- 20 Ocak 2020
- 3.257
- 1.377
- 83
- 31
- Konu Sahibi Kar perisi
- #3.801
İnş sizin de vardırBende sabırsızlıkla yarın sabahı bekliyorum bu gece gözüme uyku girmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş sizin de vardırBende sabırsızlıkla yarın sabahı bekliyorum bu gece gözüme uyku girmez
Insalllah vardir ikitane cizgi gormen dileğiyle canimBende sabırsızlıkla yarın sabahı bekliyorum bu gece gözüme uyku girmez
Test yapmadın mı ben kanamaya rağmen yaptım pozitif çıktıBen tuvalete gittim akinti varmi yokmu die bakarken bi sanki pembelik gbi bisi akti ama o an hemen gitti yaaa net goremedim sanirim sabaha sokulucem nasip degil bu ay dger aya nasipkismet
Adet oldun mu canımBen tuvalete gittim akinti varmi yokmu die bakarken bi sanki pembelik gbi bisi akti ama o an hemen gitti yaaa net goremedim sanirim sabaha sokulucem nasip degil bu ay dger aya nasipkismet
Canim hemen öyle düşünme ya belki de gebelik vardır adet günü akıntıları yada kanamaları olan birçok kişi varBen tuvalete gittim akinti varmi yokmu die bakarken bi sanki pembelik gbi bisi akti ama o an hemen gitti yaaa net goremedim sanirim sabaha sokulucem nasip degil bu ay dger aya nasipkismet
Birazdan yapicam canik silik hayalet gbi bisi çıkıyordu bakam smdi ne cikcakTest yapmadın mı ben kanamaya rağmen yaptım pozitif çıktı
Suanda hayir canim sen test yaptınmiAdet oldun mu canım
Birazdan test yapicam belli olurrr canimmCanim hemen öyle düşünme ya belki de gebelik vardır adet günü akıntıları yada kanamaları olan birçok kişi var
Ay inşallah olursun da düzene girer olmadıkça stresin de artar inşallah düzelir canım
Insalllah kuzum hayırlısı rabbim hayirlisini sagliklisini versin cumlezine bizlerede
Yaaa yapar yapmaz hene hayelet cizgi cikti.kizlar nedir bu
Yaa gordunmu cizgiyi kuzum hemen belirdi ya olabilirmi neblym ☹☹Hadi inşallah gebesindir canım hamıleler cogalır aramızda ınsallah gun gun
Yaa gordunmu cizgiyi kuzum hemen belirdi ya olabilirmi neblym ☹☹
Yaa gordunmu cizgiyi kuzum hemen belirdi ya olabilirmi neblym ☹☹