Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya biz hergün ilişki yaptık ama gün aşırımı yapsakki

ya biz hergün ilişki yaptık ama gün aşırımı yapsakki
sperm kalitesi için öyle diyorlar doktorlar zaten 3 güne kadar yaşıyorda ama sizde herhangi bir sorun yoksa hergün yapabilirsiniz benim eşim her gün olduğunda sorun yaşıyoruz o yüzden 2 günde bir deniyoruz.

sperm kalitesi için öyle diyorlar doktorlar zaten 3 güne kadar yaşıyorda ama sizde herhangi bir sorun yoksa hergün yapabilirsiniz benim eşim her gün olduğunda sorun yaşıyoruz o yüzden 2 günde bir deniyoruz.
doktorumda bişey demedi ama gün aşırı daha sağlıklı sanırım

doktorumda bişey demedi ama gün aşırı daha sağlıklı sanırım
Aynen öyle çünkü bi yerde okumuştum her gün olduğunda vücut toplayana kadar o spermi zaten sağlıksız yarısı su oluyor gidiyor. NAsıl olsa sende 2 3 güne kadar canlı kalıyor bir şey kaybetmezsiniz. Ben ilk hamile kaldığımda o ay adetin 8. günüydü ve bir kere dendik tuttu yani zaten olacaksa bir kere de deneseniz olur inşallah

Kizlar benimde bugun ignenin 17.gunu adetimde bugun gelecekti ama gelmedi evde test yapsam kesin sonuc belli olur mu acaba

Ben de böyle düşünüyorum iste sabahtan beridir de regli yaklaşa herkese yalvarıyorum yapın diye. Birileri güzel haber versin istiyorum artık.
Inşallah isteyen herkes bu güzel habere kavuşur bende hep dua ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin diye ama kendimden nedense hiç umudum yok

Merhaba kızlarBende adetimi bekliyorum 10 gün sonra klomene başlayacagım inşallah. Siz kaçıncı denemeden sonra kaldınız ikiz gebelik de olabiliyormuş çoğunlukla. Yorum yazarsanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…