Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı şeyleri bende her ay yaşıyorum. Çok üzülüyorum kendimi ağlarken buluyorum bazen. Seni çok iyi anlıyorum

Şu an bende o durumdayımbir kadını en iyi bir kadın anlar. Üzülmiycem bu sefer diyorum ama dayanamıyorum
Üzülmemek mümkün değil ki ya. Eşim bana çok kızıyor ben üzülünce kafaya takınca hatta ben ağlayınca çıldırıyor o yüzden onunla hiç konuşamıyorum bu konuları. Ben seninle çocuk için evlenmedim benim için en önemlisi sensin diyor ama elimde değil engel olamiyorum çok fazla kafaya takıyorum. Birde bu ara hep evde olduğumuz için daha da fazla takıyorum. Çalışırken zaman daha hızlı geciyodu ve yoğunluktan aklıma gelmiyodu. Ama şimdi çok daha zor

Haklısın bende hala söylemedim adet oldugumu yatmışım yatağa ağlıyorum bizim 7 sinde evlilik dönümümüzdü çok umutlanmıştım ilk defa adetim gecikmişti hemde 4 gün dedim heralde bu ay tuttu sürpriz yapacaktım sözde birşey demeyecektim salıya kadar ama yine olmadı tabi hayaller suya düştü. Haketmeyen o kadar kadın hamile kalıyorken neden ben diye soruyorum hep.

Yaa çok güzel bi hediye olurmuş üzülme canim. Nasipte olmayinca ne yaparsan yap olmuyo malesef. Nasipte olunca da Rabbim bir şekilde olduruyor. Umarım bize de nasip olur bir gün..

ben de bebek istediğimden beri reglden 3 4 gün önce falan kahverengi leke geliyor. ilk zamanlar çok ümitlenmiştim oturma kanaması diye,ağrısız gelen kaverengi bir leke çünkü. oturma kanaması diye sevinirken 3 4 gün sonra regl oldum hep. doktora sordum adet başlangıcı olduğu için leke geliyodur dedi. yani belli olmaz bence oturma kanamasının tam bir tarifi yok. ama regl belirtilerini sen daha iyi bilirsin tabi

Yaa çok güzel bi hediye olurmuş üzülme canim. Nasipte olmayinca ne yaparsan yap olmuyo malesef. Nasipte olunca da Rabbim bir şekilde olduruyor. Umarım bize de nasip olur bir gün..
Aynen öyle canımnasip kısmet bu işler inşallah bir dahaki aya olur diyelim

Inşallah canim. Hiç tedavi gördün mü ya da herhangi bir sorununuz var mı
Yok canım eşimde de sorun yok bende de prolaktin yüksek çıkmıştı doktor ilaç verdi onun için 2 ay korunduk normale indi hormon. Bu ay da klomene başlamıştım. Başka tedavi görmedim

Yani ağrılarım da olunca başka bir şeye yoramıyorum ki aslında bende adet olmadan önce kahverengi leke gelir önce sonrası sökülürüm bir gün sonrası ama bunda da direk gördüm ama yine de dediğin gibi insan biliyo ya kendini o hesap neyse artık diğer aya kaldı şansımız

Benimde kırmızı geldi benimki yerleşme kanaması değil ama

Bi bakarım sağolasın.ben klomen kullanmıştım sadece çatlatma iğnesi vermemişti doktor kendiliğinden çatlayacak demişti. İnşallah sağlıklı olur
Keşke verseydi iğneden tutma şansı daha yüksek olurdu geri gittin mi kontrole çatlamış mı benim yumurtanın teki kist olmuş galiba

Keşke verseydi iğneden tutma şansı daha yüksek olurdu geri gittin mi kontrole çatlamış mı benim yumurtanın teki kist olmuş galiba
Yok bir kere gitmiştim daha gitmedim doktora.kendiliğinden çatlayacak dedi bugün yarın kesin çatlar demişti vermemişti iğneyi keşke verseymiş belki tutarmış kim bilir. Bu ay da klomen kullanamiycam hastaneye gelme dedi doktorum korona dolayısıyla. Normal yolla deniycaz bu ay artık. Bakalım birdahaki ay ne olur

Benimki de kist olsa bile bilemiyorum şu an.çamaşıra kan gelmedi hala silerken geliyor hep açık renkti koyuyo döndü

Benimki de kist olsa bile bilemiyorum şu an.çamaşıra kan gelmedi hala silerken geliyor hep açık renkti koyuyo döndü
İnş en yakın zamanda Allah size de bu sevinci yaşatır bu ayda c life dene hazır ilaç kullanmıyorken adetliyken başlanıyor zaten

ben iğne vurulduğum halde çatlamayan kiste dönen 2 yumurtam vardı canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…