• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen'e başlıyorum .... 🤲🏻🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Klomen biteli bir hafta oldu ama dostinex haftada bir alıyorum oda yapabilirmiş uykularım sasti gece midem bulanıyor başım dönüyor midem yanıyor ateş basması banada oldu benim reglm ağrılı olur genelde ama daha reglme bir hafta var daha reglden önce de genelde sis olurdum yadabaşım ağrır ama daha ona da var yani ya uyku hali nerdeyse doktordan geldim geleli var.buyuk ihtimalle ilaçtan benimde.bunye kaldıramadı heralde ne zor işlermiş bu hormonlar.
Sorma ya hormonlarımız yoğun bir kamp donemi geçiriyorlar. 🤦🏻‍♀️

Kızlar bugün klomen biteli tam 7 gün oldu doktor pek gelişme olmamış dedi duphaston verdi bugün başla dedi döllenme olursa tutunur olmazsa da adet olmanı sağlar dedi çok ümitsiz konuştu ne milim söyledi ne kaç yumurta olduğunu 😑 oysa ki 16 ocak yumurtlamayi görmüştüm
merve merve

Kızlar bugün klomen biteli tam 7 gün oldu doktor pek gelişme olmamış dedi duphaston verdi bugün başla dedi döllenme olursa tutunur olmazsa da adet olmanı sağlar dedi çok ümitsiz konuştu ne milim söyledi ne kaç yumurta olduğunu 😑 oysa ki 16 ocak yumurtlamayi görmüştüm
merve merve
Yumurtlama olmuştur ama birden çok yumurta istiyor doktorlar çoğunlukla. Kaç tane kullanmıştın ilacı?

merve merve
Benim doktorumda milimini soylememisti 2 tane gelirmiş demişti o kadar surekli kiloma bahane buluyor.Bakalım bende adeti bekliyorum inşallah adet olmamda yumurtalar tutmuş olur 🤗

Benim doktorumda milimini soylememisti 2 tane gelirmiş demişti o kadar surekli kiloma bahane buluyor.Bakalım bende adeti bekliyorum inşallah adet olmamda yumurtalar tutmuş olur 🤗

2 tane falan da demedi canım :KK43: bende polikistik over var adet düzensizliğim var kilom yok ultroson da pko gözüküyor inşallah tutar canım ❤️🙏

İnşallah bebeğin gelsin. Kaç kilosun ki canım bazen az bi kiloyu bile bahane ediyorlar. Ama onlar da haklı hamilelik ve doğum kolay olsun diye mecbur diyolar bazen de.

Senin neden olmuyor canım benim yumurtaliklarim çok hantal diye kullanmıştım şimdi tutmazsa 50 kilo olmadan gelme dedi 😥
Valla bilmiyorum şu an rahim filmi cekilcek eşime de henüz bakılmadı. 🤷🏻‍♀️ ilk önce klomen denedik 3 ay kadar olmadı şimdi sirada diger tahliller kontroller var.

Valla bilmiyorum şu an rahim filmi cekilcek eşime de henüz bakılmadı. 🤷🏻‍♀️ ilk önce klomen denedik 3 ay kadar olmadı şimdi sirada diger tahliller kontroller var.
Ilk gittiğimde 74 kiloydum 64 ol el dedi 64 gittim klomen catlatma iğnesi verdi gelişme var ama ilaçtan ötürü gelişmiş dedi eşimin semen testi normal çıktı sorun senin kilonda dedi adetimde düzensizdi ama kilo verince düzene girdi çok şükür Rabbim isteyen herkese versin inşallah insan çok stres oluyor ya

Ilk gittiğimde 74 kiloydum 64 ol el dedi 64 gittim klomen catlatma iğnesi verdi gelişme var ama ilaçtan ötürü gelişmiş dedi eşimin semen testi normal çıktı sorun senin kilonda dedi adetimde düzensizdi ama kilo verince düzene girdi çok şükür Rabbim isteyen herkese versin inşallah insan çok stres oluyor ya
Allah hak edene versin inşallah 🤲🏻 Benim kilom da bence cok ama tipim minyon 157 boy 57 kiloyum. Ama hala zayifsin diyen bile oluyor. Senin boy kac ki 50 kilo ol demiş 🤷🏻‍♀️

Bende minyon tipiyim 1.52 boyum ilk 40 kilo ol dedi de şimdi 50 olman yeterli dedi bakalım bunaldım kilo yüzünden
40 kilo da ne :oha: En son ortaokulda o kilodaydım. 🤦🏻‍♀️ sen yine mümkünse 50ye düş canım sağlıklı bir gebelik geçirebilmek için. Yoksa gebe kalmana engel değil. Asla bunu sorun etme. Ağır yaşamlardakiler 150 kilonun üstündeyken ve berbat bir beslenme düzenleri varken gebe kalabiliyor. 🤷🏻‍♀️ Sen kendi sağlığın için, bebeğinin sağlığı için kilonu ver.

Ay
40 kilo da ne :oha: En son ortaokulda o kilodaydım. 🤦🏻‍♀️ sen yine mümkünse 50ye düş canım sağlıklı bir gebelik geçirebilmek için. Yoksa gebe kalmana engel değil. Asla bunu sorun etme. Ağır yaşamlardakiler 150 kilonun üstündeyken ve berbat bir beslenme düzenleri varken gebe kalabiliyor. 🤷🏻‍♀️ Sen kendi sağlığın için, bebeğinin sağlığı için kilonu ver.
Ben canım dr da öyle dedi umudumuz var hamile kalırsın ama kilo vermem sagligın için gerekli dedi sabırsızlıkla 2 günü bekliyorum hiç bi belirtide yok

Back