• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nr kürü yapmısyın bu ay bende kür deneyecegım aynı zamanda.. Aİ

Canım ben ılk komtrolde fıtıl kullandım snra hapa basladım hap bittikten 8 gün sonra regl geldi.. Kür hiç denemedım bır baskasına ıyı gelen bana belkı gelmez dıye bıde sogan normal de bıle dokunuyor mıdeme yemeklerde bıle kullanmamaya calısıyorum epey sacma zor surectı.. Kıst hıc yoktu bende
Sen kür deneme ya durumun zaten karışık. Bal çörekotu tarçın yaptım ara kanama filan yaptı. Bi arkadas daha yaptı onun ara kanaması çok daha uzun sürdü. Sen hiç kurcalama.

Sen kür deneme ya durumun zaten karışık. Bal çörekotu tarçın yaptım ara kanama filan yaptı. Bi arkadas daha yaptı onun ara kanaması çok daha uzun sürdü. Sen hiç kurcalama.

Aman aman ben hiç yeltenmıyorum ondan dolayı canısı bugun kuru incir aldım sadece aksamlsrı bır ıkı agzıma atayım dıe onun bıle kürünü yapmaya korluyorum eşime keçi boynuzu olayını deneyecegım ama

Evet benim profildeki canım teşekkür ederim 😘 cinsiyet tahmini bile yapmadı doktorum hiç bir fikrim yok sadece burdan bir arkadaşın tahminleri tutuyormuş ultrason fotomu gösterdim erkek bence dedi ama kısmet sadece bir tahmin sonuçta 😁.

Hayırlısı olsun hakkında kendine güven duanı bırakma Rabbim vereceği zamanı biliyor 🤲🏻 ama şunu bil benim dualarımdasınız isim isim söylüyorum.

Döngün için istersen doktoruna danış bence eğer içine kurt düştüyse 30 gün yine normal bir süre fazlası olsa duphaston verirdi doktor ❤
Allah razı olsun canım benim moral verdin bana🙏🏼❤️
Acele etmiyoruzzz,sakin davranıyoruzz, cool takılıyoruz😄 gelmezse varsın gelmesin naz etsin. Elbet bir gün gelecek ve geldiğinde poposuna poposuna vuracağım onun 🤪🤪😂

Döngümü takmıyorum Ya aslında sadece kist oluşup oluşmadığından emin olamadığım için kafaya takmıştım ama salgın dinmeden bunun için de doktora gitmem. Kendi kendine geçebilen kistlermiş kötü olmaz herhalde dimi ama 🙄🙄

Nr kürü yapmısyın bu ay bende kür deneyecegım aynı zamanda.. Aİ

Canım ben ılk komtrolde fıtıl kullandım snra hapa basladım hap bittikten 8 gün sonra regl geldi.. Kür hiç denemedım bır baskasına ıyı gelen bana belkı gelmez dıye bıde sogan normal de bıle dokunuyor mıdeme yemeklerde bıle kullanmamaya calısıyorum epey sacma zor surectı.. Kıst hıc yoktu bende
Senin yerinde olsam kür denemem bu evrede. Herşey normale dönsün o şekilde belki. Kesinlikle haklısın birine iyi gelen birine ters etki yapabiliyor. İlimden ve bilimden ayrılmamak her duyduğunu yapmamak kendini iyi tanımak gerekiyor 👍🏼

Senin yerinde olsam kür denemem bu evrede. Herşey normale dönsün o şekilde belki. Kesinlikle haklısın birine iyi gelen birine ters etki yapabiliyor. İlimden ve bilimden ayrılmamak her duyduğunu yapmamak kendini iyi tanımak gerekiyor 👍🏼

Evet canım uzak duruyorum kürlerden

Allah razı olsun canım benim moral verdin bana🙏🏼
Acele etmiyoruzzz,sakin davranıyoruzz, cool takılıyoruz😄 gelmezse varsın gelmesin naz etsin. Elbet bir gün gelecek ve geldiğinde poposuna poposuna vuracağım onun 🤪🤪😂

Döngümü takmıyorum Ya aslında sadece kist oluşup oluşmadığından emin olamadığım için kafaya takmıştım ama salgın dinmeden bunun için de doktora gitmem. Kendi kendine geçebilen kistlermiş kötü olmaz herhalde dimi ama 🙄🙄

Allah cümlemizden razı olsun canım 😘
Sanmıyorum kötü olacağına ama bazen oluştuğunda doktorlar korunma talep ediyor kistler temizlenene kadar 🤔 şu durumda hastaneye git ya da gitme diyemem canım ama muallakta kalmak çok kötü kist var mı yok mu diye inşallah yokturdur.

Allah cümlemizden razı olsun canım 😘
Sanmıyorum kötü olacağına ama bazen oluştuğunda doktorlar korunma talep ediyor kistler temizlenene kadar 🤔 şu durumda hastaneye git ya da gitme diyemem canım ama muallakta kalmak çok kötü kist var mı yok mu diye inşallah yokturdur.
Kist varsa eğer ne gibi bir zararı oluyor canım ben bilmiyorum. Neden koruma talep ediyorlar birini gördüm burda kistiyle hamile kalmıştı engel değil demek diye düşünmüştüm

Kızlar selam bugün çatlatma iğnesinin 12. Günü adetime 5 gün var dün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bu sabah erken gebelik testi yaptım beş dk içinde silik çizgi çıktı normalde bi tık daha belirgin resimde belli olmuyo kafam karıştı biraz sizce gebelik olabilir mi

Eklentiler

• FA5B1FCF-2B84-46A9-8534-0534E8DC5CFC.jpeg
    FA5B1FCF-2B84-46A9-8534-0534E8DC5CFC.jpeg
    153 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar selam bugün çatlatma iğnesinin 12. Günü adetime 5 gün var dün normal gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bu sabah erken gebelik testi yaptım beş dk içinde silik çizgi çıktı normalde bi tık daha belirgin resimde belli olmuyo kafam karıştı biraz sizce gebelik olabilir mi
Olabilir de olmayabilir de. Yarın tekrar yap😉

Kist varsa eğer ne gibi bir zararı oluyor canım ben bilmiyorum. Neden koruma talep ediyorlar birini gördüm burda kistiyle hamile kalmıştı engel değil demek diye düşünmüştüm

Nedenini bilmiyorum canım ama okumuştum burda birkaç defa. Yinede tedirgin olma sen belki yokturdur. Kiste yatkın vücut var bir de yatkın olmayan vücut 😘

Bir gölge var ama emin olmak için testi tekrarlayın 🙂

Gerçekten bu kadar erken yoeum yapmak hiç dogru değil. 14.gün bile silik çizgi olup kanda negatifi gören var. ☹

Gerçekten bu kadar erken yoeum yapmak hiç dogru değil. 14.gün bile silik çizgi olup kanda negatifi gören var. ☹
Bende kesin bişey diyemiyorum zaten kan testi yapmadan perşembe kan testi yaptırıcam adet olmazsam. Dün normal test yaptım negatif cıktı bugün erken saatte erken gebelik testi yapınca böyle cıkması kafamı karıştırdı sadece

Nedenini bilmiyorum canım ama okumuştum burda birkaç defa. Yinede tedirgin olma sen belki yokturdur. Kiste yatkın vücut var bir de yatkın olmayan vücut 😘
Valla içim rahat değil canım ama şu süreçte virüs kapma ihtimalinden dolayı mecburen kalacak öyle 🤷🏽‍♀️Bu zamana kadar olmadı yine yoktur inşallah Hayırlısı olsun 🤲

İğne etkısı olabılır canım sen kesın sonuc için kan ver burda negatf gorup hamıle olanda gorduk

İğne etkısı olabılır canım sen kesın sonuc için kan ver burda negatf gorup hamıle olanda gorduk
Bende ondandır diye düşündüm am bir önceki gün normal test yaptım negatif cıktı. Dün erken gebelik testi böyle cıktı ondan kafam karıştı. Yarın tekrar yapıcamm zTen bakalım

Back