Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valahi insan kotu oluyor bende dun temizlik yaparken 7 yil once ilk testttime baktim hani diyorlar yaa sonradan cizgi anaammm nerde yok bile olsa sevincem butun testlerime bakiyrumm yok hayaleti bile yok
işte bende ona şaşırıyorumya bildiğin kopkoyu kırmızı çizgi belirdi hemde ilk dakikada ama kan negatif çıktı şaka gibi. negatif çıksa bu kadar üzülmüyosun ama kırmızı çizgiyi görüğnce okadar çok sevindim sonra kan testi ve hüsran. artık idrar testi yapamam heralde

Eninde sonunda olcak sabertcez bakalimmm

sadece klomen kullandım canım bu ay.. çatlatma iğnesine gerek görmedi doktorum kendi kendine çatlamaya başlamışlar dedi.. bekliyorum bakalım.. sen nasıl bir tedavi uyguladın
4 5 ay dupbaston kullandim bu ay da klomen kullandim igne banada gerek kalmadi dunde gebelik haberimi aldim darisi sizlere

owww 9 günmü var nasıl yanii. belirtilerin nelerdi cano
Ben gun asiri iliskiye hep girdim adetimden sonra bu ay klomeni 2 ve 6.gun adetimde 1 er tablet ictim adetten sonra 2 gun cok ciddi kasik agrim oldu yumurtaliklar buyuyor diye sanirim adetimden hemen sonra basladim iliskiye gene dun iste 16.gunumde adetten itibaren 3 gundur kasik agrim cok siddetlendi yatarken kalkarken ayaktayken ara ara cok kasilmam oldu ve bel agrim olustu dun kitlendim bir damla da olsa idrarim cok sikismisim gibi lavabo ihtiyacim oldu psikolojik dedim heralde hamile kalmak istiyorum diye kendim yukleme yapiorum sandim varmis gibi hissediyorum heralde dedim esim kan verelim bakalim dedi baktik 26 cikti daha cok yeni sanirim simdi doktordan geldim doktor kese bisey yok ama rahim kalinlasmanda yok adete az var kalinlasman olurdu dedi sanirim bir bebis geliyor haftaya tekrar gel bakalim dedi varsa bile suan 1 haftalik dollenme asamasinda felandir dedi haftaya kan ver gel bakalim dedi

canım hayırlı olsun güzel bir gebelik geçir inşallah. darısıda bizim gibi isteyenlerin başına

canım hayırlı olsun güzel bir gebelik geçir inşallah. darısıda bizim gibi isteyenlerin başına
Amin canim dualarimda olcaksiniz evrene guzel enerji yayin ben hep sunu dusundum
Rabbim nasip etmeyecegi seyin hayalini kurdurmaz dedim
Rabbim ol der ve olur dedim
Sabr ve dua ile gelir beklenen dedim
Sizlerede nasip olsun insAllah❤❤

Amin canim dualarimda olcaksiniz evrene guzel enerji yayin ben hep sunu dusundum
Rabbim nasip etmeyecegi seyin hayalini kurdurmaz dedim
Rabbim ol der ve olur dedim
Sabr ve dua ile gelir beklenen dedim
Sizlerede nasip olsun insAllah❤❤
aminnnnn... güzel dileklerin için teşekkür ederim canım..

Bende sekiz ay gebelik oluşmayınca doktora gittim klomen verdi bugün 4. Günüm yarın bitiyo inşallah klomen tereddütlüyüm ama kist oluşuyo vs 7 martta gel dedi bana doktor normalde hep görürüm yumurtlamayı çatlamayı ovulasyon trstinde acaba gelişmeyen kalitesiz yumurtada çatlar mı doktor yumurtalaroma bakmadan direk klomen verdi

benimde yumurtalarıma bakmadan vermişti canım klomeni. adetimin 11. günü çağırdı bakmak için ve çok güzel gelişmişler çatlamaya bile başlamışlar dedi.. umarım seninde yumurtaların güzel gelişir. artık gerisi nasip işi. allahım ol derse olur..

Beni

Birden çok yumurta oluşsun şans artsın diye veriyoar canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…