- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #1.881
Yok canım ben günde 1 tane içtim 5 gün daha öncedeyse ilk kızımda kullanmıştım bayanda araştırdımNeden öyle ysptin kist filan olusturabiliyo ki bu
Sabah bidaha yaptım lh testini normal hcg yok diye böyle çıktıBence var canım inşalh
Canım bence var hayırlısı
Bilmem ben kullanirken gebelik olmadiginda reglin 3. Günu kist olusumu kontrol edildi hep. İnşallah bir sey olmasin tabiYok canım ben günde 1 tane içtim 5 gün daha öncedeyse ilk kızımda kullanmıştım bayanda araştırdım
Iğne etkisi canim buyük ihtimalle 11. Gün sonrası çıkacak sonuca bakıcaz artık.Canım bence var hayırlısı
Ya alma sansın yok mu hcg?Sabah bidaha yaptım lh testini normal hcg yok diye böyle çıktı
Şu an işteyim öğlen arası çıkabilirsem alırım ancak o da durum müsait olursa. Ama dün silikti bugün koyulaştı ay bilmiyorum buna da güvenmek istemiyorum amaYa alma sansın yok mu hcg?
Al al nolur. Güzel sonuçların hastasıyız.Şu an işteyim öğlen arası çıkabilirsem alırım ancak o da durum müsait olursa. Ama dün silikti bugün koyulaştı ay bilmiyorum buna da güvenmek istemiyorum ama
hahahah ay inşallahh inşallah yaaaaAl al nolur. Güzel sonuçların hastasıyız.
Yok canım çok şükürBilmem ben kullanirken gebelik olmadiginda reglin 3. Günu kist olusumu kontrol edildi hep. İnşallah bir sey olmasin tabi
Testyaptım silik bile çıkmafı maalesef. Zaten iğnenin 19.günü çıkmadıysa yoktur daha da.Ya alma sansın yok mu hcg?
Demek ki hayırlısı buymuş diyoruz devam ediyoruz.Testyaptım silik bile çıkmafı maalesef. Zaten iğnenin 19.günü çıkmadıysa yoktur daha da.
Aynen öyle canım hayırlısı buymuş. Bari adetim gelseydi de önümü görseydim. İğnden sonra 19.gün çok değil mi? Bu yumurta çatlamadı mı iğneye rağmen yada çok geç mi çatladı?Demek ki hayırlısı buymuş diyoruz devam ediyoruz.Yılmak yok.
O kadar bilgik yok canım 17 gün duymuştum ama 19 gün duymamıştımAynen öyle canım hayırlısı buymuş. Bari adetim gelseydi de önümü görseydim. İğnden sonra 19.gün çok değil mi? Bu yumurta çatlamadı mı iğneye rağmen yada çok geç mi çatladı?
Anladım canım tamam teşekkürler..Artık kan da veririm bi yarın da olmazsam ki doktor da ver dicel ona göre bakarım artık yolumaO kadar bilgik yok canım 17 gün duymuştum ama 19 gün duymamıştım
Ver mümkünseAnladım canım tamam teşekkürler..Artık kan da veririm bi yarın da olmazsam ki doktor da ver dicel ona göre bakarım artık yoluma
Aynen içimde kalmasın vericem eğer sabaha kadar gelmezse:)Ver mümkünse
Ultra erken gebelik ile 2 gün önce ama çatlama iğnesinin 18. Günü yaptımRabbi Hebli Mines Salihin canımın içiiii sen erken test yapmış mıydın? Yoksa gecikmeden sonra mı yapmıştın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?