- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.482
- 548
- 33
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #1.901
Anladım canım erken yapmamışsın denilebilir.Ultra erken gebelik ile 2 gün önce ama çatlama iğnesinin 18. Günü yaptım
Aynen çatlatma iğnesi olduysan adete göre hesaplanmıyo zatenAnladım canım erken yapmamışsın denilebilir.
Benim bugün 19. günüm normal testle yaptım ama çıkmadı. Sizin bir belirtiniz oldu mu? Yada neler yaşadınız?Ultra erken gebelik ile 2 gün önce ama çatlama iğnesinin 18. Günü yaptım
Adete göre hesaplanmıyorsa ve 19.günde de olmadıysak testte de çıkmadıysa o zaman yandık deseneAynen çatlatma iğnesi olduysan adete göre hesaplanmıyo zaten
Ben her gun yapıyorum igne etkisiyle de olsa silik çizgi görebilmek icin. Ve koyulaşacak mı diye takipteyim.Aynen çatlatma iğnesi olduysan adete göre hesaplanmıyo zaten
Keşke bende öyle yapsaydım ya ben en azından orda görürdüm belki bendeBen her gun yapıyorum igne etkisiyle de olsa silik çizgi görebilmek icin. Ve koyulaşacak mı diye takipteyim.
[/QUOTE]Keşke bende öyle yapsaydım ya ben en azından orda görürdüm belki bende
İğne oldun mu kaçıncı gündrsin cankmBen her gun yapıyorum igne etkisiyle de olsa silik çizgi görebilmek icin. Ve koyulaşacak mı diye takipteyim.
8.gün bugün canım. Test yaptım her gün takip amaçlı bugün çizgi yok. Bundan önce silikti. İnşallah 11. Günden sonra geri gelir.İğne oldun mu kaçıncı gündrsin cankm
Daha test yapma yeter inş hayırlı haberi alcan8.gün bugün canım. Test yaptım her gün takip amaçlı bugün çizgi yok. Bundan önce silikti. İnşallah 11. Günden sonra geri gelir.Sen nasılsın? Nasıl gidiyor?
Amin canım inşallah.Daha test yapma yeter inş hayırlı haberi alcan
ayni cnm igne etkisi bitti suan beklemedeyim senin nasil geçiyor hamilelik
ayni cnm igne etkisi bitti suan beklemedeyim senin nasil geçiyor hamilelik
Adet olacak gibiyim yine canım göğüslerim acıyor ara ara ter boşalıyor sonra soğuyorum falan. Yarın adet olurum gibi
6sinda vuurldum igneyi buyuk ihtimal 20sinde olabiliirm amagecenay duphaston 3gun geciktirdiKaç gün var bat'aben iyiyim çok şükür bazen gelip giden uyku hali dışında bi şikayetim yok Elhamdülillah
Adet olacak gibiyim yine canım göğüslerim acıyor ara ara ter boşalıyor sonra soğuyorum falan. Yarın adet olurum gibibenim bu ay adet de karışık ne zaman geleceği belli değil normalde yarın gelmesi gerek ama çatlatma iğnesini 20.gün vuruldum hangisine göre gelecek bilmiyorum
6sinda vuurldum igneyi buyuk ihtimal 20sinde olabiliirm amagecenay duphaston 3gun geciktirdi
23ude olabilir cnm
amin cnmAz kalmış hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?