- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.482
- 548
- 33
- Konu Sahibi Kar perisi
- #2.181
Ve bana yine klomen bu yöntemle yapcaz çocuğu ısrar üzerine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçinci klomen kullanisin canm .Ve bana yine klomen bu yöntemle yapcaz çocuğu ısrar üzerine.
Canım erteledim bebek işini o yüzden tedavi olmuyorum şu an evet femara daha etkiliymiş eğer ertelemeseydim ben de femara ve iğnelerle tedaviye başlayacaktım ama kısmet işte inşallah kısa sürede nasip olur canımmPericim nasılsın mevzuyu bilmiyorum ama Rabbim sıkıntılarını hayra çevirsin
Kar perisi klomene devam ediyomusun?
Bende bu ay ilk defa takibe başladım ama doktor bana femara verdi o daha etkiliymişde neden bu kadar pahalı anlamış değilim
Rabbim bu ay muradımıza erdirsin amin
Canım erteledim bebek işini o yüzden tedavi olmuyorum şu an evet femara daha etkiliymiş eğer ertelemeseydim ben de femara ve iğnelerle tedaviye başlayacaktım ama kısmet işte inşallah kısa sürede nasip olur canımm
yeşimcim merhaba canım, bu durumu bende merak edıyorum doktoruna sordun mu 2 tane yumurta glişince ıkısıde catlıyor mu sonucta ıkısıde catlayacak boyuta ulasmıs durumda, eger iğne olsaydı belkı ıkısıde catlardı ama sen ıgnesız catlama olduya bu durumda nasıl oluyorKizlar bu ay klomen sonucu 2 tane yumurta gelisti. Cumartesi solda 19 mm sagda 20 mm di. Ovulasyon testide yapiyorum. Pazar pik gordum bugun silindi. Sizde 1de fazla gelisen yumurta olup ovuyla takip eden var mi? Merak ettigim ikiside mi catladi? Yarinda pgoresteron jel kullanmaya baslayacagim.
Kızlar dünki ve bugünki testim bakarmısınız saoldaki bugün yaptığım iğnemin 10. Günü bugün 8.gün silinmişti çizgiler dünkindede yoktu çizgi sizce durum nedir
Merhaba kızlar bugun doktora gttm 2 tane büyük 22.cm 3 tanede orta boyutta yumurtam olusmus cok mutluyum inşallah bu sefer olacak iğne verdi bgn olacagım akşamına 2 gün ilişki dedı kızlar hadı hayırlısı olmazsa yine rahim filmi çekilecegım
Ve bana yine klomen bu yöntemle yapcaz çocuğu ısrar üzerine.
Valla daha etkili derken yumurta gelişiyor yeterli adette onda yumurta daha mı kaliteli oluyor nasıl oluyor? Rahim dilmi cekilcem galiba bu ay bakalim.Femara denedinmi canım? O daha etkili
Bilmiyorumki canim en son gecen Cumartesi gittim doktora boyutlarini soyledi tarih verdi. Pazar testte pik gordunm pazartesi siliklesmisti bugune kadar test yaptim belki tekrar koyulasir ikinci catlamadiysa diye ama koyulasan olmadi canim. 2side ozaman catladi diye dusunuyorum. Dunde progesteron jele basladim. Beklemeye gectim canim hayirlisi artik.yeşimcim merhaba canım, bu durumu bende merak edıyorum doktoruna sordun mu 2 tane yumurta glişince ıkısıde catlıyor mu sonucta ıkısıde catlayacak boyuta ulasmıs durumda, eger iğne olsaydı belkı ıkısıde catlardı ama sen ıgnesız catlama olduya bu durumda nasıl oluyor
Hayırlısı olsun canım inş tutmuştur bu sefer senınle olur bebişinBilmiyorumki canim en son gecen Cumartesi gittim doktora boyutlarini soyledi tarih verdi. Pazar testte pik gordunm pazartesi siliklesmisti bugune kadar test yaptim belki tekrar koyulasir ikinci catlamadiysa diye ama koyulasan olmadi canim. 2side ozaman catladi diye dusunuyorum. Dunde progesteron jele basladim. Beklemeye gectim canim hayirlisi artik.
Ben klomenle 4.ayıma başlıyorum. Bu cocugu klomen yardimiyla yapmakta kararliyiz.Kızlar durumlar nasıl?
En son gittiğimde hazır olunca gel adetliyken dedi femara ya başlayalım dedi inşallah bu ay tutar kuzuBen klomenle 4.ayıma başlıyorum. Bu cocugu klomen yardimiyla yapmakta kararliyiz.
İnşallah canım.En son gittiğimde hazır olunca gel adetliyken dedi femara ya başlayalım dedi inşallah bu ay tutar kuzu ♥
İnanıyorum bu ay hamişlerimiz çoğalacak inşallahİnşallah canım.