• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım klomen kullandım bitti addt olmadım. Geçen hafta kan sonucum negatifti 8 gün önce. Doktor ile pazartesi görüşebildim doktor tarlusal verdi. Bende bugün aldım almadan önce bi test yapayım dedim idrarı döker dökmez açık pembe bi çizgi belirdi. 2. Testi yaptım onda da çıktı. Ama miratech yaptım onda çıkmadı silik
Miratech bnde kullndm iyi dgl erkn gebelik testi ypcksn

Suan o saydgn brlirtoler bndede var bnde hamilelik dgldr diyrdum adet olqcam dyrdum ama ayni belirtilerimiz

Eve ama unutmamak lazım çatlatma iğnesinin içinde de hamilelik hormonu var ve o yalancı belirtiler yapabilir. Umarım seninki hamileliktendir ama inan ben hamile kaldığım ay pek ihtimal vermiyordum

Bnmde 1 yumurtam gelismis sagda. 20.5 mm catlatma yaptim 7.gunum onumuzdeki persembe dr gtcm ama pek umudum yok
Ben doktora gitmeyi bıraktım yani zaten daha yeni evliyim akışına bıraktım hayırlısı neyse o olsun dedim

Ins canim ama hic umudum yok keske umut olsa bi yumurtayla sanmiyrm
1 yumurtayla olmaz mi diyorsunuz? Bana da dün kontrolde doktor 23 mm bir yumurtan var dedi başka olsa söylerdi herhalde. Ben de fazla umutlanmayayım o zaman.

1 yumurtayla olmaz mi diyorsunuz? Bana da dün kontrolde doktor 23 mm bir yumurtan var dedi başka olsa söylerdi herhalde. Ben de fazla umutlanmayayım o zaman.
Dr bna dedi umutlnip snra uzulme allha birak dedi iki uc yumurta olsa daha iyi dedi acik syledi ztn bide kiloda var bnm hc umut yok

Burda tek yumurta ıle hamıle olan cok kısı var canısı venm gecen ay 7 yumurtamn 4 tanesı doktor cok iyi dedı ıgne yaptık ama nasıp olmadı olacagı varsa tek yumurta ıle de olur içini ferah tut

Burda tek yumurta ıle hamıle olan cok kısı var canısı venm gecen ay 7 yumurtamn 4 tanesı doktor cok iyi dedı ıgne yaptık ama nasıp olmadı olacagı varsa tek yumurta ıle de olur içini ferah tut
Çok sağolun inşallah isteyen herkesin olur en kısa zamanda 🙏

Back