- Konu Sahibi Kar perisi
- #4.701
Ben de ise yaramadi çatlatma iğnesi
Bende 2 klomende iğne kullandım fakat bendede yararı olmadı kımınde ılk seferde oluyor kımınde seneler sonra oluyor kısmet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de ise yaramadi çatlatma iğnesi
Allahtan umut kesilmez .Agri kesici ile kullandin mi klomeni ?basim catlio yaDoktor cuma günü iğne gerekli olup olmadıgına karar verır muhtemelen bende 8 ymura vardı 4 olgundu ama ıgne verdı kontrolden 2 gün snra iğne yaptırdık hastanede polistik over oldugu ıcın gebelık sansım benm dusuk ust sevıyede hastalık ondan ıgne verdı ıkı defa ama kısmet degılmıs suan gebe degılım beklıyorum dogal yolları denıom
Bendede pko varmis napalim kismetDoktor cuma günü iğne gerekli olup olmadıgına karar verır muhtemelen bende 8 ymura vardı 4 olgundu ama ıgne verdı kontrolden 2 gün snra iğne yaptırdık hastanede polistik over oldugu ıcın gebelık sansım benm dusuk ust sevıyede hastalık ondan ıgne verdı ıkı defa ama kısmet degılmıs suan gebe degılım beklıyorum dogal yolları denıom
Adige- napıyon gülüm. Benim amh düşük çıktı tüp bebek yaptıracaz.
Bendede pko varmis napalim kismet
Allah razı olsun. Senin de mucizen bir an önce kollarını doldursun inşallahAdaşım benmde 10 gün çaksır kullandm tasınma telası derken ayak ustu ılıskı oldu regl oldum gecen hafta 4 gün önce ovulasyon a basladm dun ılıskımz oldu esımle sansıma testte bugun koyu gibi... İnşallah rabbım tez zamanda emeklerın cektıklerının acısını bır bebekle hedıyelendırır bıran once tup bebek ınsallah olur bebıs haberlerı ıle gelırsın.. Biz aşılama dendı ama yaptıramak suan zorluyor fıyatı
Allah razı olsun. Senin de mucizen bir an önce kollarını doldursun inşallah
Daha bugün konuştuk doktorla haftaya tüp bebek merkeziyle konuşucaz. Ne olacak bilgim yok şu an.Amin inşallah adaşım ne zaman başlıyor süreç simdi sizin nasıl olcak
Daha bugün konuştuk doktorla haftaya tüp bebek merkeziyle konuşucaz. Ne olacak bilgim yok şu an.
Sen nerde yaşıyodun? Araştırma hastanesine gitsen? Ben öyle yapıcam mesela. Yalovadayım. Kocaeli'ye gidecem.Anladım canısı bana da yazar haberdar edersın benm gittiğim hastane dırek kadın hastalıkları ve tüp bebek merkezı muane basına 115 tl verioduk muaneler harıc aşılama ıcın 600 tl hastane 1500 tl ilaç tutuyor dedı 3 4 defa muane geleceksınız dedi hesapşadık 3 bulup gecıcek neredeyse ben calısmayınca kıra kredi faturalar epey zorlanacaktık sımdı bıle ucu ucuna hersy işe baslar baslamaz hamıle olöazsam o zaman düşünüyoruz
Sen nerde yaşıyodun? Araştırma hastanesine gitsen? Ben öyle yapıcam mesela. Yalovadayım. Kocaeli'ye gidecem.
Eşinin değerleri nasıldı peki?Antalya dayım canısı aşılama ıcın devlet hastaneleri 3 yıl istiyor benm 1 yıl olcak ekım de
Eşinin değerleri nasıldı peki?
Anladım canım. Bir yıl yeni olacaksa ve değerleriniz iyiyse biraz kendi haline bıraksan aslında. Ovulasyon testi bile yapma. Stres her geçen gün katlanıyo.Eşimin ılk test degerı dusuk cıktı bız bılmıyorduk perizli olacagını doktor bsey demedı bızde bakmadık acıkcası nasıl olcak dıe doktor bsey demeyince sonradan tekrar test yaptırdıgımız zaman degerlerı guzel dedı doktor.. Bu ay da olmazsa hayırlısı
Anladım canım. Bir yıl yeni olacaksa ve değerleriniz iyiyse biraz kendi haline bıraksan aslında. Ovulasyon testi bile yapma. Stres her geçen gün katlanıyo.
İnşallah gelir bir an önce canım.Nişanlılık donemındede bırlıkte yasıyorduk bız.. 1.5 senedir korunmadn bırlıktelıgımız var bu sebeple istiyoruz bırazda yasımız 28 oldu ikimizinde olsun dımcken daha iyi vakıt gecırelım ısıtıyorum
İnşallah gelir bir an önce canım.
Adetin 1 hafta geciksin öyle gel dedi doktor canısıİnşallah kuzumKlomen iğne sonrası 14 gün beklenılıyor canısı ama domtor gel dedıyse git ihmal etme insallah guzel haberlerle gelırsn
Adetin 1 hafta geciksin öyle gel dedi doktor canısı♥♥İnşallah kuzum