- 6 Mayıs 2010
- 1.357
- 2.165
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akrep değil mi o ya benim eşimde koç ama kendi halinde hiçbir dönem çapkın değildi bencekızlar koç burcu erkeğinin en çapkın erkek olduğu, evlense bile aldattığını okuyorum her yerde.
en iyi bunu tecrübe edenlere sormak istiyorum.
gerçekten koç burcu erkeği en çok aldatan erkekler mi?
Bende aslanım eşim koç zor vallaO burç değil karakter meselesi.
Eşim koç burcu. En büyük eksisi dediğim dedik olması ve öfkesini kontrol edememesi (ben aslan burcuyum bunlar bende de var.) O yüzden tartıştık mı alttan alan taraf olmuyor. Bağrışıp sonra karşılıklı özür dileriz.
Aldatma bilmemne koç burcu bir yığın tanıdığım var sadece birinde gördüm.
Bence terazi kadar flortoz bi burc.İkizler burcunun erkeklerinin de kadınlarının da böyle kaka şeylerle ilgisi olmaz onu da şeyedelim
En sevimli en mükemmel burç ikizlerdir
Yay burcu yay burcu es geçilmişHanım hanım benim burda müridlerim var, sen bana nasığl sığ dersiniz?
Babam koç burcu. Anneme aşırı sadık biri, ailesine düşkün yani.. bu konular burç değil de kişilik meselesi daha çok galibakızlar koç burcu erkeğinin en çapkın erkek olduğu, evlense bile aldattığını okuyorum her yerde.
Boğalar nasıldır? Benim bir fikrim ama bir de sizden yorum alayım :)Yine yazdıracaksınız bana
koç burcu erkeklerin tamamı aldatır
Aslan burcu erkekleri evine eşine çok bağlıdır
Akrep erkekleri çapkındır
Kova erkekleri evlenmez
Yengeç erkekleri karısına tapar
Terazi erkekleri bi aldatır bi aldatmaz sağı solu belli olmaz
Başak erkekleri aldatır ama iz bırakmaz
Balık erkekleri ömrünü tek kadınla geçirir.
bütün erkekler böyle 12 kalıba sığar, asla dışına çıkmazlar.
Yoo ne alaka en güvenilir sadık bir burçtur.eşim koç.çoğu burç tanımlarındada öyle yazar.iyi hoşlar ama çok asabi ve düzler yaaçekilmiyo bazenkızlar koç burcu erkeğinin en çapkın erkek olduğu, evlense bile aldattığını okuyorum her yerde.