kızlar çok da bi dert olmayabilir ama başka forumlarda kimse bakmıyor, bu da benim ufak bi derdim diye konuyu buraya açtım:)
Klozetin içini kolayca domestos döküp fırçalayıp temizliyoruz da, klozetin oturulan yeri ve kapağı pratik şekilde nasıl temizlenir ya?
her gün oturulan yer ve kapağa da domestos döküp fırçalıyorum, ee domestos da ıslak bezle asla durulanmıyor foşur foşur yıkamak lazım, sonra tüm banyo ıslanıyo bide yerleri siliyorum falan bıktım artık hergün aynı rutinden çok vaktimi alıyor. Bu yıkama rutinini sadece haftada 1 kez yapmak istiyorum.
Hijyenik ıslak mendillerden aldım o da çok maliyetli olmaya başladı bi süre sonra, fiyatları arttı ve yetmiyor. Yeni evliyim , elimde temizlikte pratik değil henüz.
Foşur foşur yıkama gerektirmeyecek şekilde günlük olarak klozet oturulan yeri ve kapağı nasıl temizleyebilirim ve durulayabilirim, bana tüm ayrıntılarıyla anlatabilir misiniz?
ve mesela oturulan yeri ıslak normal bezle duruladım diyelim, o bezi nası dezenfekte edip nerde saklıyosunuz?