• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben tuvalete gittim akinti varmi yokmu die bakarken bi sanki pembelik gbi bisi akti ama o an hemen gitti yaaa net goremedim sanirim sabaha sokulucem nasip degil bu ay dger aya nasipkismet

Ben tuvalete gittim akinti varmi yokmu die bakarken bi sanki pembelik gbi bisi akti ama o an hemen gitti yaaa net goremedim sanirim sabaha sokulucem nasip degil bu ay dger aya nasipkismet
Test yapmadın mı ben kanamaya rağmen yaptım pozitif çıktı

Günaydın kızlar test bozuk çıktı uzun olan ekran varya komple kırmızıya dönen bu dönmedi bembeyaz kaldı şansıma tüküreyim ben😔eşim artık evden çıktıktan sonra gidip alıcam ezcaneden

Canim hemen öyle düşünme ya belki de gebelik vardır adet günü akıntıları yada kanamaları olan birçok kişi var

Yaaa yapar yapmaz hene hayelet cizgi cikti.kizlar nedir bu

Birpdrci Birpdrci sen nasıl oldun canısı bulantıların başladı mı? Yormamaya çalıs kendını birkaç ay riskli dönem inşallah çok guzel bor hamılelık gecırırsın.. Tez zamanda bebek bizede nasıp olur ınsallah

Attim.kuzum bu hemen belirdi bilmiyorum yarabbim bu tek cizgi gorurken acabami bozuk derdim.sjmdide bozuk mu acaba diyorum yaaaa bak canim bu dha istersen atarimmm

Bi gitmedi be resim deliricem vallahi

Eklentiler

• 20200402_104314.jpg
    20200402_104314.jpg
    88,2 KB · Görüntüleme: 31
Back