Klozet temizliğinden bıktım

eve gidince resmini çekip atayım.sanirim ernet banyo spreyi

İçine birkaç defa kaynar su ve beyaz su koy çalkala canım. En son doldur beklet 5-10 dakika dök ve sirke koy. Sirke ve suyu yarı yarıya da koyabilirsin.

Teşekkür ederim:)

Sizinki biraz fazla abartı bence, kapalı kutuda duruyor sonuçta fırça yani ben kutusunun içine çamasır suyu da koyuyorum hep o şekilde duruyor. Her wcden sonra pislikleri temizlemek için tişört parçası vs ile uğraşılmaz ki, her tuvaletten önce içine peçete sermek falan çok abartı :/

Canim kagit havluyu islatip domestos sikip siliyorum, sonra kuruluyorum. Durulamaya gerek kalmiyor:)

Nasıl durulamaya gerek kalmaz yaa yaptığınız şey çok zararlı, domestosu arındırmak için bol su gerekli bilmiyor olamazsınız???

Durulamamak çok tehlikeli değil mi , sonuçta bakterileri öldürüyorsunuz ama kimyasal direkt vücudunuza temas ediyor . Tıp okuyanlar daha iyi bilir ama üreme organları için de oldukça tehlikeli gibi geldi bana .
Aynen çok haklısınız

eve gidince resmini çekip atayım.sanirim ernet banyo spreyi

Bekliyorum:)

Bunda garip olan bişey yok bence, misafir gittikten sonra bende çamaşır suyuyla değil ama dokundukları elektrik düğmelerini kapı kollarını vs sirkelimle silerim 2 dakkalık iş, giydikleri terlikleri de makineye atar yıkarım,bu hastalık değil ki çok normal? İnsanlar pis mi temiz mi ellerini yıkadılar mı bilemiyoruz sonuçta

Her kullanımdan sonra wc yi temizlemiyorum ki yanlış anladınız , genel wc temizliği yaptığımda kullanıyorum o eski bezleri . Siz her kullanımdan sonra temizliyor musunuz ?
Hiç pislik falan kalmıyor normalde , sifonu çekince tertemiz zaten . Fırçaya ihtiyaç duymuyorum dediğim gibi . Tuvalet kağıdı sermek 3 sn niye zor olsun , sıçratmıyor böylece . Bunu da burda bir üyeden öğrendim zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…