Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ama ilk ayımda değil klomenle 3üncü ayımda hamile kaldım. Stres yapma sağlıklı beslen taze meyve sebze tüket, ceviz, fındık, badem gerisini Allah'a bırak

Kızlar ne durumlardasınız?
Slm cnm bende cuma dr gittim 3 tane oldugunu yumurtamin boyuda 9.10.13 du dun yani cumartesi gunu gittim 15 ve 11 dedi dgrini solemedi yarin gene gidecgim bakalim ne diyecek acaba meraktayim birde sol kasigima sanci girip cikiyor dr cma agrin varmi demisti hyr dedim demez olaydim agriyi hisediyrum ama bgn cok hiseettim

Slm cnm bende cuma dr gittim 3 tane oldugunu yumurtamin boyuda 9.10.13 du dun yani cumartesi gunu gittim 15 ve 11 dedi dgrini solemedi yarin gene gidecgim bakalim ne diyecek acaba meraktayim birde sol kasigima sanci girip cikiyor dr cma agrin varmi demisti hyr dedim demez olaydim agriyi hisediyrum ama bgn cok hiseettim

kızlar günaydın. cumartesi kontrol randevum vardı yumurtalara baktı doktor. çok güzel yumurtaların gelişmiş dedi hatta çatlamak üzereler artık gün aşırı ilişki dedi. iğne vermedi illa iğne vurmak gerekiyormu

Canım merhaba,
Bende cumartesi gittiğimde 3 tane yumurtam vardı 14mm adetin 8.günüydü bugün sabah gittim ve kendileri çatlamış dedi ki ben 2 aydır çatlatma iğnesi ile çatlatıyordum. Yani illa iğne vurmak gerekmiyor. Sağlıklı ve güzel büyüdülerse kendileri de çatlayabilir. Ben çok şükür bu ay onu olmadan kendiliğinen çatlmaasını gördüm.

Arkadaşlar merhaba baştan sona bütün mesajları okudum. Hamile olanları tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hamile kalamayanlara da en kısa zamanda evlat nasip etsin

Ben de 18 şubatta klomen başladım 5 gün kullandım. Günde 2 kere ikisini de aynı anda kullanmamı söyledi doktor. Cumartesi son kez kullandım bugün gittim doktora sağ yumurtalıkta 21 mm ve 16.5 mm olarak iki yumurta oluşmuş. Ovitrelle çatlama iğnesi verdi yarın ya kendin yap ya da sağlık ocağına yaptır dedi. Estrofem hap yazdı bugünden itibaren iki hafta kullanmak için. Çarşambaya kadar ilişki olmasın çarşamba ve cuma akşam ilişkiye gir dedi. Cumadan sonra da crinone jel kullanmaya başla dedi. Bakalım hayırlısı ben de ilk defa klomen kullandım

inşallah hamileliğinide görürsün bu ay canım.. benimde biri çatlamış diğerleri çatlamak üzere dedi. ve cumartesiden itibaren ilişki önerdi. akşamdan beri kasıklarımda ağrı var sende ağrı varmı canım

Hayırlı sonuçlar alırsın insallah canım. Gebe arkadaşlarımız var. Bizler de calışmalara devam ediyoruz.

Amin canı amin inşallah isteyen herkes görsün alsın kucaklarına bebişlerini..Aynen bizde cumartesi başladık bakalım gün aşırı pazartesi çarşamba cuma pazar diye gidicem bu ay uzatıcam kesmicem hemen:) Evet var sağda zaten benim yumurtalar bu ay sağ tarafım ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…