- 19 Kasım 2016
- 4.954
- 3.972
- 133
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #3.781
Aynen canimAynen bizde öyle bitmiyo o yüzden işler yemek çay meyve derken akşam oluyo
Kat ve kat artmistiir insalllaaaah degerlerin cok guzeldir canimYok daha duymadım daha erken çok yeniCuma günü belli olucak bnm için herşey değrlerime bakılacak biraz düşktü Herşeyin hayırlısı
Amin amin inşallah öyledir inşallah güzel sonuçlar görürüm allah razı olsunKat ve kat artmistiir insalllaaaah degerlerin cok guzeldir canim❤
Kanda öyle gözüktü ama bakalım yarın ne olduğu belli olurİnşallah canım benim seninkisi de sağlıklı gebeliktir inşallah hamileydin değil mi
Aminn İnş canım bu ay hepimizin yüzü gülsün daha fazla aratmasınRabbim ol dedikden sonra herseyolur canim allahtan umut kesilmez ayetel kursi oku dua et yat ayaga kalkma rabbim insalllah yuzunu güldürsün
Sizin değer kaç çıktıYok daha duymadım daha erken çok yeniCuma günü belli olucak bnm için herşey değrlerime bakılacak biraz düşktü Herşeyin hayırlısı
Hayırlı sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah canım. Güzel günlerde gelsin bebişin, Allah sana ve babasına bağışlasınAmin amin inşallah öyledir inşallah güzel sonuçlar görürüm allah razı olsun☺
Cumartesi akşam beşte 3300 pazartesi sabah dokuz buçukta 5382Sizin değer kaç çıktı
Amin cümlemizinkini allah razı olsun kimin duasıın akbul olacağı belli olmazHayırlı sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah canım. Güzel günlerde gelsin bebişin, Allah sana ve babasına bağışlasın
Adige- canım naptın iyi misin, regl olabildin mi
Gece durttuler tam 1 de yaptım
Usteki gece yaptığım
Sizin değer bayağı yüksekmişCumartesi akşam beşte 3300 pazartesi sabah dokuz buçukta 5382
İnşallah olursun rahatlatsın en azından, şişlik yapıyodur çok zordur eminim. Herşeyde vardır bir hayır, bak evde zaten herkes kendi çapında bedenini rahmini ruhunu dinlendiriyor, sen de dinlenirsin sonra tekrar başlarsın yoğun çalışmalara inşallah canımEvet demeyi isterdim fakat henuz olmadım canısı doktorum perşembeye kadar olmazdan perşembe ilacı basla demıstı yarın ilaca baslıcam olmazsam
İnşallah olursun rahatlatsın en azından, şişlik yapıyodur çok zordur eminim. Herşeyde vardır bir hayır, bak evde zaten herkes kendi çapında bedenini rahmini ruhunu dinlendiriyor, sen de dinlenirsin sonra tekrar başlarsın yoğun çalışmalara inşallah canım
Ay inşallah olursun da düzene girer olmadıkça stresin de artar inşallah düzelir canımEvet demeyi isterdim fakat henuz olmadım canısı doktorum perşembeye kadar olmazdan perşembe ilacı basla demıstı yarın ilaca baslıcam olmazsam
Aminnn canimAminn İnş canım bu ay hepimizin yüzü gülsün daha fazla aratmasın
Insalllah kuzum hayırlısı rabbim hayirlisini sagliklisini versin cumlezine bizleredeValla vende üsttekinde gördüm 2.cizgiyi inşallah kızlarn dedıgı gibi dagılma falan degıldır
İçin rahat olsun iyi düşün iyi olsun inşallahKanda öyle gözüktü ama bakalım yarın ne olduğu belli olur
İnş canım bende umutla bekliyorumİçin rahat olsun iyi düşün iyi olsun inşallah♥Yarın hayırlı haberler bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?