- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #3.821
Bi gitmedi be resim deliricem vallahi
Yarın kontrolum var bnmde kan vericem değer için yine bel ağrım var bulantıda arada oluyo geçiyo öyle çok rahatsız etmiyo şimdilik çok şükür bugüne inşallah sağlıkla devam eder kucağıma almak nasip olurBirpdrci sen nasıl oldun canısı bulantıların başladı mı? Yormamaya çalıs kendını birkaç ay riskli dönem inşallah çok guzel bor hamılelık gecırırsın.. Tez zamanda bebek bizede nasıp olur ınsallah
Yarın kontrolum var bnmde kan vericem değer için yine bel ağrım var bulantıda arada oluyo geçiyo öyle çok rahatsız etmiyo şimdilik çok şükür bugüne inşallah sağlıkla devam eder kucağıma almak nasip olurEvdeyim zaten yemek yoruyo bi okadar olabildiğince yatıyorum hep ve bol su inşallah böyle gider rabbim sanada nasip eder canım
2 kuzum bgunde olmazsam 3Evet canısı ınsallah hamılesındır regl kac gun gectı
Görünüyo çizgi gerçekten kan verin emin olun bnceBi gitmedi be resim deliricem vallahi
Yaaa emin olcamda korkuyorum.koronadan dolayi az beklesemmi.sizceGörünüyo çizgi gerçekten kan verin emin olun bnce
Bende gittim yarın gene gidicem özele acilede gitmiştim önelminizi alın zaten acildede çok dikkat ediyolar mesafe var içeri herkesi almıyolar tek tek sadece sizi alıyolar rahat olunYaaa emin olcamda korkuyorum.koronadan dolayi az beklesemmi.sizce
Hamilesindir hayalet çıktıysaYaaa yapar yapmaz hene hayelet cizgi cikti.kizlar nedir bu
Canim bence var hamilelik ben bu zamana kadar kac test yaptım asla çizgi çıkmadı. Olmasa çıkmazdı benceBi gitmedi be resim deliricem vallahi
Yaaa canim olmadi kendi.doktoruma gidicem biraz dahami gecsin dediydim yaaBende gittim yarın gene gidicem özele acilede gitmiştim önelminizi alın zaten acildede çok dikkat ediyolar mesafe var içeri herkesi almıyolar tek tek sadece sizi alıyolar rahat olun
Canim sen ilaç filan kullanmış mıydın klomen iğne vs.Yaa gordunmu cizgiyi kuzum hemen belirdi ya olabilirmi neblym ☹☹
Evet gözüküyor benimkide böyleydiBi gitmedi be resim deliricem vallahi
Insalllah canim herkese nasip etsin mevlamHamilesindir hayalet çıktıysa
Evet kuzum klomen ve catlatma.ignesi.kullandim bu ayCanim sen ilaç filan kullanmış mıydın klomen iğne vs.
Insalllaaah ya bu isler nekdr zormus ya evde negatif ciksa acaba bozukmu deriz simdide byle olunca acaba bozukmu demeden gecemiyorimCanim bence var hamilelik ben bu zamana kadar kac test yaptım asla çizgi çıkmadı. Olmasa çıkmazdı bence
Ne zaman kan vermistin adetin kac gun geçtikten sonra canimEvet gözüküyor benimkide böyleydi
2 kuzum bgunde olmazsam 3
Bence bozuk değil. Bozuksa bütün testler mi bozuk. Sen bi kan ver orda cikacak insallahInsalllaaah ya bu isler nekdr zormus ya evde negatif ciksa acaba bozukmu deriz simdide byle olunca acaba bozukmu demeden gecemiyorim
Bence Bi kan ver kıntında varsa belki doktor bişey yazarInsalllaaah ya bu isler nekdr zormus ya evde negatif ciksa acaba bozukmu deriz simdide byle olunca acaba bozukmu demeden gecemiyorim
Kendi doktoruma mi gitsem yarin kizlarBence Bi kan ver kıntında varsa belki doktor bişey yazar
Bence bozuk değil. Bozuksa bütün testler mi bozuk. Sen bi kan ver orda cikacak insallah
Sizce yarin gidiyimmi doktorumaAy hadi hayırlısı canım inşallah senden de guzel haber alıcaz gibi duruo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?