- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.482
- 548
- 33
- Konu Sahibi Kar perisi
- #2.201
Sen rahim filmi cekildin mi canım?İnanıyorum bu ay hamişlerimiz çoğalacak inşallah ♥
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen rahim filmi cekildin mi canım?İnanıyorum bu ay hamişlerimiz çoğalacak inşallah ♥
Yok balım rahim filmi çekilmedimSen rahim filmi cekildin mi canım?
Bu ay olmazsa ben bir dahaki ay çekilcem ve sonrasında 6 ay kadar tedaviyi birakmayi dusunuyorum.Yok balım rahim filmi çekilmedim
Canım kist de olsa bazen gebelik olusabiliyor. Bu yumurta geliştirici bir ilaç. Bununla birden fazla yumurta gelistiriyiolar yeterli butukluge ulasinca da catlatma ignesi veriyorlar igneden de 36 aaat sonra iliski saati veriyorlar. Böylece ihtimal arttirilmaya calisiliyorMerhaba kızlar,
Bu klomeni veya femarayı neden veriyor doktorlar? Bende çikolata kisti var doktorum hiç bahsetmedi de. Çikolata kistlilerde işe yaramaz mı? Bir bilginiz var mı bu konuda
Genelde 1 yıldan fazla bebek sahibi olunamadıysa veriyorlar.Merhaba kızlar,
Bu klomeni veya femarayı neden veriyor doktorlar? Bende çikolata kisti var doktorum hiç bahsetmedi de. Çikolata kistlilerde işe yaramaz mı? Bir bilginiz var mı bu konuda
Çok teşekkürler aydınlandım şu anda bana direkt tüp bebek dedi de doktor. O yüzden merak ettim belki yaşımdan dolayıdır gerçi.Canım kist de olsa bazen gebelik olusabiliyor. Bu yumurta geliştirici bir ilaç. Bununla birden fazla yumurta gelistiriyiolar yeterli butukluge ulasinca da catlatma ignesi veriyorlar igneden de 36 aaat sonra iliski saati veriyorlar. Böylece ihtimal arttirilmaya calisiliyor
Bende de devam etmisti igne olmus muydun sen.kızlar herkeze günaydın.. klomenden sonra yumurtlama günü geçince hala kasık ağrıları devam eden oldumu.. benim yumurtlama günüm geçeli 4-5 gün oluyor ama hala ufak ufak sızlama şeklinde ağrılarım var normalmi bu acaba aynı durumu yaşayan oldumu
Değerlerde bir düşüklük vardır belki sperm sayısı ya da sizin amh nasıl ki?Çok teşekkürler aydınlandım şu anda bana direkt tüp bebek dedi de doktor. O yüzden merak ettim belki yaşımdan dolayıdır gerçi.
Tekrar teşekkürlerfluffy buradayız canım.
Sivilcr yapmıyor canım. Yani bende yapmadı. Ama kasık ağrısı ve bilumum Alllah ne verdiyse yapıyor bu ilaçlar.Kizlar bugun kasik agrim basladi belime ve dizlerime vuruyor. Sanki kasiklarimda birsey baski yapiyor ara arada ince ince batiyor. Klomen kullananlarda boyle oldu mu? Bugun yumurtlamadan sonraki 4 yada 5. Gun. Pazar pik olmustu pazartesi silikti. Hatta supheye dustum yinemi yumurtlatacam diye ovu yaptim birde kizlar suratim sivilce doldu. Boyle ici iltahapli 2 tane var ama birsurude kabarcik gibi ucu olmayan sivilcemsiler oldu buda mi klomenden
Canim benim saol beni dusundgun icin iyim saol dr igne vermedi en son 15 boyuttu en sn gittgimde demedi sadece igne icon uygunluk yok dedi gun asiri dedi biz fazla yapamadik benim nobetllerim cikti esim yorgun geldi uyudu bole oldu anca bugunde yarin yapariz zaten adette 11 gun kaldi benimde bu ay kaldi artikE Ecemsuhasanahmet35 canım sen nasılsın? Neler yaptın?
Hangi gün gitmiştin canım doktora bir de ne kadar kullanmıştın sen?Canim benim saol beni dusundgun icin iyim saol dr igne vermedi en son 15 boyuttu en sn gittgimde demedi sadece igne icon uygunluk yok dedi gun asiri dedi biz fazla yapamadik benim nobetllerim cikti esim yorgun geldi uyudu bole oldu anca bugunde yarin yapariz zaten adette 11 gun kaldi benimde bu ay kaldi artik
Canim adettin 5 gunu klomen kullandim basladim bes gun 11 gun gittim 8.9.11 di cumartesu birdaha cagirdi 11 .13 dedi pazartesi en sn cagirdi 15 dedi igne vermedi gun asiri nasip artik gunde 1 sabah aksam kullandimHangi gün gitmiştin canım doktora bir de ne kadar kullanmıştın sen?
Canim adettin 5 gunu klomen kullandim basladim bes gun 11 gun gittim 8.9.11 di cumartesu birdaha cagirdi 11 .13 dedi pazartesi en sn cagirdi 15 dedi igne vermedi gun asiri nasip artik gunde 1 sabah aksam kullandimHangi gün gitmiştin canım doktora bir de ne kadar kullanmıştın sen?