Klozet temizliğinden bıktım

Onları görmedim hiç, bende domol marka bi ıslak mendil alıyorum küçük mavi pakette wc temizleyici diye geçiyor, ama içinde sadece 15 tane var ve 7 lira falan pahalı geliyordu. Sizin dediklerinize bakayım bide, hijyenik mi onlarda? Rica etsem resmini atabilir misiniz?

Bakayım önerdiğiniz bi marka var mı?
Herhangi bi tane alabilirsin

Buarada her gun domestos vs hijyenik olmuyo agartici ozelligi var sadece. Hemde bizi zehirliyor.

Onun yerine biri demis sirkeli su super olur limon olur karbonat olur:)) her derde deva turk karisimi:) biraz sararmaya basladiginda aksamdan tuvalete sıkıyorum camasir suyu ya da cocuklar evde yokken.

her gün temizlemeyin sizde, haftada iki kere cif+çamaşır suyu karışımı ile yıkayın yeetrli bence..

Cif banyo sprey sıkıp ıslak mendille silip kağıt havlu ile kurtuluyorum hepsi bu kadar

Evet, maviler de var tuvalet temizleyici, onu da kullanım ama bu sarıyı daha çok sevdim. Her gün klozet kenarlarını siliyorum mis gibi oluyor.

(Fotoğraf niye bu kadar büyük bilmiyorum ama daha küçüğünü bulamadım :KK53:

nerden tedarik ediyorsunuz?

Her gün neden yıkıyorsunuz ki

Sonuçta umumi tuvalet değil bu ev

Siz ve eşiniz

Kapağın ya da oturulan yerin her gün bu kadar abartılarak yıkanması gerekmez bence

O antibakteriyel her şey hem vücuda hem doğaya zararlı sulara besinlere her şeye bulaşıyor kimyasallar

Şimdi bana sen pissin diyecek çok arkadaş var ama bu hijyen takıntısının git gide büyüdüğünü düşünüyorum

Eskiden tuvalet dediğiniz şey bir kuyu üstünde de iki tahta çakılması ile oluşurmuş

Hastalıklar da alerjiler de daha azmış

Ben bu hijyen takıntısının temizlik malzemesi firmalarının popüler kültüre kattığı bir unsur olduğunu düşünüyorum

Annemin evinde de hergün tuvalet yıkanmaz benim evimde de 82 yaşındaki anneannemin evinde de

Hiçbirimiz de bunun eksikliğini görmedik

Sifon çekiliyor ve temiz kullanılmaya özen gösteriliyor

Sadece bezle mi siliyosunuz bişey sıkmadan anlamadım, hijyenik ıslak mendiller mi dediğiniz şşey?
evet Canım hijyenik temizlik mendili hoc birşey sıkmıyorum içine domestos döküp fircaliyorjm kapağını etrafını da bu temizlik tek kullanımlık ıslak mendil gibi zaten onunla siliyorum rossmann mağazasında domol isminde temizlik bezi ıslak mendil gibi paketi

Sprey temizlik ürünleri var. Hatta sirkeli falan da var. Ama ben tuvalet söz konusu olunca domestostan başkasına güvenemiyorum.

Çamaşır sulu suyu sprey şişesine koyuyorum önceden. Onu sıkıp ıslak mendille ovuyorum. Ardından ıslak mendili duru suyla yıkayıp, ovduğum yeri durulayıp, en son kağıt havlu ile kuruluyorum.
Daha pratiği yok bende :)

Sirkeli temizlik sıvıları var, fısfıslı şişelerde, her yerde bulamıyorum yalnız, en son Çağrı markette bulmuştum. Günlük olarak onlardan kullanıp, havlu kağıtla siliyorum. Haftada bir de amonyaklı krem yüzey temizleyicilerle, tek kullanımlık eldiven takıp süngerle foşur foşur yıkıyorum. Ucuz sünger alıp, ikiye kesiyorum, böylece tek kullanımda atıyorum.

A101 de Sirkelim sprey var. Sirke ve limon özleri yazıyor üstünde.
Ben yer silme suyuna da ekliyorum artık..

konuyu takıpteyım tuvalet temızlıgı konusu bende takıntı cunku hergun sırkelı suyla ıyıce ovalar yıkarım
her kullandıkdan sonra da oturdugum yere sırkelı su yaptıgım fıs fısı sıkar sıler bezı atarım
gercekden resmen buna mesai harcıyorum onerılerı takıpteyım

Beyaz sirke tek geçerim hergün klozeti iç dış bununla yıkıyorum yada siliyorum diyeyim size iki günde bir de çamaşır suyu döker çok bekletmeden fırçalarım kimyasal kullanma taraftarı değilim çok fazla tuvalet olmasa çamaşır suyu da kullanmam

Her gun yapmaya ne gerek var anlamadım oturulan yere mi kaçırıyor eşin? Iki haftada bir camasir suyu yapiyorum ben onun dışında 3-4 gunde bir domolun sari fisfisini sikip kagit havluyla siliyorum. Baska bi kagit havluyla da durulayip kuruluyorum gene kagit havluyla.

A101 de Sirkelim sprey var. Sirke ve limon özleri yazıyor üstünde.
Ben yer silme suyuna da ekliyorum artık..
Aaa onu bilmiyordum, bakarım, teşekkürler. Ben de hemen hemen her yerde kullanıyorum sirkeyi. Özellikle evde çocuk olunca, kimyasal olmaması ama dezenfekte etmesi büyük önem taşıyor.

klozet kismi için durulama gerektirmeyen temizlik malzemeleri var fisfisli. işten gelir gelmez mutlaka sıkıp tuvalet kagidiyla siliyorum.marka farketmez alırken okuyun arkasında yazar durulamaya gerek olup olmadigi ona göre alirsiniz

A101 deki sirkelim çok pratik. Onu kesfettigimden beri rahatım. Sprey yapıp tuvalet kağıdı ya da kağıt havluyla siliyorum. Rahat ettim böyle. Çamaşır suyuyla çok haşır neşir biri değilim cunku. Ki durulanmiyor da kolay kolay.

Domol hijyen spreyinden sıkıp 1 dakika bekleyip tuvalet kagidiyla kuruluyorum. Ama sirkelim kullansam daha guzel olurdu. Hic aklima gelmemişti. Mutfakta her yerde onu kullanıyorum. Utanmasam icicem oyle seviyorum:KK16:

Eklentiler

• domol-hijyen-spreyi-250-ml-antibakteriyel__1518089659376444.webp
    domol-hijyen-spreyi-250-ml-antibakteriyel__1518089659376444.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 125
Back
X