Aaa bu da çok güzelmiş. Hiç görmemiştim.Domol hijyen spreyinden sıkıp 1 dakika bekleyip tuvalet kagidiyla kuruluyorum. Ama sirkelim kullansam daha guzel olurdu. Hic aklima gelmemişti. Mutfakta her yerde onu kullanıyorum. Utanmasam icicem oyle seviyorum
Cantamda tasiyorum kucuk boyundan. Arada bir sinifta kullandigim bilgisayari masayi falan temizliyorum. Disarida tuvalete girmem gerekirse cok faydali oluyor. Telefonlarini dezenfekte eden de duydumAaa bu da çok güzelmiş. Hiç görmemiştim.
Ben hijyenik mendillerden kullanıyorum ama öyle her gün değil iki üç günde bir siliyorum çünkü klozet pedi kullanıyorum. Yani kimsenin poposu zaten değmiyor klozette. Kullanan atıyor.kızlar çok da bi dert olmayabilir ama başka forumlarda kimse bakmıyor, bu da benim ufak bi derdim diye konuyu buraya açtım:)
Klozetin içini kolayca domestos döküp fırçalayıp temizliyoruz da, klozetin oturulan yeri ve kapağı pratik şekilde nasıl temizlenir ya?
her gün oturulan yer ve kapağa da domestos döküp fırçalıyorum, ee domestos da ıslak bezle asla durulanmıyor foşur foşur yıkamak lazım, sonra tüm banyo ıslanıyo bide yerleri siliyorum falan bıktım artık hergün aynı rutinden çok vaktimi alıyor. Bu yıkama rutinini sadece haftada 1 kez yapmak istiyorum.
Hijyenik ıslak mendillerden aldım o da çok maliyetli olmaya başladı bi süre sonra, fiyatları arttı ve yetmiyor. Yeni evliyim , elimde temizlikte pratik değil henüz.
Foşur foşur yıkama gerektirmeyecek şekilde günlük olarak klozet oturulan yeri ve kapağı nasıl temizleyebilirim ve durulayabilirim, bana tüm ayrıntılarıyla anlatabilir misiniz?
ve mesela oturulan yeri ıslak normal bezle duruladım diyelim, o bezi nası dezenfekte edip nerde saklıyosunuz?
Sprey banyo-klozet temizleyicisi sık, sil, durula canım sanki sen biraz abartıyor musun ne? O derece mi kirleniyor klozet?kızlar çok da bi dert olmayabilir ama başka forumlarda kimse bakmıyor, bu da benim ufak bi derdim diye konuyu buraya açtım:)
Klozetin içini kolayca domestos döküp fırçalayıp temizliyoruz da, klozetin oturulan yeri ve kapağı pratik şekilde nasıl temizlenir ya?
her gün oturulan yer ve kapağa da domestos döküp fırçalıyorum, ee domestos da ıslak bezle asla durulanmıyor foşur foşur yıkamak lazım, sonra tüm banyo ıslanıyo bide yerleri siliyorum falan bıktım artık hergün aynı rutinden çok vaktimi alıyor. Bu yıkama rutinini sadece haftada 1 kez yapmak istiyorum.
Hijyenik ıslak mendillerden aldım o da çok maliyetli olmaya başladı bi süre sonra, fiyatları arttı ve yetmiyor. Yeni evliyim , elimde temizlikte pratik değil henüz.
Foşur foşur yıkama gerektirmeyecek şekilde günlük olarak klozet oturulan yeri ve kapağı nasıl temizleyebilirim ve durulayabilirim, bana tüm ayrıntılarıyla anlatabilir misiniz?
ve mesela oturulan yeri ıslak normal bezle duruladım diyelim, o bezi nası dezenfekte edip nerde saklıyosunuz?
Ayrıca domestosun da ıslak mendili var böyle içinde bayağı vardı sanki onu bir deneyebilirsin.kızlar çok da bi dert olmayabilir ama başka forumlarda kimse bakmıyor, bu da benim ufak bi derdim diye konuyu buraya açtım:)
Evimizde klozeti genelde ben kullanıyorum eşim ve misafirler alaturka olanı kullanıyor. Eşim Bir erkeğe göre fazlasıyla titiz olmasına ragmen ben kullanmamasını tercih ediyorum. Tuvalet konusunda bende cok takıntılıyım dışarda cok zor durumda değilsem asla girmemeyi tercih ediyorum ve evet çamaşır suyunu tuvaletlerde kullanmazsam asla temizlendiklerine ikna olamıyorum. Ve bunun içinde tek kullanımlık bezlerden kullanıyorum işim bitince atıyorum. Son zamanlarda viking markasına ait wc jel kullanmaya basladım kokusu da çok hoş ama yinede çamasır suyunun yerini tutamıyor bence.kızlar çok da bi dert olmayabilir ama başka forumlarda kimse bakmıyor, bu da benim ufak bi derdim diye konuyu buraya açtım:)
Ben de şimdi yorumları okuyordum, kendimi pis hissettim. Biz mi problemliyiz acaba? Ben kahve makinesinin düğmesine basıp hazır kahve içmeye vakit bulamıyorum, millet su ile her gün komple temizlik yapıyor.Vay anasini yorumlari okuyunca dumur oldum
Iyi biz mikroptan ölmemisiz bugune kadar ailecek
Aa temizledi mi peki merak ettimBeyaz koltuklarım var
Bu mendillerle koltuklarımı BİLE sildim :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?