- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #2.981
Iğne varsa geç döllenme ihtimali olmaz denebilir.Geç döllenme olabilir mi canım hemen olumsuz düşünme
İnşallah canım adetinin gecikmesini bekle 2-3 gün dahaİnşallah dedıgın gibi geç döllenmedir canım..
Hayırlısını istiyıruz rabbımden ama olmadıgı zamanda üzülüyoruz..
Hayırlı sonuçlar alırsin inşallah.Kızlar merhaba. Bende dün doktora gittim tedaviye başladık Allahın izniyle. Klomen verdi 1 hafta sonra kontrole çağırdı. Inşallah hayırlısıyla hepimize nasip olur
Öyle mi diyosun canım, belli olmaz gibime geliyorIğne varsa geç döllenme ihtimali olmaz denebilir.
Çünkü zaten yumurtlama iğneyle yapılıyor iğneden ortlama 36 saat sonra.Öyle mi diyosun canım, belli olmaz gibime geliyor
Canımm, çok çok üzüldüm gerçekten, o kahverengi lekeyi görmek çok berbat biliyorum aynı duyguları 8 aydır yaşıyorum, yılmak yok ama, canın sıkılmıştır haklısın üzülmekte inan çoğumuz aynı şeyleri yaşıyoruz her ay, önümüzdeki ay denersin, Allah’ım her ay yumurtlayacak şekilde yaratmış bizi, tek bi şansımız yok sonuçta, bu ay olmazsa önümüzdeki ay inşallah en kısa zamanda sana da bana da burdaki herkese de bebişlerimizi verir rabbimAz önce wc girdim rwgl öncesı kahve rengi tarzı akıntım olurdu hep ara ara o basladı az önce cok morelım bozuldu
Öyle doğru o ilk günü yaşamak zor oluyo sonra yeniden arayışlara giriyosun allah en kısa zamanda bizlere de nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı şekilde hergün meryem suresi okuyorum rabbim kabul eder inşallah hürmetine nasip eder bizedeCanımm, çok çok üzüldüm gerçekten, o kahverengi lekeyi görmek çok berbat biliyorum aynı duyguları 8 aydır yaşıyorum, yılmak yok ama, canın sıkılmıştır haklısın üzülmekte inan çoğumuz aynı şeyleri yaşıyoruz her ay, önümüzdeki ay denersin, Allah’ım her ay yumurtlayacak şekilde yaratmış bizi, tek bi şansımız yok sonuçta, bu ay olmazsa önümüzdeki ay inşallah en kısa zamanda sana da bana da burdaki herkese de bebişlerimizi verir rabbim
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canımKızlar merhaba. Bende dün doktora gittim tedaviye başladık Allahın izniyle. Klomen verdi 1 hafta sonra kontrole çağırdı. Inşallah hayırlısıyla hepimize nasip olur
İnşallah canım adetinin gecikmesini bekle 2-3 gün daha
Sen de sıkma canını kuzum, sizin böyle haberlerinizi aldıkça kendim yaşamış gibi üzülüyorum, aylardır uğraştığım günler ve hayal kırıklıkları geliyor aklıma, güzel haberler verin bizlere de umut olsun diye çok dua ettim, hayırlısını versin rabbim. Olmadı diye ben vazgeçtim yapmıcam diyecek halimiz yok, olana kadar çalışmalara devam edecez, elbet birgün olacak inşallah, vardır Allah’ın bi bildiğiÖyle doğru o ilk günü yaşamak zor oluyo sonra yeniden arayışlara giriyosun allah en kısa zamanda bizlere de nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı şekilde hergün meryem suresi okuyorum rabbim kabul eder inşallah hürmetine nasip eder bizede
Benımde 12.günüm catlatma ıgnesi sonrası salı günü adet olmam gerekiyor su an belim ve kasıklarım agrıyo inş adet olmam.senınde yerlesme kanaması olmasınÇaylatma iğne sonrası 12.gün ve erken gebelık test sonucum negatıf
Amin inşallah herşeyin hayırlısı rabbim gönlümüzdekini yaşamayı nasip etsin bizlereSen de sıkma canını kuzum, sizin böyle haberlerinizi aldıkça kendim yaşamış gibi üzülüyorum, aylardır uğraştığım günler ve hayal kırıklıkları geliyor aklıma, güzel haberler verin bizlere de umut olsun diye çok dua ettim, hayırlısını versin rabbim. Olmadı diye ben vazgeçtim yapmıcam diyecek halimiz yok, olana kadar çalışmalara devam edecez, elbet birgün olacak inşallah, vardır Allah’ın bi bildiği
14. Gün adet olmanız gerekmiyomuBenımde 12.günüm catlatma ıgnesi sonrası salı günü adet olmam gerekiyor su an belim ve kasıklarım agrıyo inş adet olmam.senınde yerlesme kanaması olmasın
14.gün adet olmam mı gerekiyo bilmiyorum ki hiç.hanı çatlatma iğnesi yapmamış olsam 24unde bat tarihim.aydınlatırsanız sevinirim14. Gün adet olmanız gerekmiyomu
14.gün adet olmam mı gerekiyo bilmiyorum ki hiç.hanı çatlatma iğnesi yapmamış olsam 24unde bat tarihim.aydınlatırsanız sevinirim
Yumurtlamadan itibaren 14. 15. Gün adet görülür genelde tabi istisnalarda vardır bnm 12. Gün gördüğümde oldu ama genelde 14. 15. Gün oluyo birde böyle hesaplayın yani sizde çatlama dahil çatlamadan itibaren sayın14.gün adet olmam mı gerekiyo bilmiyorum ki hiç.hanı çatlatma iğnesi yapmamış olsam 24unde bat tarihim.aydınlatırsanız sevinirim
İnşallah kuzum daha leken geliyo mu12.gün bugun bakalım inşallah
Bnmde göğüs ağrım bitti birden kasık ağrım başladı adet ağrısı ara ara yarına kadar olurum gibi öyle oluyo çünküİnşallah dedıgın gibi geç döllenmedir canım..
Hayırlısını istiyıruz rabbımden ama olmadıgı zamanda üzülüyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?