Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Birden çok yumurta oluşsun şans artsın diye veriyoar canım.
Pekiben buzamana kadar ovulasyonda hep yumurtlama çatlama gördüm yedi ay boyunca hep 14. Günde düzenli gördüm o yumurtalar kaliteli mi değildi acaba ama çatladı normal mi bilmiyorum bilginiz var mı

inanki çok zor canım ister istemez stres yapıyoruz yapmamak elde değil.. elimizden geleni yapıyoruz Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın.. inşallah güzel güzel gelişir yumurtaların. bana doktorum beslenmenede çok dikkat et dedi. yoğurt ye bol bol dedi. bide un şekerden uzak dur dedi..

Bendee beslenmeme dikkat ediyorum iki aydır bakalm değişiö olacak mı birde kilom düşük biraz 42

1.56 boyumda çok uzun değil ama gene az 48 olmam gerek ama ben 36 kiloydm gene kilo aldm gebelik düşündüğümden beri be
kilo alıcam diye çokta sağlıksız beslenme canım özellikle çok hamur ve şekerli şeylerden uzak durmaya çalış..

kilo alıcam diye çokta sağlıksız beslenme canım özellikle çok hamur ve şekerli şeylerden uzak durmaya çalış..
Yok ya kendi kendime aldım önceden çok denedm almadm eylülden beri altı kilo aldm kendiliğimden ama dikkat de ettim inşallah klomen bendede işe yarar dokuz ay olcak bu ay

Pekiben buzamana kadar ovulasyonda hep yumurtlama çatlama gördüm yedi ay boyunca hep 14. Günde düzenli gördüm o yumurtalar kaliteli mi değildi acaba ama çatladı normal mi bilmiyorum bilginiz var mı
1 taneydi onlar. 1 tane normali zaten. Ben ilk klomen ayımda gunde 1 tane kullandim benim.sadece 1 yumurta gelisti igne vurmadi. 2 ve 3. Ayda 2 tane gelismis vardi catlatma ignesi vurdu. Catlamadan ideal buyuklugu gorup igneyle catlatmak onemli olan cunku sonrasinda iliski saati veriyor. Ihtimal arttiriliyor.

Bende çatladığını gördüm yumurtlamadan sonra çatlamayıda hep değerlendirdim ama olmadı yumurta mı kaliteli ve gelişmiş değildi aslnda herşeyim düzenli düzenli olup böyle olması normal mı

Bende çatladığını gördüm yumurtlamadan sonra çatlamayıda hep değerlendirdim ama olmadı yumurta mı kaliteli ve gelişmiş değildi aslnda herşeyim düzenli düzenli olup böyle olması normal mı
Eşin muayene oldu mu? Rahim filmi cekildi mi? Olmamasının başka sebepleri olabilir. Sadece yumurta kaynaklı düşünmemek lazım.

Ay ne güzel ya çok mutlu oldum senin adına. Darısı başımıza

Eşin muayene oldu mu? Rahim filmi cekildi mi? Olmamasının başka sebepleri olabilir. Sadece yumurta kaynaklı düşünmemek lazım.
Eşim muayene olmadı doktora gittiğimizde eşim doktora sordu bnm yaptırmam gereken birşey varmı diye ama yok dedi doktor rahim filmide çekilmedi doktor sırayla gidiyo sanırım yeni başladı tedaviye

Eşim muayene olmadı doktora gittiğimizde eşim doktora sordu bnm yaptırmam gereken birşey varmı diye ama yok dedi doktor rahim filmide çekilmedi doktor sırayla gidiyo sanırım yeni başladı tedaviye
O zaman acele etmeyin stres yaomayın yumurta çatladi mi kaliteli mi diye. Benim de4 klomen tedavim. Doktor bu ay esin de muayene olsun dedi 14 aydır isyiyoruz biz. Varikosel dendi ameliyat olacak. simdi aklım olsaydi en baştan gerekli tüm testleri yaptırir kafam rahatken çalışmalara devam ederdim.

Bende öyle istedm aslnda eşim sordu yok dedi doktor kaldım öyle eşimin zaten niyrti yoktu doktor öyle deyince dahada istemez erken diye ama zaman kaybı gerçekten bu aydan sonra eşim için de gidicez inşallah hayırlı gebelikler olur inşallah bizimde

Yani geciktirmeyin varsa sorun çözülsün. Keşke ben muayeneye ilk gittiğimde o da gitseymiş şimdiye degerler düzeltilirdi. Yine de çok kötü durumda değiliz her an gebe kalabilirim yine Allah nasip ettiyse.

Yani geciktirmeyin varsa sorun çözülsün. Keşke ben muayeneye ilk gittiğimde o da gitseymiş şimdiye degerler düzeltilirdi. Yine de çok kötü durumda değiliz her an gebe kalabilirim yine Allah nasip ettiyse.
Doğru erkenden baktırmak daha iyiymiş bnmde sekiz ayım geçti az değil dokuz olcak bu ay klomen kullanıyorum ben siz kullandınzmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…