Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bu ay klomen sonucu 2 tane yumurta gelisti. Cumartesi solda 19 mm sagda 20 mm di. Ovulasyon testide yapiyorum. Pazar pik gordum bugun silindi. Sizde 1de fazla gelisen yumurta olup ovuyla takip eden var mi? Merak ettigim ikiside mi catladi? Yarinda pgoresteron jel kullanmaya baslayacagim.

Merhaba kızlar♥Bende adetimi bekliyorum 10 gün sonra klomene başlayacagım inşallah. Siz kaçıncı denemeden sonra kaldınız ikiz gebelik de olabiliyormuş çoğunlukla. Yorum yazarsanız çok sevinirim

3üncü denememde kaldım çok şükür canım hakkında hayırlısı

Onu çekil canım inşallah tüplerin açık çıkar nerede oturuyorsun sana ağrısız acısız çeken bir yer önerebilirim istanbuldaysan.daha fazla vakit kaybetme♥
Istanbulda echomar mi ne varmış önetdiler de yalovadayım burda bi bakayım olmazsa oraya da giderim. Sen yine öner farkli bir yerse

Ikisi de catlamıştir takip etmedim ama. Bencesi bu.

Reactions: BYV
Istanbulda echomar mi ne varmış önetdiler de yalovadayım burda bi bakayım olmazsa oraya da giderim. Sen yine öner farkli bir yerse

Ooo doğumdaşımda burdaymış
Ben echomarın diğer şubesinde çektirdim
Sonomed 'te... Dr.Cevat Bayrak vardı orda da
Bu echomar ün yaptı zaten bende yorumlar üstüne gitmiştim iyiki de oraya gitmişim
Buraya gelipde memnun kalmayan yok
Çok rahat ve kısacık bi işlemdi 5 ay önce çektirdim

Pericim nasılsın mevzuyu bilmiyorum ama Rabbim sıkıntılarını hayra çevirsin
Kar perisi klomene devam ediyomusun?
Bende bu ay ilk defa takibe başladım ama doktor bana femara verdi o daha etkiliymişde neden bu kadar pahalı anlamış değilim
Rabbim bu ay muradımıza erdirsin amin

Bende orayı tavsiye edecektim canım yalovada iyi bir yer bulamazsan mutlaka buraya gel yakın zaten

Aynen öyle canım bende çok memnun kaldım echomar şişlidencevat beye çektirmiştim hiçbir sorun yaşamadım çok şükür herkese de tavsiye ediyorum.

Aynen öyle canım bende çok memnun kaldım echomar şişlidencevat beye çektirmiştim hiçbir sorun yaşamadım çok şükür herkese de tavsiye ediyorum.

Evet canım bende bayan çeksin istemiştim sonucumu Cevat bey değerlendirdi
Teknolojinin gözünü seveyim

Aynen valla ağrısız sızısız geçirdik♥Eskiden çok kötüymüş

Yaa öyle hala da acı çekenler var devlet hastanelerinde eski sistem kullanılıyor hala sanırım öyle olmasa bu kadar acı çekmezlerdi
Allah herkesin yardımcısı olsun para olmayınca millet katlanıyor işte

Aynen öyle Allah herkesin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…