Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bu ay ictim adetin 2.gunu icmeye basladim gunde bir tane ictim 5 gun kullandim 6.gunde icip biraktim birakali 5 gun oldu pazartesi kontrolum var catlama ve buyume durumuna bakilcak.Kasik agrim cok fazla var sol tarafimda ozellikle birseyler batiyor hissi icindeyim doktorumu aradim normalmi idye yumurtalar gelisip buyuyor dedi.

Amin cnm amın inşallah 5 gun 2 ser tane kç4 doz kullandım 5 gun surdu 3 gün sonra doktora gttm 2 tane büyük 22.cm 3 tanede orta boyutta yumurtam olusmus dedı cnm olsunda 2 3 uz fark etmez cnm

Amin cnm amın inşallah 5 gun 2 ser tane kç4 doz kullandım 5 gun surdu 3 gün sonra doktora gttm 2 tane büyük 22.cm 3 tanede orta boyutta yumurtam olusmus dedı cnm olsunda 2 3 uz fark etmez cnm♥

Aynen öyle sağlıklı olsunlar da.... Benim son gittiğimde soldaki 15 mm, sağdaki 21 mm'di
Doktor o gün ilişki dedi ertesi gün iğne
ama iğne günü olmasın dedi 36 saat sonra olsun bide cumartesi pazar olsun dedi
Dün vuruldum iğneyi kime baksam iğne gününü hep değerlendiriyolar
Hem belki 36 saatten önce çatlayacak
Riske atmak istemedim bende
Sen nasıl yaptın?

Merhaba. Ben de dün başladım. Hepimşz içşn hayıtlısı olur inşallah

Ben de 2. Klomen tedavisine başladım bugün ilacın 2. Günü Çarşamba kontrole Gidecem iğne konusuna gelince vurulduğu gün değerlendirenler hamile kaldı mı Dr 36 -24 diyo benim ki 24 saat sonra demişti ama olmadı

Hadi hayırlısı Bn 2 gun degerlendıre bildim sadece

Ben de dün akşam başlamış bulunuyorum. Bakalım bundan sonra bizi neler bekliyor.
Kafanizi rahat tutun stres yapmayin olmicak dusunceniz olmasin ben bu ay ilk klomeni kullandimpco kistim var 4 5 ay dupbaston ictim adet duzensizliginden bu ayda klomen ictim igne vurulmadim bugun kontrolum vardi iste doktorum igne vurabilirdi dun hamole oldugumu ogrendim bethg 26 cikti dun

günaydın canım.. valla benim bata 8 gün kaldı sabırsızlıkla bekliyorum... sen ne durumdasın
Benimde beklmedeyim 9 gun kaldi ama pek sanmiyorum herzman ki gibi hayirlisyla insallah dr pek umutli dgldi zaten bende umudum yk hayrlisyla sizden hayirli haberler aliriz

Benimde beklmedeyim 9 gun kaldi ama pek sanmiyorum herzman ki gibi hayirlisyla insallah dr pek umutli dgldi zaten bende umudum yk hayrlisyla sizden hayirli haberler aliriz
valla kuzum ne olacağı hiç belli olmaz.. kader kısmet işi bu işler aslına bakarsan benimde pek umudum yok ama nasip diyelim..

inşallah canım.. benim geçen ay idrar testim pozitif kan testim negatif çıkınca bu ay testte yapmam artık aynı şey olacak diye
Valahi insan kotu oluyor bende dun temizlik yaparken 7 yil once ilk testttime baktim hani diyorlar yaa sonradan cizgi anaammm nerde yok bile olsa sevincem butun testlerime bakiyrumm yok hayaleti bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…