- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.482
- 548
- 33
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #2.961
İnşallah test bozuktur. Ben senden çok ümıtliydim ya bir sürü yumurta.Çaylatma iğne sonrası 12.gün ve erken gebelık test sonucum negatıf
İnşallah test bozuktur. Ben senden çok ümıtliydim ya bir sürü yumurta.
Bn daha yapmadm yüzleşmeye cesaretim yok adet olucam gibi hissediyorum insan hisseder zaten artık gücüm de kalmadıÇaylatma iğne sonrası 12.gün ve erken gebelık test sonucum negatıf
Bn daha yapmadm yüzleşmeye cesaretim yok adet olucam gibi hissediyorum insan hisseder zaten artık gücüm de kalmadı
Bnm anca bugün başladı hafiften sıradan adet öncesi dönemim gibi sen iğne kullandın ya ondan ağrın çok olmuştur iki gün kaldı yada üç bizim için bnmde tek testim var yapmadm bütün günüm zehir oluyo çünkü yarın belki yaparım ama 13. Gün varsa çıkar zatenBende tek test almıstım kac gndur suren agrılarım ortada yok bugun
Bnm anca bugün başladı hafiften sıradan adet öncesi dönemim gibi sen iğne kullandın ya ondan ağrın çok olmuştur iki gün kaldı yada üç bizim için bnmde tek testim var yapmadm bütün günüm zehir oluyo çünkü yarın belki yaparım ama 13. Gün varsa çıkar zaten
amin inşallah hayırlısı neyse o olsun biran önce olacak olsn da rahatlayalm beklemek en zoruymuşHayırlısı neyse o olsun guzel rabbım yardımcımız olsun
Yaaa senin 3 muydu yumurta sayin canım ☹ senden cok umitliydim ben bendede 2 tane yumurta var sen 2 gunde bir bi iliski olduÇaylatma iğne sonrası 12.gün ve erken gebelık test sonucum negatıf
Yaaa senin 3 muydu yumurta sayin canım ☹ senden cok umitliydim ben bendede 2 tane yumurta var sen 2 gunde bir bi iliski oldu
Hergun yapma taraftariyim ben ya blmiom spermler kalitesizlesirmi nolur ama
Merhaba bEn dusukten sonra klomen kullandım bugünde iğne oldum doktor tarlusal verdi gene ya adet söktürücü napicam bilmiyorjmBu ay ben de ilk defa klomen kullandım ve 24 Aralık'ta ovitrelle vuruldu, inşallah güzel haberler alırız.Tedaviniz hayırlı olsun inşallah
Anladim canim.belki test bozuktur baya yumurtan varmisdi masalllaaahToplamda 7 adet vardı 4tanesı istenılen boyutta saglıktaydı canım benim evet sadece doktor dedogı gün birlkte olduk bız
Bana olmamis gibi geldi canim.ikiside aynı koyylukta olmasi gerekiyoEki Görüntüle 2606660
sizce yumurtlama olmuş mu
Tamam cok teşekkür ederimBana olmamis gibi geldi canim.ikiside aynı koyylukta olmasi gerekiyo
Eki Görüntüle 2606660
sizce yumurtlama olmuş mu
Anladim canim.belki test bozuktur baya yumurtan varmisdi masalllaaah
Doktor 2 3 gunde bi birlikte olun dedide catladigini kacirrsamm dir düşünüyorum bende ya hergun olmasi daha iyi
Dur hemen moralini bozma vardır bunda da bir hayır. Bir şey olmuyorsa seni korumak için, başına gelecek kötülükleri engellemek için olmuyordur ben buna çok inanırım. Hayırlısı olsun. Ortalık virüsten kırılıyor hiç sıkma canını, önemli olan senin sağlığın.Az önce wc girdim rwgl öncesı kahve rengi tarzı akıntım olurdu hep ara ara o basladı az önce cok morelım bozuldu
Geç döllenme olabilir mi canım hemen olumsuz düşünmeÇaylatma iğne sonrası 12.gün ve erken gebelık test sonucum negatıf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?