- 1 Mart 2020
- 1.006
- 1.210
- 63
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #2.261
Benide 13. Günü çağırdı inşallah güzel bi şekilde gelişmiş çatlamaya başlamış olur bnmde herkesi yazısını okudum tek değilmişim gerçekten çok zor bi süreç herkese kolay bana zor gibi
Pekiben buzamana kadar ovulasyonda hep yumurtlama çatlama gördüm yedi ay boyunca hep 14. Günde düzenli gördüm o yumurtalar kaliteli mi değildi acaba ama çatladı normal mi bilmiyorum bilginiz var mıBirden çok yumurta oluşsun şans artsın diye veriyoar canım.
inanki çok zor canım ister istemez stres yapıyoruz yapmamak elde değil.. elimizden geleni yapıyoruz Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın.. inşallah güzel güzel gelişir yumurtaların. bana doktorum beslenmenede çok dikkat et dedi. yoğurt ye bol bol dedi. bide un şekerden uzak dur dedi..Benide 13. Günü çağırdı inşallah güzel bi şekilde gelişmiş çatlamaya başlamış olur bnmde herkesi yazısını okudum tek değilmişim gerçekten çok zor bi süreç herkese kolay bana zor gibi
Bendee beslenmeme dikkat ediyorum iki aydır bakalm değişiö olacak mı birde kilom düşük biraz 42inanki çok zor canım ister istemez stres yapıyoruz yapmamak elde değil.. elimizden geleni yapıyoruz Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın.. inşallah güzel güzel gelişir yumurtaların. bana doktorum beslenmenede çok dikkat et dedi. yoğurt ye bol bol dedi. bide un şekerden uzak dur dedi..
boyun kaç canım boyuna göre azmı kilon bilmiyorum gerçi az kilo etkilimi onuda bilmiyorum ama fazla kilo etkiliyor hamile kalmayıBendee beslenmeme dikkat ediyorum iki aydır bakalm değişiö olacak mı birde kilom düşük biraz 42
1.56 boyumda çok uzun değil ama gene az 48 olmam gerek ama ben 36 kiloydm gene kilo aldm gebelik düşündüğümden beri beboyun kaç canım boyuna göre azmı kilon bilmiyorum gerçi az kilo etkilimi onuda bilmiyorum ama fazla kilo etkiliyor hamile kalmayı
kilo alıcam diye çokta sağlıksız beslenme canım özellikle çok hamur ve şekerli şeylerden uzak durmaya çalış..1.56 boyumda çok uzun değil ama gene az 48 olmam gerek ama ben 36 kiloydm gene kilo aldm gebelik düşündüğümden beri be
Yok ya kendi kendime aldım önceden çok denedm almadm eylülden beri altı kilo aldm kendiliğimden ama dikkat de ettim inşallah klomen bendede işe yarar dokuz ay olcak bu aykilo alıcam diye çokta sağlıksız beslenme canım özellikle çok hamur ve şekerli şeylerden uzak durmaya çalış..
inşallah canım hepimize uğurlu gelsin bu ayYok ya kendi kendime aldım önceden çok denedm almadm eylülden beri altı kilo aldm kendiliğimden ama dikkat de ettim inşallah klomen bendede işe yarar dokuz ay olcak bu ay
1 taneydi onlar. 1 tane normali zaten. Ben ilk klomen ayımda gunde 1 tane kullandim benim.sadece 1 yumurta gelisti igne vurmadi. 2 ve 3. Ayda 2 tane gelismis vardi catlatma ignesi vurdu. Catlamadan ideal buyuklugu gorup igneyle catlatmak onemli olan cunku sonrasinda iliski saati veriyor. Ihtimal arttiriliyor.Pekiben buzamana kadar ovulasyonda hep yumurtlama çatlama gördüm yedi ay boyunca hep 14. Günde düzenli gördüm o yumurtalar kaliteli mi değildi acaba ama çatladı normal mi bilmiyorum bilginiz var mı
Bende çatladığını gördüm yumurtlamadan sonra çatlamayıda hep değerlendirdim ama olmadı yumurta mı kaliteli ve gelişmiş değildi aslnda herşeyim düzenli düzenli olup böyle olması normal mı1 taneydi onlar. 1 tane normali zaten. Ben ilk klomen ayımda gunde 1 tane kullandim benim.sadece 1 yumurta gelisti igne vurmadi. 2 ve 3. Ayda 2 tane gelismis vardi catlatma ignesi vurdu. Catlamadan ideal buyuklugu gorup igneyle catlatmak onemli olan cunku sonrasinda iliski saati veriyor. Ihtimal arttiriliyor.
Eşin muayene oldu mu? Rahim filmi cekildi mi? Olmamasının başka sebepleri olabilir. Sadece yumurta kaynaklı düşünmemek lazım.Bende çatladığını gördüm yumurtlamadan sonra çatlamayıda hep değerlendirdim ama olmadı yumurta mı kaliteli ve gelişmiş değildi aslnda herşeyim düzenli düzenli olup böyle olması normal mı
Ay ne güzel ya çok mutlu oldum senin adına. Darısı başımızaKafanizi rahat tutun stres yapmayin olmicak dusunceniz olmasin ben bu ay ilk klomeni kullandimpco kistim var 4 5 ay dupbaston ictim adet duzensizliginden bu ayda klomen ictim igne vurulmadim bugun kontrolum vardi iste doktorum igne vurabilirdi dun hamole oldugumu ogrendim bethg 26 cikti dun
Eşim muayene olmadı doktora gittiğimizde eşim doktora sordu bnm yaptırmam gereken birşey varmı diye ama yok dedi doktor rahim filmide çekilmedi doktor sırayla gidiyo sanırım yeni başladı tedaviyeEşin muayene oldu mu? Rahim filmi cekildi mi? Olmamasının başka sebepleri olabilir. Sadece yumurta kaynaklı düşünmemek lazım.
O zaman acele etmeyin stres yaomayın yumurta çatladi mi kaliteli mi diye. Benim de4 klomen tedavim. Doktor bu ay esin de muayene olsun dedi 14 aydır isyiyoruz biz. Varikosel dendi ameliyat olacak.Eşim muayene olmadı doktora gittiğimizde eşim doktora sordu bnm yaptırmam gereken birşey varmı diye ama yok dedi doktor rahim filmide çekilmedi doktor sırayla gidiyo sanırım yeni başladı tedaviye
Bende öyle istedm aslnda eşim sordu yok dedi doktor kaldım öyle eşimin zaten niyrti yoktu doktor öyle deyince dahada istemez erken diye ama zaman kaybı gerçekten bu aydan sonra eşim için de gidicez inşallah hayırlı gebelikler olur inşallah bizimdeO zaman acele etmeyin stres yaomayın yumurta çatladi mi kaliteli mi diye. Benim de4 klomen tedavim. Doktor bu ay esin de muayene olsun dedi 14 aydır isyiyoruz biz. Varikosel dendi ameliyat olacak.simdi aklım olsaydi en baştan gerekli tüm testleri yaptırir kafam rahatken çalışmalara devam ederdim.
Yani geciktirmeyin varsa sorun çözülsün. Keşke ben muayeneye ilk gittiğimde o da gitseymiş şimdiye degerler düzeltilirdi. Yine de çok kötü durumda değiliz her an gebe kalabilirim yine Allah nasip ettiyse.Bende öyle istedm aslnda eşim sordu yok dedi doktor kaldım öyle eşimin zaten niyrti yoktu doktor öyle deyince dahada istemez erken diye ama zaman kaybı gerçekten bu aydan sonra eşim için de gidicez inşallah hayırlı gebelikler olur inşallah bizimde
InsAllah bitanem ezanlar okunuyor burda isteyen herkese versin RabbimAy ne güzel ya çok mutlu oldum senin adına. Darısı başımıza
Amin canımInsAllah bitanem ezanlar okunuyor burda isteyen herkese versin Rabbim
Doğru erkenden baktırmak daha iyiymiş bnmde sekiz ayım geçti az değil dokuz olcak bu ay klomen kullanıyorum ben siz kullandınzmıYani geciktirmeyin varsa sorun çözülsün. Keşke ben muayeneye ilk gittiğimde o da gitseymiş şimdiye degerler düzeltilirdi. Yine de çok kötü durumda değiliz her an gebe kalabilirim yine Allah nasip ettiyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?