- 6 Şubat 2020
- 1.236
- 1.257
- 83
- 33
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #2.101
Aynen artık belirtilerle ilgilenmiyorum herkeste farklı gösteriyor hayırlısı artık canımBelirtilere bakmaaaaa.
cnm rhaimfilminden sonra esinede baktirValla bilmiyorum şu an rahim filmi cekilcek eşime de henüz bakılmadı.ilk önce klomen denedik 3 ay kadar olmadı şimdi sirada diger tahliller kontroller var.
Bu ay kesin bakılcak canım. Varsa bir sorun halledelim bir an once.cnm rhaimfilminden sonra esinede baktir
Buarada demin okuldan birkadin hocyala konuştum odabenim doktruma gitti hamile kaldi bneim yaşlarda.rahimfilminden sonraki ay hemen hamile kalmis.nasil pozitifi oldum
Klomen mi verdi yine cnm 3 taneBende ilk ay günde 1 taneydi 1 tane yumurta gelişti igne yapmamişti sonra günde 3 tane verdi 2 aydır da iğne oldum ama nasip olmadi.
Evet 3 tane klomen kullandım 2 ve 3. AyKlomen mi verdi yine cnm 3 tane
İnşallah güzel haber alırsınSlm kızlar bende topiklerde araştırma yaparken denk geldim buraya hamiş arkadaşlara sağlıcakla bebişlerini kucaklarına almalarını diliyorum bende bu ay famera+ovitrelle kullandım 17 şubatta 20mm 1 tane yumurtam vardı solda öğlen 12:12 de iğnemi oldum iğneden sonraki 33. Saat yumurtlama akıntısını gördüm ilk 4 günü aralıksız değerlendirdik ve iğneden sonraki 4 gün boyunca sol kasıkta ağrı ve bi baskı vardı dün ise 5.gün bu baskı rahmin tam ortasında hissettim oturup kalkarken sanki birşey ordan düşecek gibiydi rahatsız ediciydi gaz bombası gibiyim bugünde göğüslerimde sadece karıncalanmalar oluyor inşallah bu belirtilerin sonu bebişten olur
Gelişir rahat ol benimde öyleydiSlm bende cuma gunu dr gittim 3 Tane oldgunu ve 9.10.13 oldgunu soledi cumartesi tekrar cagirdi bakti ozmanda 15.11 dedi yarin birdaha gidecegim uygun boyuta gelcekmi acaba
Var tek seferde gebe kalan arkadaşlarımız ben 3 sefer kullandim olmadı. Stres yapmamak zor ama yapmamak zorundasın.Bende bu ay klomen kullandım onuncu gün yumurta kontrolüne gittim iki tane yumurtam olmuş ama boyutları çatlatmak için uygun değil di üç gün sonra tekrar gel dedi yarın gidicem bakalım ama çok stres yapıyorum klomen kullanıpta tek bu ilaçla gebe kalan var mı acaba ?
İnşAllah bu ay olur bugün adetimin 12 gün 15-12 mm yumurtam vardı inşAllah olurda stresten kurtulurumVar tek seferde gebe kalan arkadaşlarımız ben 3 sefer kullandim olmadı. Stres yapmamak zor ama yapmamak zorundasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?