- 29 Ekim 2019
- 2.316
- 3.864
- 83
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #4.141
eşinle paylaş canım,teselliye ihtiyacımız oluyor böyle zamanlarda. önümüzdeki ay başka bişeyler kullanırsın destekleyici kürler falan. hızlandırır hamile kalmanı1,43 çıkmıştı canım doktorum normal yolla da gebe kalırsın ama klomenle hızlandıralım demişti. Bu ay da olmadı galibaAllahtan hayırlısı nasip kısmet bu işler eşime söylesem mi acaba gözyaşlarım süzülüp akıyor hep adet olursam ağlamiycam üzülmiycem diyordum ama bu ay umutluydum ilk defa adetim gecikti diye
Insallah canim hamilesindirBilmiyorum pazartesi kan verebilirim sağlık ocağı dibimde o yüzden bekleyim diyorum beklenen günüm yarın çünkü adet olarak emin olamıyorum ki geçen ay gibi tevafuk öğrenmek isterdim ya
Bana da hiç üşüme olmadı ara ara oldu sıcağım ilk defa ve akıntı da bugün başladı beyaz ağırlıklı sarımsı bir şeyCanim benm suan beuaz akinti var bianda sicaklik inio gbi oluo
Adet gunum ve dger gun kuruydum herhlde dedim.olcamm
Haber ederim inşaAllahInsallah canim hamilesindir
Hadi insalllaah vardir canim yazarsinBana da hiç üşüme olmadı ara ara oldu sıcağım ilk defa ve akıntı da bugün başladı beyaz ağırlıklı sarımsı bir şey
Bu ay olmazsa diğer ay olur caksir suyunuda bi arastir sonra keciboynuzu ve pekmezini alin cerezde alin yedir dur esine kuzum caksir suyunu bi arastirin
[/İnşallah kuzum. Cerez normalde de yer fındık fıstıktı cevizdi.keci boynuzu pekmezini de deneriz ama eşimde bir sorun çıkmamıştıçok kötüyüm şu an hiç tutamıyorum kendimi yaa neden böyle yapıyorum kendime çok kızıyorum
bize haber ver mutlaka, inşallah sağlıklı bi şekilde hamilesindir canım. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın tez zamanda versin bebişlerimiziBana da hiç üşüme olmadı ara ara oldu sıcağım ilk defa ve akıntı da bugün başladı beyaz ağırlıklı sarımsı bir şey
Öyle yaparım canım sağolasıneşinle paylaş canım,teselliye ihtiyacımız oluyor böyle zamanlarda. önümüzdeki ay başka bişeyler kullanırsın destekleyici kürler falan. hızlandırır hamile kalmanı
inşallah peşpeşe canım. sen de üzme kendini güzel gönlünü ferah tut. bak hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz burda. hayal kırıklıkları hüsranlar, muhtemelen ben de 5 güne böyle olacağım, üzülmicem desem de hayal kırıklığım olacak biliyorum.hiç umudum yok diyorum ama gönlümden geçiyor tabi ki. ama her regl yeni bir başlangıç, reglin biter bitmez hemen başlarsın çalışmalara. incir ye havuç suyu iç bol bol. başka kürler araştır internetten. bak çakşır suyu diyorlar. inşallah olavak umudunu kaybetme. seni çok iyi anlıyor burdaki herkes aynı yollardan geçtik defalarcaÖyle yaparım canım sağolasın♥İnşallah sen verirsin güzel haberi bu sefer
Olmadı heralde ya çok az bugün küçücük nokta şeklinde kan gördümHadi insalllaah vardir canim yazarsin
Amin inşaAllah ama yok galiba bugün peçeteye az önce küçük nokta şeklinde kan sildim yani küçük bayağı ama koyu kandı gelecek yarına kesin ben heralde şansımı bi geçen ay kullandım oda tam olmadıbize haber ver mutlaka, inşallah sağlıklı bi şekilde hamilesindir canım. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın tez zamanda versin bebişlerimizi
C life denedin mi hep paylaşım yapıyorlar amh a iyi geldi diyeYok canım sorunumuz sadece benim amh normalin biraz altnda çıkmıştı o da çok sorun teşkil etmiyor eşimin herşeyi gayet normal çıkmıştı
İnsan çok yoruluyor beklemekten elden hiçbirşey gelmiyorinşallah peşpeşe canım. sen de üzme kendini güzel gönlünü ferah tut. bak hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz burda. hayal kırıklıkları hüsranlar, muhtemelen ben de 5 güne böyle olacağım, üzülmicem desem de hayal kırıklığım olacak biliyorum.hiç umudum yok diyorum ama gönlümden geçiyor tabi ki. ama her regl yeni bir başlangıç, reglin biter bitmez hemen başlarsın çalışmalara. incir ye havuç suyu iç bol bol. başka kürler araştır internetten. bak çakşır suyu diyorlar. inşallah olavak umudunu kaybetme. seni çok iyi anlıyor burdaki herkes aynı yollardan geçtik defalarca
Öyle düşünme canım bizlerde kan gördük hala geliyor adet beklerken bebekleri gördükAmin inşaAllah ama yok galiba bugün peçeteye az önce küçük nokta şeklinde kan sildim yani küçük bayağı ama koyu kandı gelecek yarına kesin ben heralde şansımı bi geçen ay kullandım oda tam olmadı
Yok canım duymuştum ama denemedimC life denedin mi hep paylaşım yapıyorlar amh a iyi geldi diye
belki oturma kanamasıdır canım. hemen ümitsizliğe kapılma. bekle bakalım gün içinde takip etAmin inşaAllah ama yok galiba bugün peçeteye az önce küçük nokta şeklinde kan sildim yani küçük bayağı ama koyu kandı gelecek yarına kesin ben heralde şansımı bi geçen ay kullandım oda tam olmadı
Dene bence çoğu kişi onunla hamile kaldığını söylüyor bende almayı çok düşündüm hep erteledim eşimde sıkıntı vardı aktara karışım yaptırdık o düzeldi en son klomen ovitrelle kullandım bu sefer tuttu bakalım Allah sağlıklı bi şekilde verirseYok canım duymuştum ama denemedim
Bende pek öyle durum söz konusu olacağını sanmıyorum ki çünkü ağrılarım var yerleşme kanaması netten baktım ağrısız olurmuş ya kahverengi yada pembe ama bende kırmızı idi gerçekten bu ay da gördüm ki belirtiler psikolojik de olabiliyormuşÖyle düşünme canım bizlerde kan gördük hala geliyor adet beklerken bebekleri gördük
Bi bakarım sağolasın.ben klomen kullanmıştım sadece çatlatma iğnesi vermemişti doktor kendiliğinden çatlayacak demişti. İnşallah sağlıklı olurDene bence çoğu kişi onunla hamile kaldığını söylüyor bende almayı çok düşündüm hep erteledim eşimde sıkıntı vardı aktara karışım yaptırdık o düzeldi en son klomen ovitrelle kullandım bu sefer tuttu bakalım Allah sağlıklı bi şekilde verirse
Akıntı gibi de geliyor sürekli bakmıyorum ama pek bu hayra alamet gebeliğe alamet değil hani geçse falan yada yerleşme kanamasının da önce olması mı iyi bilmiyorum ama nette bir iki gün önce diyodu işte ve ağrısız diyodu bende ağrı var ama tüm belirtiler vardı nasıl oldu bu şimdi yabelki oturma kanamasıdır canım. hemen ümitsizliğe kapılma. bekle bakalım gün içinde takip et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?