- Konu Sahibi Kar perisi
- #4.781
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰
- Konu Sahibi Kar perisi
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- Konu Sahibi Kar perisi
- #4.782
Regl günüm bugun bakalım henuz olmadm agrı sızı da yok ne belde kasıkda gogus de gayet normal hersey
- 29 Ekim 2019
- 2.316
- 3.864
- 83
- Konu Sahibi Kar perisi
- #4.783
Evet bu fotoda bişey yok gibi. Ama önceki fotoda gördüm silik çizgi, daha regl olmadıysan hala umut vardır bence
Aşılamadan önce rahim filmini çektirmeni öneririm, doktorlar tedaviden önce rahim filmi de istiyor çünkü, rahim filmi sonrası hamile kaşan çok kişi var, umarım hiç bir tedaviye gerek kalmaz canım
- Konu Sahibi Kar perisi
- #4.784
Evet bu fotoda bişey yok gibi. Ama önceki fotoda gördüm silik çizgi, daha regl olmadıysan hala umut vardır bence
Aşılamadan önce rahim filmini çektirmeni öneririm, doktorlar tedaviden önce rahim filmi de istiyor çünkü, rahim filmi sonrası hamile kaşan çok kişi var, umarım hiç bir tedaviye gerek kalmaz canım
Evet bende eşime bahsettım bu durumdan kuzenlerım gelıyor yanıma zıyarete onlar doner donmez ayarlayıp gidecegiz doktora fılm ıcın cnım
- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
- Konu Sahibi Kar perisi
- #4.785
Hayırlısı kuzum yaa aynen çektir rahim filmini ona göre tedavine devam edersinKeyfinize bakın kafamıza takmamaya çalışalımHayırlısı inşallah bu sefer olur canısı.. Eşimle kamp sandalyelerımızı aldık aksam bızde sahıle gittik oturduk sahılde sohbet ettık tedavı sürecini konustuk tekrardan.. Kulaktan duyma hocalar bulmus onlardan bahsettı.. Rahim film olayını soyledım cektrmedık cektırmek istiyorum diye tamam dedi haftaya Ankara'daki kuzenlerım gelıyor o telas bıter bıtmez izin ayarlayacak ve gidecegiz film cektırmeye
- Konu Sahibi Kar perisi
- #4.786
Hayırlısı kuzum yaa aynen çektir rahim filmini ona göre tedavine devam edersin♥Keyfinize bakın kafamıza takmamaya çalışalım
Bugun regl gunum ve olmadım :) gec gelıcek gbi
- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
- Konu Sahibi Kar perisi
- #4.787
İnşallah hamilesindir de gelmez:)Bugun regl gunum ve olmadım :) gec gelıcek gbi
- Konu Sahibi Kar perisi
- #4.788
İnşallah hamilesindir de gelmez:)
Az önce pembe akıntım gelmryr basladı canım hayırlısı degılmjs bu ay da :)
- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
- Konu Sahibi Kar perisi
- #4.789
Birdahaki aya inşallah canısıAz önce pembe akıntım gelmryr basladı canım hayırlısı degılmjs bu ay da :)
- Konu Sahibi Kar perisi
- #4.790
merve canısı naptın
Kocasininprensesi93 senı de son durumu merak ediyorum
Birpdrci canımm ıkız annesı sen nasılsın bebişler nasıl
Benm halen durum negatf en son gecen regl den snra ovulasyn tuymayı bıraktım.. Dun esımın teyze kızı evleniyor kınasına gittik herkes bunaltıcı sekılde bebek ne zaman dıe sorgulamaya basladı kı kayınvalıfem de süreçleri blmedıgı ıcın bızım direk üçüz olcak merve nin ben oyle hıssedıyrm demeye basladı.. Bende gülerek espri ye vurdum bakacaksan hemen yapayım dedm muhabbetı gulerek kapattk.. Kasklrmda dunden bu yana agtı regl ye 3 gun kaldı basladı once sı agrıları
Benm halen durum negatf en son gecen regl den snra ovulasyn tuymayı bıraktım.. Dun esımın teyze kızı evleniyor kınasına gittik herkes bunaltıcı sekılde bebek ne zaman dıe sorgulamaya basladı kı kayınvalıfem de süreçleri blmedıgı ıcın bızım direk üçüz olcak merve nin ben oyle hıssedıyrm demeye basladı.. Bende gülerek espri ye vurdum bakacaksan hemen yapayım dedm muhabbetı gulerek kapattk.. Kasklrmda dunden bu yana agtı regl ye 3 gun kaldı basladı once sı agrıları
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.473
- 548
- 33
- Konu Sahibi Kar perisi
- #4.791
Ben tüp bebek merkezine rapor için evrak topluyorum. Bi gelişme yok. Aman soranlara hiç bakma en uyuz insan tipleri.merve canısı naptın
- Konu Sahibi Kar perisi
- #4.792
Ben tüp bebek merkezine rapor için evrak topluyorum. Bi gelişme yok. Aman soranlara hiç bakma en uyuz insan tipleri.
Sorma bunalmaya basladım artık.. Süreçte evrak işleri de mı oluyor
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.473
- 548
- 33
- Konu Sahibi Kar perisi
- #4.793
Bunalma lütfen. Ben gerekli testleri yaptırdım. Eşim test verecek o ertelendi. O da hallolunca ıvır zıvır evraklar var onları da ekleeyip rapor için teslim edeceğiz.Sorma bunalmaya basladım artık.. Süreçte evrak işleri de mı oluyor
- Konu Sahibi Kar perisi
- #4.794
Bunalma lütfen. Ben gerekli testleri yaptırdım. Eşim test verecek o ertelendi. O da hallolunca ıvır zıvır evraklar var onları da ekleeyip rapor için teslim edeceğiz.
Ay hadı tez zamanda hayırlı haberlerle gel kuzum
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.473
- 548
- 33
- Konu Sahibi Kar perisi
- #4.795
Sen de inşallah bana sürprizinin müjdesini ver.Ay hadı tez zamanda hayırlı haberlerle gel kuzum
- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
- Konu Sahibi Kar perisi
- #4.796
merve canısı naptın
Eklentiler
- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
- Konu Sahibi Kar perisi
- #4.797
Kızlar az önce yaptım bu testi ve silik çizgi çıktı. 10 temmuzda çatlatma iğnesi vuruldum iğnenin etkisi olabilir mi ilk defa böyle oluyor. Sizce hamilemiyim çok heyecanlandım umutlanmak istemiyorum nolur yardımmö
- Konu Sahibi Kar perisi
- #4.798
Kızlar az önce yaptım bu testi ve silik çizgi çıktı. 10 temmuzda çatlatma iğnesi vuruldum iğnenin etkisi olabilir mi ilk defa böyle oluyor. Sizce hamilemiyim çok heyecanlandım umutlanmak istemiyorum nolur yardımmö
Canısı daha 9 gun olmus iğne olalı ben 12. Günde test yaptım dedıgım zaman bıle doktorum 14 gun oncesı hep erken demıstı.. Ama inşallah iğne etkısı degıldır.. Benm iğneden snra 6. Gun de bıle negatf cıkıyordu iğne etkısı kalmıyordu
- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
- Konu Sahibi Kar perisi
- #4.799
Hmm demek ki bazılarında iğne etki etmiyor mu acaba inşallah bende de öyledir ve hamileyimdir canısıBirkaç gün erken yaptım dayanamadım yine napayımCanısı daha 9 gun olmus iğne olalı ben 12. Günde test yaptım dedıgım zaman bıle doktorum 14 gun oncesı hep erken demıstı.. Ama inşallah iğne etkısı degıldır.. Benm iğneden snra 6. Gun de bıle negatf cıkıyordu iğne etkısı kalmıyordu
- Konu Sahibi Kar perisi
- #4.800
Hmm demek ki bazılarında iğne etki etmiyor mu acaba inşallah bende de öyledir ve hamileyimdir canısı♥♥Birkaç gün erken yaptım dayanamadım yine napayım
14. Gün yap canısı regl gecıkırse tekrar yaparsın kesın bana da haberdar et benm de sabah regl olmam gerekıyordu ama olmadm 1 gun geçmiş sayılıyor ve dunden bu yana tansıyonm dusuyor az önce de cok kotu oldm 2 gofret bır kac kasık nutella kasıklamak zorunda kaldm ellerm ayaklarm tıtredı resmen sekerım dusuyor goguslerim de regl oncesı agrı var