• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pericim nasılsın mevzuyu bilmiyorum ama Rabbim sıkıntılarını hayra çevirsin🤲
Kar perisi Kar perisi klomene devam ediyomusun?
Bende bu ay ilk defa takibe başladım ama doktor bana femara verdi o daha etkiliymişde neden bu kadar pahalı anlamış değilim 🤷
Rabbim bu ay muradımıza erdirsin amin🤲
Canım erteledim bebek işini o yüzden tedavi olmuyorum şu an😘 evet femara daha etkiliymiş eğer ertelemeseydim ben de femara ve iğnelerle tedaviye başlayacaktım ama kısmet işte 😊 inşallah kısa sürede nasip olur canımm🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Canım erteledim bebek işini o yüzden tedavi olmuyorum şu an😘 evet femara daha etkiliymiş eğer ertelemeseydim ben de femara ve iğnelerle tedaviye başlayacaktım ama kısmet işte 😊 inşallah kısa sürede nasip olur canımm🤲🏻🤲🏻🤲🏻

İnşallah canım benim Rabbim sanada hayırlısıyla nasip etsin🥰😘

Kızlar dünki ve bugünki testim bakarmısınız saoldaki bugün yaptığım iğnemin 10. Günü bugün 8.gün silinmişti çizgiler dünkindede yoktu çizgi sizce durum nedir

Eklentiler

• IMG_20200226_095018.jpg
    IMG_20200226_095018.jpg
    57,7 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_20200225_101545.jpg
    IMG_20200225_101545.jpg
    97,8 KB · Görüntüleme: 19
Merhaba kızlar bugun doktora gttm 2 tane büyük 22.cm 3 tanede orta boyutta yumurtam olusmus cok mutluyum inşallah bu sefer olacak iğne verdi bgn olacagım akşamına 2 gün ilişki dedı kızlar hadı hayırlısı olmazsa yine rahim filmi çekilecegım 🙌

Kizlar bu ay klomen sonucu 2 tane yumurta gelisti. Cumartesi solda 19 mm sagda 20 mm di. Ovulasyon testide yapiyorum. Pazar pik gordum bugun silindi. Sizde 1de fazla gelisen yumurta olup ovuyla takip eden var mi? Merak ettigim ikiside mi catladi? Yarinda pgoresteron jel kullanmaya baslayacagim.
yeşimcim merhaba canım, bu durumu bende merak edıyorum doktoruna sordun mu 2 tane yumurta glişince ıkısıde catlıyor mu sonucta ıkısıde catlayacak boyuta ulasmıs durumda, eger iğne olsaydı belkı ıkısıde catlardı ama sen ıgnesız catlama olduya bu durumda nasıl oluyor :dondurma::dondurma:

• Beğen
Reactions: BYV
Kızlar dünki ve bugünki testim bakarmısınız saoldaki bugün yaptığım iğnemin 10. Günü bugün 8.gün silinmişti çizgiler dünkindede yoktu çizgi sizce durum nedir

Bir çizgi var ama kuruma çizgisi mi aceba çok erken yapmışsın testi ve bu erken gebelik testi de değil normal gebelik testi diye biliyorum 🤔

Kizlar birsey sorcam bu prgestn horminuna saglik ocagi bakarmi birde adet olmadan tsh .fsh .prkloktin gibi vb seylere baktirsam oluyormu ki acaba

Merhaba kızlar bugun doktora gttm 2 tane büyük 22.cm 3 tanede orta boyutta yumurtam olusmus cok mutluyum inşallah bu sefer olacak iğne verdi bgn olacagım akşamına 2 gün ilişki dedı kızlar hadı hayırlısı olmazsa yine rahim filmi çekilecegım 🙌

Maşallah canım iyi büyümüşler hadi hayırlısı inşallah tutar😍 orta boyutta olanlar kaçmış peki? Banada dün solda 11 mm, sağda 14 mm 2 yumurta var dedi femara kullandım
Dün 8.günümdü. Sen kaçıncı gün gördün böyle? Senin tutarsa ikisi de aynı boyutmuş ikiz olabilir 🤗 benim soldaki 11 mm olan daha büyümez belki 🤔 diğerinden daha ümitliyim inşallah yarın bende güzel haberler alırım🤲

yeşimcim merhaba canım, bu durumu bende merak edıyorum doktoruna sordun mu 2 tane yumurta glişince ıkısıde catlıyor mu sonucta ıkısıde catlayacak boyuta ulasmıs durumda, eger iğne olsaydı belkı ıkısıde catlardı ama sen ıgnesız catlama olduya bu durumda nasıl oluyor :dondurma::dondurma:
Bilmiyorumki canim en son gecen Cumartesi gittim doktora boyutlarini soyledi tarih verdi. Pazar testte pik gordunm pazartesi siliklesmisti bugune kadar test yaptim belki tekrar koyulasir ikinci catlamadiysa diye ama koyulasan olmadi canim. 2side ozaman catladi diye dusunuyorum. Dunde progesteron jele basladim. Beklemeye gectim canim hayirlisi artik.

Bilmiyorumki canim en son gecen Cumartesi gittim doktora boyutlarini soyledi tarih verdi. Pazar testte pik gordunm pazartesi siliklesmisti bugune kadar test yaptim belki tekrar koyulasir ikinci catlamadiysa diye ama koyulasan olmadi canim. 2side ozaman catladi diye dusunuyorum. Dunde progesteron jele basladim. Beklemeye gectim canim hayirlisi artik.
Hayırlısı olsun canım inş tutmuştur bu sefer senınle olur bebişin 🙏🏼🙏🏼

• Beğen
Reactions: BYV
Back