Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne güzel işte iğnenin desteğine gerek kalmadan çatlaması harika bir şey
Merhaba arkadaşım yorumuna binaen bir şey sormak istiyorum. En son doktor kontrolünde yumurta boyutu 16.5 mm di. Yeterli bulmadı iki gün sonraya gel dedi gittim ki yumurta kendiliğinden çatlamış. Şimdi aklima takılan benim yumurtam kalitesiz mi tam olgunlaşmadan mı çatladı çoğu kişi 19-20 mm de vurulmuş çatlatma iğnesini
Doktor çatladığına göre olgunlaşmış dedi ama içim hiç rahat değil.
Var mı böyle bir durum yaşayan kızlar yardımcı olur musunuz

Canım bn bunu doktoruma sordum gecen ay iğne bile vuruladım. 13 mm kaldı doktor yeterli boyuta gelmeden çatlamaz ya kist olur ya adetle atarsın dedi

Canım bn bunu doktoruma sordum gecen ay iğne bile vuruladım. 13 mm kaldı doktor yeterli boyuta gelmeden çatlamaz ya kist olur ya adetle atarsın dedi
Yaaa bunu duyduğuma çok sevindim benim doktorum da söyledi ama yine de şüphe vardı içimde. Bu ay her şey yolunda mı peki? İnşallah kavuşuruz bebeklerimize

Belirtileriniz var mı bende kullandım klomen 3 tane yumurtam olgunlaştı 22mmdiler 2 gün sonra tekrar gel dedi drum. Gittim yumurtamın biri çatlamıltı çatlatma iğnesi vurulmama gerek kalmadı kendiğinden çatlıyor dedi ilişki verdi şuan 12.günüm adetime 5 gün var 1 gün öncesinede doktr randevum var sizce olmuşmudur bi kaç belirtilerim var

Ne gibi belirtilerin var?

Ne gibi belirtilerin var?
Şöyle söyleyim ben çatlamadan 8 gün sonra belirtiler hissetmeye başladım bunlar :
. Göğüslerim aşırı hassas
. Göğüs uclarım acıyor dokununca bile
. Kasıklarıma ağrılar giriyor
. Arada batmalar oluyor
. Karnım sert yani şişlik var belki hissi
. Tadım hiç yok ne yesem tat alamıyorum
Normalde ben çikolata hastasıyım adedim olmaya yakın kriz tutar eşime hep çikolata al gel derim bu sefer tam tersi çikolata istemiyorum yiyim dedim sanki tatlı değilde acı bişi yemiş gibiyim
Böyle belirtiler inşallah pskolojik değildir bide kendimi hissediyorum sanki ya var diye

Valla bu kadar belirtiye Hayırlısı bakalım bat ne zaman?

Kizlar bende bu ay klomen ve ovitrelle kullandim benim bat 30 ocak ignenin 5.gunundeyim sizden guzel haberler almayi bekliyorum siz benden once ogreniceksiniz insallah hepimiz guzel haberleri burda paylasiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…