Herhangi bi tane alabilirsinOnları görmedim hiç, bende domol marka bi ıslak mendil alıyorum küçük mavi pakette wc temizleyici diye geçiyor, ama içinde sadece 15 tane var ve 7 lira falan pahalı geliyordu. Sizin dediklerinize bakayım bide, hijyenik mi onlarda? Rica etsem resmini atabilir misiniz?
Bakayım önerdiğiniz bi marka var mı?
Beyaz koltuklarım varrosman sarı paket ıslak mendil
Evet, maviler de var tuvalet temizleyici, onu da kullanım ama bu sarıyı daha çok sevdim. Her gün klozet kenarlarını siliyorum mis gibi oluyor.
(Fotoğraf niye bu kadar büyük bilmiyorum ama daha küçüğünü bulamadım
nerden tedarik ediyorsunuz?
evet Canım hijyenik temizlik mendili hoc birşey sıkmıyorum içine domestos döküp fircaliyorjm kapağını etrafını da bu temizlik tek kullanımlık ıslak mendil gibi zaten onunla siliyorum rossmann mağazasında domol isminde temizlik bezi ıslak mendil gibi paketiSadece bezle mi siliyosunuz bişey sıkmadan anlamadım, hijyenik ıslak mendiller mi dediğiniz şşey?
konu sahibi işte bu arkadaşın bahsettiği mendillerden bahsediyorumRossman - Domol ıslak mendillerin sarısı, limonlu olan.
Çok pratik, mis gibi kokuyor. İçinde sanırım 50 adet var, 6-7 TL gibi fiyatı da.
Tavsiye ederim.
Sirkeli temizlik sıvıları var, fısfıslı şişelerde, her yerde bulamıyorum yalnız, en son Çağrı markette bulmuştum. Günlük olarak onlardan kullanıp, havlu kağıtla siliyorum. Haftada bir de amonyaklı krem yüzey temizleyicilerle, tek kullanımlık eldiven takıp süngerle foşur foşur yıkıyorum. Ucuz sünger alıp, ikiye kesiyorum, böylece tek kullanımda atıyorum.
Rica ederim.. Faydali olduysam ne mutlu bana.Yalnız bende foşur foşur yıkayanlardanım ve ev temizliğinde sirke kullanmama rağmen bu şekilde yapmak hiç aklıma gelmemişti. Akıl akıldan üstündür valla teşekkür etmek istedim
Aaa onu bilmiyordum, bakarım, teşekkürler. Ben de hemen hemen her yerde kullanıyorum sirkeyi. Özellikle evde çocuk olunca, kimyasal olmaması ama dezenfekte etmesi büyük önem taşıyor.A101 de Sirkelim sprey var. Sirke ve limon özleri yazıyor üstünde.
Ben yer silme suyuna da ekliyorum artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?