Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benimki folikül kisti, kist olunca olgunlaşmaya çalışan yumurtanın gelişimini engellermiş, kistim biraz büyüktü o yüzden yumurta çok fazla gelişmedi o ay,sanırım o yüzden korunmana gerek yok dedi
Olsun canim rabbim yeterki ol desin önüne hicbisey gecemez bolbol dua edelim cunlesinede bizede

Kizlarrr bana doktorum dediki 2 yada 3 gunde bi iliski dediii bende hergun yapsam mi diyorum ya bguj yumurtlama gunum persembe cuma çatlar dedi yumurtan ee o gunleride bos gecirmemem gerek ne yapcami şaşırdım pazar gunune kadr devamli olsun kafasındayim ben sizce

Bence doktorunu dinle canım, sperm testi isterlerken de 3 gün ilişkiye girmeyin diyolar mesela, sanırım sperlerin hareketleri ve sayısı daha iyi çıkıyor diye öyle istiyorlar, bu da aynı mantık, gün aşırı ilişki olduğunda spermler biriktiği için daha etkili oluyor sanırım,her gün ilişkide sperm yoğunluğu ve sayısı azalıyor diye biliyorum, yine de sen bilirsin tabi

3 gün değilde bi gün durup bi gün ilişki en ideali bence

Hayırlı geceler kızlar, çatlatma iğnesi oluşumun üzerinden 9 gün geçti. Öncelikle belirteyim beslenme düzenim değişmedi, geç saatlerde ağır şeyler tüketmem. Bu durumla mı alakalı bilmiyorum ama iki üç gündür geceleri midemde inanılmaz bir yanma/ekşime oluyor. Bugün yanmanın dozu o kadar arttı ki şu an uyuyamıyorum. Aranızda böyle bir problemle karşılaşan var mı?

Son düzenleme:
3 gün değilde bi gün durup bi gün ilişki en ideali bence
Yaaa esime artik macunlar yedirdim u ay bugunde kwciboynuzu ve keciboynuzu pekmezi aldik onlarii yediriyorum surekli ama bende isde kesin sonuc net bisi olsun isdiyorum bgun oldu yumurtlama günüm ee yarin bos birakirsam ya catlarsa ya kacirirsaaaamm blmiyorum ya☹

Benimdr 1 gun vuruldum bi 20 dk sonra kasklarım agridi aksamda agridi
Inşallah hamilesindir canim ilk klomenmi seninde bu arada eczaneden ilaci alirken yaninda sizinde buz paketi varmiydi

Benimdr 1 gun vuruldum bi 20 dk sonra kasklarım agridi aksamda agridi
Inşallah hamilesindir canim ilk klomenmi seninde bu arada eczaneden ilaci alirken yaninda sizinde buz paketi varmiydi
Benim kasığımda ara ara batmalar hala oluyor ama bu mide yanmaları beni mahvetti, hayırlısı olsun. Evet canım buz paketiyle verdiler sana vermediler mi yoksa?

Benim kasığımda ara ara batmalar hala oluyor ama bu mide yanmaları beni mahvetti, hayırlısı olsun. Evet canım buz paketiyle verdiler sana vermediler mi yoksa?
Verdiler ben eczacıya hatta bunu almamiza gerek varmi dedim ne olur ne olmaz buz veriyoruz dedi dedim tamam madeem hastaneden çıktık eczaneden aldik ilafi 5 dk bile gecmedi zaten igneyi vurdu doktorum gobekden bide tatlı canliyim cok korktum aamaa herseye katlanirim yeterki hayirlisiyla olsun

Bende de öyle oldu doktorum o gün yoğundu beni acile yönlendirdi ilacı aldıktan beş dakika sonra iğneyi vurdular zaten, boşa vermiş oldular ama biz o buz paketlerini kampta piknikte falan mini buzdolaplarının içinde kullanıyoruz işe yarıyorlar aklında olsun Bu arada hemşire benim kolumdan vurdu iğneyi, kaba ete enjekte edilmesi yeterli oluyor dedi. Ben de iğneden çok korkarım biraz can acıtıyor ama yavrularımız için değer

Aynen canim evde vardi fazladan zarar gelmez
Aaa senin kolmu kalcadan göbekten die biliyordum ben canim belkide ilaclari herkez doz doz alio ona gore mi yapiyorlar bilmiyorum ben gunde 2 tane pes pese ictim

Aynen canim evde vardi fazladan zarar gelmez
Aaa senin kolmu kalcadan göbekten die biliyordum ben canim belkide ilaclari herkez doz doz alio ona gore mi yapiyorlar bilmiyorum ben gunde 2 tane pes pese ictim
Aynen ben de öyle okumuştum ama hemşirenin vardır bir bildiği forumda da okumuştum koldan yapılanlar vardı.
Şu an midem gerçekten çok kötü ya ne yapsam geçer acaba?

Aynen ben de öyle okumuştum ama hemşirenin vardır bir bildiği forumda da okumuştum koldan yapılanlar vardı.
Şu an midem gerçekten çok kötü ya ne yapsam geçer acaba?
Canim soda icebiliosan limonla beraber ic belki iyi gelir
Ha koldan ha göbekden fayda etsinde

Günaydın kızlar size birşey sormak istiyorum ben adete iki üç gün kala afedersiniz tuvaletten çıkınca kasklarımda bi süre adet ağrısı oluyo aniden başlıyo sonra geçiyo sadece adet öncesinde oluyo bunu yaşayan var mı normal mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…