardı ama verdiği sözlerden dönünce senin gibi sinir krizleri geçirdim o acımasızca daha da yarama tuz bastı, bana yapılanları kenara koydu ve dedi ki evlenebilmemiz için annesinden özür diliycekmişim , benim gururumu ezdiği için ve boş yere sözler verdiği için tokatı ben attım ona
Nişanlım saf ve annesine düşkündü kadında sırf kredi taksidini ödetebilmek için elinden geleni yaptı ve ayrıldık...
Düzelir mi deme daha da kötüye gidiyor ama hiçbir şey düzelmiyor, sen değişiyorsun, piskolojı diye birşey kalmıyor.
Verdiğim emeklere mi yanayım atılan iftiraya mı yoksa severek ayrıldığımıza mı... Allah büyük... Canım inşallah duaların kabul olur ama çok zor bu işler

Umarım arkadana bakmadan çoktan kaçmışsınızdır bu adamdan.....................................!!!!!

Ne pahasina olursa olsun nisani at kendine bu eziyeti etme zararin neresinden donersen kardir

Belki biraz mustehcen olacak ama bu kadar ilgisiz bi adam evlrnince isini bitirir sirtini doner yayar g.tunu yatar sen de onu oldurmek istersin

Olması gerekeni yapmışsın senin adına sevindim bittiğine,bundan sonrada asla ve asla taviz verme şayet arayıp ikna etmeye kalkışırsa.Biten bitmiştir,gidene eyvallah diyeceksin,hayatınada yeni bir sayfa aç bndan sonra..

Şuan olayın şokunda aslında ve onların üzülmesinden dolayı keyifli konu sahibi. Biraz araya zaman girsin nişanlısı ardından gelmeyi bıraktığında alışkanlıkltan , yaşattıkları kötü ve güzel şeyler için ağlama krizine girer, hep öyle olmuyor mu zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…