- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #4.741
Bel ağrım hala devam ediyor kuzum arada bir kasıklarım ağrıyor o kadar başka hiçbir belirtim yok. Adete 2 gün kaldı. Çarşamba sabahı idrar testi yapıcam sende durumlar neKocasininprensesi93 sen naptın balım nasıl gidiyor agrıların var mı? Halen
Hiç korkma canım hsgden ben çekilmiştim ağrısız acısız yapan yerler var yaptırabilirsin.ovulasyon testin hala belirgin birşeyler var sende inşallah. Erken gebelik testini yap bence yarın sabah. Kaç gün gecikti adetinBende düsünüyorum hsg ama korkuyorum.. Az önce gene test yaptım ovulasyon salı gunu koyu olan cizgi suan bu durum da :) dun erken gebelık test aldım nedense.. Bu ay gecıkme olacal gibime geliyor
Hiç korkma canım hsgden ben çekilmiştim ağrısız acısız yapan yerler var yaptırabilirsin.ovulasyon testin hala belirgin birşeyler var sende inşallah. Erken gebelik testini yap bence yarın sabah. Kaç gün gecikti adetin
İnşallah canısı.daha varmış adetine bekle bi 3 gün daha sonra yapAyyy insallah bize güzel haberlerle gelırsın canısı regl için 6 gun kaldı benımde yapayım mı dersınhsg için de valla gec olmdan yaptırayım dıyorum aslında bakalım arastırıcam bu hafta hsg olayını
İnşallah canısı.daha varmış adetine bekle bi 3 gün daha sonra yapyaptır çok fazla vakit kaybetmeden istanbulda yaşasaydın echomara gel diyecektim ben orda çektirmiştim hiç ağrım vs olmadı ve çok kısa sürmüştü
Yaaİstanbul a gitmeyi 2 defa eşimle tatıl amaclı dusunduk ilk seferınde hava şartlarından ucak iptal oldu bızde vazgectık 2. Sefer de virüs cıktı
Yaakısmet olmadı demek ki inşallah gelme şansın olur da gelip echomarda çektirirsin ağrısız sancısız
Regl olmadım canısı daha bekliyorum ki doktora gideyim. Bu test güvenilir diyorlar ama. 2inci bi test daha yaptım ucuzlardan o da negatifti emin oldumCanısı regl oldun mu? Belkı test bozuktur
Regl olmadım canısı daha bekliyorum ki doktora gideyim. Bu test güvenilir diyorlar ama. 2inci bi test daha yaptım ucuzlardan o da negatifti emin oldum
Bunlar çok belirgin bebeğim ya hemde adetine bu kadar az zaman kalmışken. Acaba hamile olabilirmisinHayırlısı canısı hakkında.. Rabbım kucagını bos bırakmasın ınsallah evlat hasretı ıle sınavlamasın... Benm de bu ay yumurtlama gununu yakaladım.. Hatta gecenlerde tekrr koyu cıft gordum gene degerlendırdık.. Dun ve bugun de cıft cızgı halen ek olarak atıcam.. Regl 4 gun kaldı 2 gun kala test aldım yapıcam... Üstte kı dun sabah altta kı bugunun ovulasyon u
Bunlar çok belirgin bebeğim ya hemde adetine bu kadar az zaman kalmışken. Acaba hamile olabilirmisin♥Hayırlı haberini alırız inşallah. Aminn Rabbim hayırlısını versin herkese
Yaaa inşallah vardır kuzumAmin inşallah canısı.. Merve pko oldugu ıcın senın böyle cıkması normal dedı ama youtube de tanıdıgım bır pko hastası pkolu olsan bıle cızgı sılık cıkmaz dıo bılmıyorum valla umutlanmak da ıstemıom hıcama ınsallah vardır
Yaaa inşallah vardır kuzum♥Normal değil yani bu.2 gün kaldı o zaman test yapmana varsa da çıkar adetine 2 gün kala. Erken gösteren testlerden yap daha güvenilir en azından
Bunu bende kullanmıştım bi kere canım. Çıkar inşallah dualarım seninle canısıErken test die verdı eczane hep de her eczane bu marka test verdı
Bunu bende kullanmıştım bi kere canım. Çıkar inşallah dualarım seninle canısı
Sabırsızlıkla bekliyorum canısıAmin canısı 2 gun snra direk buraya yazarım sonucu
Hadi bakalım kuzumRegl 3 gün kala ovulasyonyarın erken gebelık testı yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?