- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.482
- 548
- 33
- Konu Sahibi Kar perisi
-
- #2.081
Sorma ya hormonlarımız yoğun bir kamp donemi geçiriyorlar.Klomen biteli bir hafta oldu ama dostinex haftada bir alıyorum oda yapabilirmiş uykularım sasti gece midem bulanıyor başım dönüyor midem yanıyor ateş basması banada oldu benim reglm ağrılı olur genelde ama daha reglme bir hafta var daha reglden önce de genelde sis olurdum yadabaşım ağrır ama daha ona da var yani ya uyku hali nerdeyse doktordan geldim geleli var.buyuk ihtimalle ilaçtan benimde.bunye kaldıramadı heralde ne zor işlermiş bu hormonlar.
Yumurtlama olmuştur ama birden çok yumurta istiyor doktorlar çoğunlukla. Kaç tane kullanmıştın ilacı?Kızlar bugün klomen biteli tam 7 gün oldu doktor pek gelişme olmamış dedi duphaston verdi bugün başla dedi döllenme olursa tutunur olmazsa da adet olmanı sağlar dedi çok ümitsiz konuştu ne milim söyledi ne kaç yumurta olduğunuoysa ki 16 ocak yumurtlamayi görmüştüm
merve
Bir haftalık ilacim kaldı benimde bakalım sonuçlar nasıl olucakSorma ya hormonlarımız yoğun bir kamp donemi geçiriyorlar.
Yumurtlama olmuştur ama birden çok yumurta istiyor doktorlar çoğunlukla. Kaç tane kullanmıştın ilacı?
Bende ilk ay günde 1 taneydi 1 tane yumurta gelişti igne yapmamişti sonra günde 3 tane verdi 2 aydır da iğne oldum ama nasip olmadi.Günde iki tane canım sabah akşam
Bende ilk ay günde 1 taneydi 1 tane yumurta gelişti igne yapmamişti sonra günde 3 tane verdi 2 aydır da iğne oldum ama nasip olmadi.
Amin canım.Hayırlısı olsun canım insAllah hakkımızda Rabbim bizimde kucağımızi boş bırakmasin ❤
Benim doktorumda milimini soylememisti 2 tane gelirmiş demişti o kadar surekli kiloma bahane buluyor.Bakalım bende adeti bekliyorum inşallah adet olmamda yumurtalar tutmuş olurKızlar bugün klomen biteli tam 7 gün oldu doktor pek gelişme olmamış dedi duphaston verdi bugün başla dedi döllenme olursa tutunur olmazsa da adet olmanı sağlar dedi çok ümitsiz konuştu ne milim söyledi ne kaç yumurta olduğunuoysa ki 16 ocak yumurtlamayi görmüştüm
merve
Senin neden olmuyor canım benim yumurtaliklarim çok hantal diye kullanmıştım şimdi tutmazsa 50 kilo olmadan gelme dediAmin canım.sen gün aşırı ilişkiye devam et. İhtimal hep var çünkü. Insallah olur.
Benim doktorumda milimini soylememisti 2 tane gelirmiş demişti o kadar surekli kiloma bahane buluyor.Bakalım bende adeti bekliyorum inşallah adet olmamda yumurtalar tutmuş olur
İnşallah bebeğin gelsin. Kaç kilosun ki canım bazen az bi kiloyu bile bahane ediyorlar. Ama onlar da haklı hamilelik ve doğum kolay olsun diye mecbur diyolar bazen de.Benim doktorumda milimini soylememisti 2 tane gelirmiş demişti o kadar surekli kiloma bahane buluyor.Bakalım bende adeti bekliyorum inşallah adet olmamda yumurtalar tutmuş olur
Valla bilmiyorum şu an rahim filmi cekilcek eşime de henüz bakılmadı.Senin neden olmuyor canım benim yumurtaliklarim çok hantal diye kullanmıştım şimdi tutmazsa 50 kilo olmadan gelme dedi
Ilk gittiğimde 74 kiloydum 64 ol el dedi 64 gittim klomen catlatma iğnesi verdi gelişme var ama ilaçtan ötürü gelişmiş dedi eşimin semen testi normal çıktı sorun senin kilonda dedi adetimde düzensizdi ama kilo verince düzene girdi çok şükür Rabbim isteyen herkese versin inşallah insan çok stres oluyor yaValla bilmiyorum şu an rahim filmi cekilcek eşime de henüz bakılmadı.ilk önce klomen denedik 3 ay kadar olmadı şimdi sirada diger tahliller kontroller var.
Amin canım inşallah sizlerinde tutar bendede yumurtalik hantaligi var bakalım artık spor salonundan çıkamıyorum kilo vercem diye2 tane falan da demedi canımbende polikistik over var adet düzensizliğim var kilom yok ultroson da pko gözüküyor inşallah tutar canım ❤
Allah hak edene versin inşallahIlk gittiğimde 74 kiloydum 64 ol el dedi 64 gittim klomen catlatma iğnesi verdi gelişme var ama ilaçtan ötürü gelişmiş dedi eşimin semen testi normal çıktı sorun senin kilonda dedi adetimde düzensizdi ama kilo verince düzene girdi çok şükür Rabbim isteyen herkese versin inşallah insan çok stres oluyor ya
Bende minyon tipiyim 1.52 boyum ilk 40 kilo ol dedi de şimdi 50 olman yeterli dedi bakalım bunaldım kilo yüzündenAllah hak edene versin inşallahBenim kilom da bence cok ama tipim minyon 157 boy 57 kiloyum. Ama hala zayifsin diyen bile oluyor. Senin boy kac ki 50 kilo ol demiş
40 kilo da neBende minyon tipiyim 1.52 boyum ilk 40 kilo ol dedi de şimdi 50 olman yeterli dedi bakalım bunaldım kilo yüzünden
Ben canım dr da öyle dedi umudumuz var hamile kalırsın ama kilo vermem sagligın için gerekli dedi sabırsızlıkla 2 günü bekliyorum hiç bi belirtide yok40 kilo da neEn son ortaokulda o kilodaydım. sen yine mümkünse 50ye düş canım sağlıklı bir gebelik geçirebilmek için. Yoksa gebe kalmana engel değil. Asla bunu sorun etme. Ağır yaşamlardakiler 150 kilonun üstündeyken ve berbat bir beslenme düzenleri varken gebe kalabiliyor. Sen kendi sağlığın için, bebeğinin sağlığı için kilonu ver.
Belirtilere bakmaaaaa.Ay
Ben canım dr da öyle dedi umudumuz var hamile kalırsın ama kilo vermem sagligın için gerekli dedi sabırsızlıkla 2 günü bekliyorum hiç bi belirtide yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?