• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1 ayda 20 günde 1 regl oluyorum totalde 3.gğn bitmiş oluyor ve gecen hafta yumurta catlamasını gordum bugun ovulasyon test gozume çarptı merak ettım gene denedım tekrardan koyu cıft cızgı ıle karsılastım 🤯🤯 neden bu denlı yumurta catladıgını ogrendıgım halde bende bir tık yok

1 ayda 20 günde 1 regl oluyorum totalde 3.gğn bitmiş oluyor ve gecen hafta yumurta catlamasını gordum bugun ovulasyon test gozume çarptı merak ettım gene denedım tekrardan koyu cıft cızgı ıle karsılastım 🤯🤯 neden bu denlı yumurta catladıgını ogrendıgım halde bende bir tık yok
Eğer 1 hafta once ovulasyonda cift koyu çizgiyi gördüyseniz ve silindiyse yine simdide de koyuysa gebelik olabilir benim yumurtlamaya görüp siliklestiginin 10.günü tekrar cift koyu çizgi gördüm gebelik testinde de silik cizgi çıktı 😊

Eğer 1 hafta once ovulasyonda cift koyu çizgiyi gördüyseniz ve silindiyse yine simdide de koyuysa gebelik olabilir benim yumurtlamaya görüp siliklestiginin 10.günü tekrar cift koyu çizgi gördüm gebelik testinde de silik cizgi çıktı 😊

Agzından ballar damlıyor ama hıccc umudum yok valla ama ınsallah dedıgın gibidir :)))

Kızlar merhaba bende geçen sene dış gebelik geçirdim tek tüp alındı ve 1 sene sonra doktora gittim bana çatlatma iğnesi yaptı hamile kaldım ama kimyasal oldu bu ay klomen verdi ve 3 ünde çatlatma iğnesi yapip 3,5,7 tarihlerini değerlendir 19 unda beta yap dedi yaptım ama negatif bugünde benden kahverengi leke geldi resmî atabilirim ama tiksinirsiniz diye atmıyorum ve ben adet olmadım Sizce geç döllenme olabilir mi 😔 iğnenin 18 günü bugün

Yok gülüm daha hsg halledemedim.

Bende düsünüyorum hsg ama korkuyorum.. Az önce gene test yaptım ovulasyon salı gunu koyu olan cizgi suan bu durum da :) dun erken gebelık test aldım nedense.. Bu ay gecıkme olacal gibime geliyor

Eklentiler

• IMG_20200622_111444.jpg
    IMG_20200622_111444.jpg
    63,7 KB · Görüntüleme: 14
Bende düsünüyorum hsg ama korkuyorum.. Az önce gene test yaptım ovulasyon salı gunu koyu olan cizgi suan bu durum da :) dun erken gebelık test aldım nedense.. Bu ay gecıkme olacal gibime geliyor
Anestezili çekilecem canım. 🤷🏻‍♀️ Ben senin ovu lardan bi şey amlamıyom yav yapma sen 🤣🤣

Back