- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.482
- 548
- 33
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #2.281
4.ayım benim klomenle. Bugün son gün. Perşembe kontrol var iğne olcam yine büyük ihtimal.Doğru erkenden baktırmak daha iyiymiş bnmde sekiz ayım geçti az değil dokuz olcak bu ay klomen kullanıyorum ben siz kullandınzmı
İnşallah bu ay bebişin gelir Bitanemm4.ayım benim klomenle. Bugün son gün. Perşembe kontrol var iğne olcam yine büyük ihtimal.
Kız bize varikosel ameliyatı dendi.İnşallah bu ay bebişin gelir Bitanemm♥
Densin kuzum o kadar çok olan var ki. Değerleri nasıldı eşinin?Kız bize varikosel ameliyatı dendi.
Dur seni testi paylaştığım konuma alayım.Densin kuzum o kadar çok olan var ki. Değerleri nasıldı eşinin?
Korkma canm öyle gözünde büyütme Allah'ın izniyle de bişi çıkmaz. Ben Ocak ayında yaptım o kdr korktum ki hiçbir skinti cikmadi ve acı bile olmadı. Kasmamaya çalış kendiniKızlar bni hsg korkusu sardı ya
Anestezili yaptır canım.Kızlar bni hsg korkusu sardı ya
Gercekten mı yaKorkma canm öyle gözünde büyütme Allah'ın izniyle de bişi çıkmaz. Ben Ocak ayında yaptım o kdr korktum ki hiçbir skinti cikmadi ve acı bile olmadı. Kasmamaya çalış kendini
Agrıyor mu cnm sen yaptırdın mı hiçAnestezili yaptır canım.
Ben de bu ay yaptircaktım biraz fiyat çok geldi hemen vermek istemedim şimdi araştırma hastanesine gidiyorum anestezili yapiyolarsa orda yaptircam bi dahaki ay. Ben de korkanlardanım galiba. Hem bi yerde de acıma olursa kendini kasıyomuşsun tüpler tıkalı çıktı diyen de var.Agrıyor mu cnm sen yaptırdın mı hiç
evt bende tikaniklikvarmis ogun biraz agridi ama.anestesi super hcbrisey hissetmiyorsun o.an tabi.Ben de bu ay yaptircaktım biraz fiyat çok geldi hemen vermek istemedim şimdi araştırma hastanesine gidiyorum anestezili yapiyolarsa orda yaptircam bi dahaki ay. Ben de korkanlardanım galiba. Hem bi yerde de acıma olursa kendini kasıyomuşsun tüpler tıkalı çıktı diyen de var.Bifincankahve hiç etkilenmemiş.
Dasmeer anestezili çektirdi ama sonrasında ağrısı oldu.
birdaha cekilsem yine anestezi li yaparimBen de bu ay yaptircaktım biraz fiyat çok geldi hemen vermek istemedim şimdi araştırma hastanesine gidiyorum anestezili yapiyolarsa orda yaptircam bi dahaki ay. Ben de korkanlardanım galiba. Hem bi yerde de acıma olursa kendini kasıyomuşsun tüpler tıkalı çıktı diyen de var.Bifincankahve hiç etkilenmemiş.
Ben de o niyetteyim. Hiç bir şey hissetmedim diyenler beni rahatlatamiyo maalesef.birdaha cekilsem yine anestezi li yaparim
anesTesi de valal odamageldim gozumu actim hiçbirşey hissetmedim sonrasında haif aci oldu oda normal suan hicbirsyein yok kanamam da yokBen de o niyetteyim. Hiç bir şey hissetmedim diyenler beni rahatlatamiyo maalesef.
Atlattın çok şükür inşallah bundan sonrası güzel olacak.anesTesi de valal odamageldim gozumu actim hiçbirşey hissetmedim sonrasında haif aci oldu oda normal suan hicbirsyein yok kanamam da yok
amincnm hepimzie inşalalhAtlattın çok şükür inşallah bundan sonrası güzel olacak.
Ben de bu ay yaptircaktım biraz fiyat çok geldi hemen vermek istemedim şimdi araştırma hastanesine gidiyorum anestezili yapiyolarsa orda yaptircam bi dahaki ay. Ben de korkanlardanım galiba. Hem bi yerde de acıma olursa kendini kasıyomuşsun tüpler tıkalı çıktı diyen de var.Bifincankahve hiç etkilenmemiş.
Ala Allah cnm evet anestezi ile 1050 Anestezisiz 950diyorlar cnmBen de bu ay yaptircaktım biraz fiyat çok geldi hemen vermek istemedim şimdi araştırma hastanesine gidiyorum anestezili yapiyolarsa orda yaptircam bi dahaki ay. Ben de korkanlardanım galiba. Hem bi yerde de acıma olursa kendini kasıyomuşsun tüpler tıkalı çıktı diyen de var.Bifincankahve hiç etkilenmemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?