- 19 Ocak 2017
- 6.971
- 20.227
- 37
- Konu Sahibi Pozitivite
Döviz çohomelliiii herşeyi etkiliyo
Malesef bebiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Döviz çohomelliiii herşeyi etkiliyo
Kizlr aldim ben de sonunda. Koltujlarimi silecegim, cilde temasinin bir zarari olur mu?
Tamam tesekkur ederim. Ben de alerjigim, eldivenle sileyim en iyisiAlerjik biriyim fazla temasta kaşındırıyor biraz. O yüzden eldiven takmak daha garanti oluyor. Ama yara filan yapmadı öyle porçözler gibi
Eldiven öneriliyor muhakkak uzun vadede zararı olabilir ama koltuktan cilde birşey olmuyor durulanıyor zatenKizlr aldim ben de sonunda. Koltujlarimi silecegim, cilde temasinin bir zarari olur mu?
sildiniz mi koltukları? nasıl sildiniz yani bir kova suya ölçünüz neydi?Kizlr aldim ben de sonunda. Koltujlarimi silecegim, cilde temasinin bir zarari olur mu?
Koltuk silmedim ama nevresimleri yikadim makinede. Cok memnun kalmadim, 1 tatli kasigi koymustum deterjanin yaninasildiniz mi koltukları? nasıl sildiniz yani bir kova suya ölçünüz neydi?
Koltuğumda leke varda asla çıkmıyor bu çıkartır umarım, çok rahatsız edici bi leke değil ama gözüme batıyor neyse teşekkürlerKoltuk silmedim ama nevresimleri yikadim makinede. Cok memnun kalmadim, 1 tatli kasigi koymustum deterjanin yanina
Cok umutlanmayin derim. Nevresimlerin terden hafif sararmasini bile cikaramadiKoltuğumda leke varda asla çıkmıyor bu çıkartır umarım, çok rahatsız edici bi leke değil ama gözüme batıyor neyse teşekkürler
Yorumu gören Baloncuktu pardon Orda ki en acayip yorum benim Direk anlarsın ürün yorumlarında
Gelip burda kopma ama
namus lekesi öneemliğğğğğğğğğğğğğğ yakında onuda cıkartan olarEki Görüntüle 3121400
Yaaa bu neeeeee hahahahahah Namus lekesi dedi ya haykırdım
Harikasınnnn uyguna gelmişş renklilerde daha az kullan sadece bide kaynar suda beklet sonra çitilersin ben renkli ve binbir lekeli masa örtümü bekletmiştim hiç çitilemedim bile hepsi çıktı Güle güle kullannnnnamus lekesi öneemliğğğğğğğğğğğğğğ yakında onuda cıkartan olar
şaka bir yana bugün sipariş verdm kızlar kuponumda vardı
kargo bedavayla 75e aldım
ilk işim aylardırrrrrrrrrrrrrrrrr gitmeyen kızımın kıyafet lekeleri olacak
renklileride sıcak suya batırıp 1 tatlı kaşığı koyup çitiliecem amaaaaaa renklilerime bişi olursa
kapınızda zil çalan ben olcam
Hadi ya şaşırdımCok umutlanmayin derim. Nevresimlerin terden hafif sararmasini bile cikaramadi 
eneee... daha az derken 1 tatlı kaşığı değilmi ? yarısını koyayımHarikasınnnn uyguna gelmişş renklilerde daha az kullan sadece bide kaynar suda beklet sonra çitilersin ben renkli ve binbir lekeli masa örtümü bekletmiştim hiç çitilemedim bile hepsi çıktı Güle güle kullannnn
At hepsini ya tek olur muuu zaten pahalı 1 tatlı kaşığı iyi ya ekstra söylemek istedimeneee... daha az derken 1 tatlı kaşığı değilmi ? yarısını koyayım
bide tek tekmi yapmak lazım ya bi leğene birçok elbise atılır bence
Bal0ncuk İdareli kullanalım
Güzel günlerde inşallah
beğenirsem gıdım gıdım kullanacam
beğenmezsem kaçacak yer arayın