Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar çatlatma ignesinin 10.gunu 2.07di bugn 12.gu. Doktrr 2gun once 5cm kist var dedi moralim baya bozuldu 3.aya devam etmicem kist adetle gidermi

Bende tek test almıstım kac gndur suren agrılarım ortada yok bugun
Bnm anca bugün başladı hafiften sıradan adet öncesi dönemim gibi sen iğne kullandın ya ondan ağrın çok olmuştur iki gün kaldı yada üç bizim için bnmde tek testim var yapmadm bütün günüm zehir oluyo çünkü yarın belki yaparım ama 13. Gün varsa çıkar zaten

Hayırlısı neyse o olsun guzel rabbım yardımcımız olsun

Çaylatma iğne sonrası 12.gün ve erken gebelık test sonucum negatıf
Yaaa senin 3 muydu yumurta sayin canım ☹ senden cok umitliydim ben bendede 2 tane yumurta var sen 2 gunde bir bi iliski oldu
Hergun yapma taraftariyim ben ya blmiom spermler kalitesizlesirmi nolur ama

Yaaa senin 3 muydu yumurta sayin canım ☹ senden cok umitliydim ben bendede 2 tane yumurta var sen 2 gunde bir bi iliski oldu
Hergun yapma taraftariyim ben ya blmiom spermler kalitesizlesirmi nolur ama

Toplamda 7 adet vardı 4tanesı istenılen boyutta saglıktaydı canım benim evet sadece doktor dedogı gün birlkte olduk bız

Toplamda 7 adet vardı 4tanesı istenılen boyutta saglıktaydı canım benim evet sadece doktor dedogı gün birlkte olduk bız
Anladim canim.belki test bozuktur baya yumurtan varmisdi masalllaaah
Doktor 2 3 gunde bi birlikte olun dedide catladigini kacirrsamm dir düşünüyorum bende ya hergun olmasi daha iyi

Kızlar merhaba. Bende dün doktora gittim tedaviye başladık Allahın izniyle. Klomen verdi 1 hafta sonra kontrole çağırdı. Inşallah hayırlısıyla hepimize nasip olur

Anladim canim.belki test bozuktur baya yumurtan varmisdi masalllaaah
Doktor 2 3 gunde bi birlikte olun dedide catladigini kacirrsamm dir düşünüyorum bende ya hergun olmasi daha iyi

Az önce wc girdim rwgl öncesı kahve rengi tarzı akıntım olurdu hep ara ara o basladı az önce cok morelım bozuldu

Az önce wc girdim rwgl öncesı kahve rengi tarzı akıntım olurdu hep ara ara o basladı az önce cok morelım bozuldu
Dur hemen moralini bozma vardır bunda da bir hayır. Bir şey olmuyorsa seni korumak için, başına gelecek kötülükleri engellemek için olmuyordur ben buna çok inanırım. Hayırlısı olsun. Ortalık virüsten kırılıyor hiç sıkma canını, önemli olan senin sağlığın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…