- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #4.721
İnşallah canımmHadi hayırlısı ınsallah bebıs haberi getırırsın bıze
İnşallah canımm ♥♥Bu sabah bel ağrısıyla uyandım çok ağrıyor iğneden olabilir mi acaba
Herkeste farklı etki gösteriyor demek ki canısıBende sadece kasık agrısı yanması vardı canısı.. Kiminde bel agrıdı herkestw farklı sanırsam
Eğer 1 hafta once ovulasyonda cift koyu çizgiyi gördüyseniz ve silindiyse yine simdide de koyuysa gebelik olabilir benim yumurtlamaya görüp siliklestiginin 10.günü tekrar cift koyu çizgi gördüm gebelik testinde de silik cizgi çıktı1 ayda 20 günde 1 regl oluyorum totalde 3.gğn bitmiş oluyor ve gecen hafta yumurta catlamasını gordum bugun ovulasyon test gozume çarptı merak ettım gene denedım tekrardan koyu cıft cızgı ıle karsılastımneden bu denlı yumurta catladıgını ogrendıgım halde bende bir tık yok
Eğer 1 hafta once ovulasyonda cift koyu çizgiyi gördüyseniz ve silindiyse yine simdide de koyuysa gebelik olabilir benim yumurtlamaya görüp siliklestiginin 10.günü tekrar cift koyu çizgi gördüm gebelik testinde de silik cizgi çıktı
İnşallah canim Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsinAgzından ballar damlıyor ama hıccc umudum yok valla ama ınsallah dedıgın gibidir :)))
İğneyi neden olmadınız acaba?İlk klomen kullandıgım ay 3 yumurtam oluşmuştu çatlatma iğnesi olmamıştım. 2 ay ara verdim bu ay 2inci klomene başladım iğneyle. Bu ay da biri solda biri sağda 2 yumurtam oluşmuş. Ne kadar şansım var
Yok gülüm daha hsg halledemedim.merve canısı naptın başladı mı süreç
Yok gülüm daha hsg halledemedim.
Anestezili çekilecem canım.Bende düsünüyorum hsg ama korkuyorum.. Az önce gene test yaptım ovulasyon salı gunu koyu olan cizgi suan bu durum da :) dun erken gebelık test aldım nedense.. Bu ay gecıkme olacal gibime geliyor
Anestezili çekilecem canım.Ben senin ovu lardan bi şey amlamıyom yav yapma sen
Eşin izin alamaz mı gülüm?Benm ovulasyonda kafasına gore takılıodengesiz ben gibi... Hadinya anestezi iyi aslında ama benle gelıp gidecek biri lazım ona da zor
Eşin izin alamaz mı gülüm?
Benim kimsem yok. Zaten ailelerimizle ayrı şehirlerdeyiz. Mecbur ilgilececekO bana kalp krızı gecırtır ordabenden panık o hastaneye gittiğimiz zaman
Benim kimsem yok. Zaten ailelerimizle ayrı şehirlerdeyiz. Mecbur ilgilececek
Tamam bebeğim haber vericem.Hadi hayırlısı bana da haber et canısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?