- 13 Eylül 2019
- 571
- 727
- 53
- 46
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #2.141
ya biz hergün ilişki yaptık ama gün aşırımı yapsakkiAmin canı amin inşallah isteyen herkes görsün alsın kucaklarına bebişlerini..Aynen bizde cumartesi başladık bakalım gün aşırı pazartesi çarşamba cuma pazar diye gidicem bu ay uzatıcam kesmicem hemen:) Evet var sağda zaten benim yumurtalar bu ay sağ tarafım ağrıyor
sperm kalitesi için öyle diyorlar doktorlar zaten 3 güne kadar yaşıyorda ama sizde herhangi bir sorun yoksa hergün yapabilirsiniz benim eşim her gün olduğunda sorun yaşıyoruz o yüzden 2 günde bir deniyoruz.ya biz hergün ilişki yaptık ama gün aşırımı yapsakki
Sperm kalitesi için gün aşırı olması gerekli. Hatta eşim diyor boş gecelerde çocuk yapmak için çocuk yapmıyoruz diye.ya biz hergün ilişki yaptık ama gün aşırımı yapsakki
İnşallah canım çok teşekkürlerHayırlı sonuçlar alırsın insallah canım. Gebe arkadaşlarımız var.Bizler de calışmalara devam ediyoruz.
ahaha aynen yaa.. eşime kalsa günde 2 sefer yapıcak ama anlatamıyorum .. ona göre ne kadar çok yaparsak o kadar ihtimal artıyorSperm kalitesi için gün aşırı olması gerekli. Hatta eşim diyor boş gecelerde çocuk yapmak için çocuk yapmıyoruz diye.
doktorumda bişey demedi ama gün aşırı daha sağlıklı sanırımsperm kalitesi için öyle diyorlar doktorlar zaten 3 güne kadar yaşıyorda ama sizde herhangi bir sorun yoksa hergün yapabilirsiniz benim eşim her gün olduğunda sorun yaşıyoruz o yüzden 2 günde bir deniyoruz.
Aynen öyle çünkü bi yerde okumuştum her gün olduğunda vücut toplayana kadar o spermi zaten sağlıksız yarısı su oluyor gidiyor. NAsıl olsa sende 2 3 güne kadar canlı kalıyor bir şey kaybetmezsiniz. Ben ilk hamile kaldığımda o ay adetin 8. günüydü ve bir kere dendik tuttu yani zaten olacaksa bir kere de deneseniz olur inşallahdoktorumda bişey demedi ama gün aşırı daha sağlıklı sanırım
Valla herkes de gün aşıri diyor. Biraz frenleyin.ahaha aynen yaa.. eşime kalsa günde 2 sefer yapıcak ama anlatamıyorum .. ona göre ne kadar çok yaparsak o kadar ihtimal artıyor
doktorumda bişey demedi ama gün aşırı daha sağlıklı sanırım
Evde test yapsan kesin sonuç belli olur artık. 14.gunden sonra çıkıyor.Kizlar benimde bugun ignenin 17.gunu adetimde bugun gelecekti ama gelmedi evde test yapsam kesin sonuc belli olur mu acaba
Genede insan negatif görmekten korkuyor 1 2 gün daha bekleyeyim belki gelir adetimEvde test yapsan kesin sonuç belli olur artık. 14.gunden sonra çıkıyor.
Valla ben beklerken çok daha tedirgin oluyorum o hali jic sevmem hemem yaparım test.Genede insan negatif görmekten korkuyor 1 2 gün daha bekleyeyim belki gelir adetim
Normalde bende oyleyimde eşim ille yapma diye diretiyorValla ben beklerken çok daha tedirgin oluyorum o hali jic sevmem hemem yaparım test.
Siz bilirsiniz canım.Normalde bende oyleyimde eşim ille yapma diye diretiyor
Olmadı sabah yaparım 1 tane testim varSiz bilirsiniz canım.
Ben de böyle düşünüyorum iste sabahtan beridir de regli yaklaşa herkese yalvarıyorum yapın diye.Olmadı sabah yaparım 1 tane testim varnegatifsede artık düşünmem en azından stres olmam
Inşallah isteyen herkes bu güzel habere kavuşur bende hep dua ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin diye ama kendimden nedense hiç umudum yokBen de böyle düşünüyorum iste sabahtan beridir de regli yaklaşa herkese yalvarıyorum yapın diye.Birileri güzel haber versin istiyorum artık.
Canım ben 3 ay denedim olmadı. Ama gebe arkadaşlarımız varMerhaba kızlar♥Bende adetimi bekliyorum 10 gün sonra klomene başlayacagım inşallah. Siz kaçıncı denemeden sonra kaldınız ikiz gebelik de olabiliyormuş çoğunlukla. Yorum yazarsanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?